Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (112)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

Felicitari Gertruda!! Bine ai venit pe lume bebe Sarah!
I-am trimis si lui Hayat un sms, draga de ea, nu imi vine sa cred ca a nascut...
Oana, pe tine te opereaza in weekend , nu? Recuperare usoara si bebelina sanatosa si mancacioasa !
Nastere usoara, Dananagi!
Iris, eu am DPN pe 24 septembrie si m-a programat la ceza pe 20 sept...o sa am 39 de saptamani si 3 zile. Bebe a mea nu a mai crescut mult in ultimele 2 sapt, pe 1 sept avea 3 kg si acum are 3300...am si probleme cu tensiunea..
Alayna

38+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Buna fetele!
Vin cu vestea cea mare, pe 09.09 am nascut prin cezariana pt ca nu mi se declansa nasterea nicicum pe Petru de 3,350 kg si 52 cm.
Suntem bine amandoi si incercam sa ne obisnuim unul cu celalt.
Va mai scriu cand mai apuc sa am timp, va pup si spor la nasteri in continuare fetele care au mai ramas!

Sunt in 39 + cu o minune de la D-zeu Petru Severian !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellena_d spune:

Petru la nastere a luat nota 9 Apgar, am uitat sa va spun. Eu am lapte si il alaptez in paralel cu lapte praf de la milupa. Va mai scriu zilele urmatoare. Merci pt toate fetele care s-au gandit la mine si au scos majoretele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Nu prea scriu , dar va citesc. Sunt hormonata la greu, si nu imi convine nic, plus nervi din orice. Nu am chef nici sa ma ridic din pat. Doar de dragul fiica-mii mai ies din butoi si zambesc, ca in rest... I'm pissed off, hormonii ma-sii de hormoni
Am fost si eu la dr azi. Col lung de 4 cm si inchis. In urmatoarea sapt nu crede ca o sa se intample ceva. Ei bun, atunci. O sa nasc la Sfantu Asteapta. Probabil tot inducere o sa fie. Mai tarziu de 28 sept cica nu ma lasa. Burtocul mi-a crescut si mai tare, e brazdat de vene f proeminente, unele din ele dor ca naiba la orice miscare asa presiune mare e pe ele. Si nu am contractii aproape deloc, nush daca am una pe zi.
M-am plans destul.

Felicit proaspetele mamici, sa le fie puii sanatosi si sa creasca usor, fara probleme! Nastere usoara si celor care urmeaza, caci se anunta o sapt plina de bebei.

de si38+

bebe din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefy13

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t
Am fost ieri la medic si nu sunt semne de nastere. Col de 17mm, burta inca nu este lasata, dopul la locul lui, membrane intacte. Lichidul in regula, placenta grad 2-3, bebe cu activitate.

Andreea putem sa ne luam de manuta. Aceeasi situatie si la mine. Col lung, dop intact, fara contactii dureroase ... se pare ca bebeilor nostri le place in burtica la noi si nu vor sa iasa prea curand. La mine DPN e duminica, dar daca nu ma apuc sa mut mobila prin casa, cu siguranta am sa depasesc data. Acum vom vedea daca vrea bebe sa fie fecioara sau balanta.

+39

40+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Salutare mamici, burtici si strugurei,

Am fost astazi la spital, colul este ceva mai moale si mai scurt, capul bebelului e mai jos. Se pregateste de mare intalnire. Daca nu nasc pana miercuri, pe 21 sep ma interneaza si imi provoaca nasterea. Daca provocarea nu fucntioneaza ma baga in cezariana. Acum cum o sa vrea Doamne, Doamne.

May
- ma bucur ca a fost in regula la eco

elly_b - multumesc pentru gandurile bune. Se pare ca sunt sanse destul de mari sa si nastem in aceeasi zi. Asta ca sa fie si mai interesante coincidentele dintre noi (dupa data nasterii si dr care ne urmareste sarcina).

Helenutza23 - stiu cum este sa-l astepti pe bebe. Baietii se cam lasa asteptati dupa cate vad eu. Felicitari!

Kora_B - 21 sep, e posibil sa prindem aceeasi zi. Sa fii puternica si sa nu mai intri in butoi, O sa fie totul bine!

michella78 - si sotul meu este fecioara. Mie imi place mult Stefan Alexandru, dar si Stefan Andrei e dragut.

ancaroro - felicitari pentru vestile bune de la dr. Foarte fain ai discutat cu medicul.

LenaC - ma bucur ca a fost o experienta placuta turul maternitatii. Si eu cand am fost, m-au impresionat patuturile cu bebeii mici si draguti.
Multumesc pentru urari. Motatele se cam lasa asteptate.

darisa
- interesanta experienta din Suedia. Cred ca e tare dificil cu acomodarea la gradi. Felicitari pentru achizitii.

maria26 - cum te mai simti? Suna medicul sa vezi ce te sfatuieste.

oanaiasi

Lali - sa ne pregatim si pentru ce urmeaza cu toate ca nu poate nicio pregatire sa amelioreze situatia

Jade
- cat ma bucur ca sunteti bine

ionelamaria
- felicitari pentru semnarea contractului Sunt sigura ca o sa fie totul in regula, ai experienta de la primul copil, iar acum sigur instinctul te va ajuta si in 2.

Felicitari nanna_mikka

Felicitari Hayat Doamne ce ma bucur pentru ea.

Felicitari gertruda32

flopishtica - succes!!!

mikka11 - felicitari pentru programare!

alayna - capul sus. Stai departe de butoi

dananagi - succes Iti inteleg teama si eu o am. Totul o sa fie bine!

hai inutsa ca o sa fi bine! Te rog sa te indepartezi de butoi, e mare si urat, nu merita sa te atingi de el

Vai de mine ce lung cearceaf am facut... Ce poate face asteptarea din om.

Fetele, eu imi cer scuze daca am sarit pe cineva, neoruonul de gravi ma salveaza ca pot da vina pe el. Eu raspund doar la ce am si eu macar o idee, dar acolo unde nu stiu nimic, chiar nu ma bag.

vreau doar sa va si sa va multumesc ca existati aici in grupul nostru online

40+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata,

da , Mikka, deja sunt la spital. astept sa ma internez.

cand vad majoretele pt mine ma apuca emotiile si imi creste tensiunea

va tin la curent.

Oana 38+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neataaa

Felicitari Hellena_d !!!

Ce multe gravidute sunt programate pe 20/21 septembrie

Oana, tinem pumnii. Nu trebuie sa te emotioneze motzatele , doar sa iti ofere mai mult curaj si sa iti puna un zambet pe chip

Hai Oana !!!

Eu beau ceai de zmeur Mai vrea cineva?

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neatza...

Felicitari noilor mamici..

HAYAT
HELLENA
NANNA MIKA
GErTRUDA

Flopi.. desi initial am avut senzatia ca nu sunt bune pampers sensitiv, mie una mi-i se par mai bune decat new baby, iritatia era pt ca scutecul era prea mic, cele sensitiv mi-i se par mai absorbante, iar curusteata ei ramane mai uscata..
Oricum parerile sunt impartite, dr pediatru a zis ca mamicile in general sunt f multumite de ele.. acum numai pe incercate.. depinde de copil, a mea e tare sensibila si bepanthenul e kk pisu de ex, imediat e rosie, are bubite ...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Felicitari, hellena_d Bine ai venit pe lume bebe Petru Severian

Citat:
citat din mesajul lui hellena_d

Buna fetele!
Vin cu vestea cea mare, pe 09.09 am nascut prin cezariana pt ca nu mi se declansa nasterea nicicum pe Petru de 3,350 kg si 52 cm.
Suntem bine amandoi si incercam sa ne obisnuim unul cu celalt.
Va mai scriu cand mai apuc sa am timp, va pup si spor la nasteri in continuare fetele care au mai ramas!

37+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput