Strugurasi S-O11-Haideti fetele!! (112)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Gigelica, prea tare morcovul.

Hai Ralu

Creola, cum adica se lasa asteptata. Vad ca esti in sapt 38 ... mai are pana la 40

Lena - 36+

!!! AMR un pic !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Felicitari Hayat!!!

Felicitari Nanna!!!

Felicitari Gertruda!!!

si motate pentru

Oana!!!

Ralu!!!

mami de (30.06.2005) si 37+

Mergi la inceput

Jade bine ai revenitt! Ma bucur mult ca ai scris. Sa dea DD ca bb sa fii depasit toate problemele. Sa va aduca numai bucurii! Felicitari!

May eu din ce-am vazut pe net incepe pe 24. m-as bucura si eu sa fie macar la granita. M-a programat pt ca am implinit saptamanile si de aici incolo riscul e destul de mare pt mine avand antecedente de preeclamsie. Riscul cardiac a crescut, imi scad trombocitele, incep sa ma umflu …
ma rog, incerc sa ma pastrez zen

Mikka, tinem pumnii. O gramada de motate sapt viitoare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui Creola

Jade bine ati revenit! Ma bucur enorm ca sunteti bine acum ,imi pot doar imagina prin ce ati trecut ,dar important e sunteti bine/
Din cate am dedus T are rh tatalui,ce ma nelamureste este daca ti-au aparut anicorpi antirh ....cand ai timp te-as ruga sa-mi raspunzi.

38+ Elisa Rebecca

Multumim
Nu , nu mi au aparut anticorpi in sarcina , am facut si preventiv vaccinul la 28 de saptamani
Nu avem nici o explicatie de ce a reactionat asa , probabil si din cauza ca a fost considerat prematur

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

neatza,

Noi suntem in asteptare in continuare.

Elly
, ai fost la spital? Cum ti s-a parut? Ce ai afalt nou?

40+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

elly

baftaaa ralu

_

bb T. 28.08.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_t spune:

Kora_B - felicitari pentru alegerea numelui! Te rog sa te indepartezi de butoi Un frapee delicios?

Multumim de vesti Gigelica. Foatre tare ideea cu morcovul

HAI ralu-24

Creola - Felicitari pentru noua expierienta, prima zi de scola Mai ai putin si iti vezi comoara Crede-ma inca nu se lasa asteptata Eu am 40 sapt si 5 zile...so...capul sus

Cati bebelusi stau sa vina Ce nebunie urmeaza

40+ Doamne iti multumim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Multumim pt motate!:)
Abia am terminat cu investigatiile. analize sange , urina si eco. bblusa a crescut. are 3 kg +/- 300gr. asa sunt de fericita ca a mai cresct. colul e usor modificat ceea ce inseamna ca nu mai era mult oricum pana la declansarea travaliului.

am avut parte de un tuseu vaginal groaznic. dureros si cu sangerare...abia m am ridicat de pe masa.
in felul asta m am convins odata pt totdeauna ca eu nu s in stare sa nasc natural.

incepand din momentul asta suntem in asteptare

Oana 38+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andreea_t

neatza,

Noi suntem in asteptare in continuare.

Elly
, ai fost la spital? Cum ti s-a parut? Ce ai afalt nou?

40+ Doamne iti multumim!

scuze ca n-am povestit dar am ajuns azi-noapte tarziu acasa de la ai mei. a fost o zi horror. prea incarcata pt burta mea
iar de dim am inceput sa strang prin casa ca nici aici nu e departe de filme de groaza

a fost ok. rezervele sunt exact cum ai spus. nu e luxul de pe lume dar sunt super decente, curate si aerisite.
am optat pana la urma pt rezerva cu 2 paturi. nu ca ar sta cineva cu mine dar preventiv ...
am vorbit de bagaj. asa cum am banuit, cel putin pt ceza, ai "echipament" de la ei - camasa si papuci. abia de a doua zi, dupa TI, te poti schimba in ale tale.
pt bb de asemenea ai totul asigurat. cei de la neonato nu te lasa cu nimic din ce inseamna creme, sampoane etc. optional, putem aduce cateva scutece in plus.
hainute iti asigura ei pana iesi din spital. daca tu tii neaparat sa imbraci bble in hainutele lui, poti, dar m-a atentionat "sa fie spalate si calcate, nu direct din tipla" nu stiu de ce a tinut sa faca aceasta precizare, parca n-ar fi evident

m-am intalnit si cu anestezista. draguta si ok si ea. s-a uitat pe dosar, a ramas ca mai facem niste analize miercuri sa vedem exact cum stam si mergem pe epidurala.

cam asta a fost. am inceput sa intru un pic in panica ca nu am totul gata, nu am totul cumparat ... imi fac planuri pt we.

tie ti-a oprit tot tratamentul? mi-e mi-a zis ca ne oprim din sapt 38. dar sapt asta nu am mai discutat nimic despre asta. acum nu stiu daca sa-l sun sau sa opresc tot pur si simplu. mi se pare cam mult sa-l sun pt atat ...
ce zici sa fac?

sotul tau e pesti?!? ca sa fie tacamul de coincidente complet ...

Mergi la inceput

cine face casuta noua?!?

Mergi la inceput