Prietene la bine si la greu - 135

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Pirelia cum merge treaba de cand cu noul cod al muncii? ai avut ceva controale de cand s-au scos cartile de munca? asa intelesesem, ca avand mai mult timp, inspectorii vor sta de acum mereu in teren .
Iar faptul ca nu ai avut timp de forum ca ai stat in gradina mi se pare un mare mare plus . Te punem in lista la capitolul urmator ca acum nu se mai poate edita prima postare.

Monis Ce control? Ce teren? Asta e .... In cadrul ITM-ului exista departament separat pentru inspectorii de teren si conflicte de munca. Aceia sunt cei care ar trebui sa faca controlul amenintat de atat amar de timp. N-are nimic de-a face cu referentii de la ghiseu care lucrau direct cu angajatorii si angajatii. Am facut revisalul nou, l-am trimis. Acum o sa incep sa frunzaresc dosarele sa vad cu ce s-au mai completat si daca sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

vazut in pliantul de la Real pe Bebster by Flavours absolut adorabil,cu niste carlionti...si,bineinteles pe mamica lui foarte frumoasa

Mi s-a parut mie ca sunt ei, dar am zis ca vad aiurea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaranditza spune:

Multumesc mult de incurajari si vorbe bune.

Imi cer scuze ca deviez de la subiectul cu gradinite si hartogarii. Am si eu o intrebare: ati mai auzit de vaccinul anti hepatita A la copii? Ce stiti de el?

Azi eram cu Teodora la vaccin, impreuna cu sotul si cu Timi. Timi manca un biscuite care i s-a rupt si a scapat o bucatica jos. S-a aplecat, a luat-o si a bagat-o in gura. Pediatra si-a amintit ca si data trecuta cand am fost cu el l-a vazut bagand in gura ceva de pe jos. In timp ce noi eram concentrati la vaccin, Timi a luat o carioca de pe birou si se scarpina cu ea prin masele. Atunci pedi ne-a spus ca ar fi bine sa-i facem vaccinul contra Hepatitei A, ca prea il vede bagand toate prostiile in gura. Eu sunt total impotriva deocamdata (pana ma documentez nitzel ce si cum...) sotul ar cam vrea sa i-l facem.

Fug la somn, poate reusesc sa si dorm putin ca sunt varza!

Mami de Timi nazdravan si micuta Dora pisicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Smarandita, curaj. E foarte greu sa-ti vezi copilul chinuindu-se, dar gandul ca intro zi o sa fie bine iti mai alina suferinta.
Gabita, ma bucur ca vestile sunt asa de bune.

Cand va citesc eforturile de a gasi locuri in gradinite de stat sau particulare ajung sa ma bucur de faptul ca locuiesc in provincie. Aici este totul mai usor din acest punct de vedere dar cred ca nu sunt la fel de performante ca cele din capitala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Neatza!
Sa vedem dak e la fel de buna azi... pt toata lumea.
Vad ca Andra a inceput sa fie mai matinala...iar eu nu mai apuc sa-mi fac somnul si sunt zombie...toata ziua...poate azi prind si eu o ora de somn la pranz..dak tot e sarbatoare.
Pupici la toata lumea!

Mami fericita de strumfita si 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

neata

buna cafeaua si la amiaz, multumim Strumfy

Smarandita eu nu as face niciodata vaccinul ala pentru simplul motiv ca pentru hepatita A organismul nu-si creeaza imunitate. Adica nu e ca bolile copilariei pe care le faci odata si apoi ai imunitate pt toata viata, din pacate hep asta o poti face de mai multe ori. Si arunci cine ar putea crede ca daca organismul nu-si poate crea imunitate prin boala, ar putea printr-un vaccin?

Pirelia, deci nu-si rata coltii inca . Stiu ca sunt diferiti unii de altii, doar ca tin minte ca asa au comunicat cand s-a modificat legislatia, ca in loc sa stampileze hartii (si sa ne faca noua zilele amare ), toti angajatii institutiei vor face mereu teren ca sa se asigure ca blablabla. SI eram curioasa daca au intetit controalele. Eu am avut la firma doar doua controale in 5 ani, unul ca m-a reclamat un angajat ca i-am piedut cartea de munca, carte ce era "pierduta" pe biroul inspectoarei noastre [acru] si unul ca "am dat afara pe una" care de fapt n-a vrut sa semneze contractul de munca pt ca nu-i conveneau conditiile din el , deci din proprie initiativa nu au venit niciodata.

Gabitza si Iulian s-a simtit bine la controlul la ortoped, a mers demonstrativ pe acolo, a fost super.

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

astazi pe la 16.30 am prima vizionare de gradinita....voi fi singura, fara mucosi pt ca ei inca dorm (teoretic) la ora aia si in plus nu-i scot la plimbare prin cartier la 37 grade...

vara asta :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

astazi pe la 16.30 am prima vizionare de gradinita....voi fi singura, fara mucosi pt ca ei inca dorm (teoretic) la ora aia si in plus nu-i scot la plimbare prin cartier la 37 grade...

mami de gemenasi

Bafta multa si sper sa gasesti cei mai bun ptr. ei. Eu raman totusi ca varianta gradi este mai buna decat bona/bunici (nu dati cu rosii). Cand imi spunea azi educatoarea, la sedinta individuala, ce face cu copilul meu, nu imi venea sa cred. Bine prima mea intrebare cum dupa 3 zile lucreaza cu ei cu usa deschisa si Vlad nu iese afara, dar se pare ca se poate. Se pare ca este totusi cooperant chiar daca nu se exprima sau se face inteles prea bine. Ieri a venit cu un cuvant nou "bavo" (bravo) spus lui tati. Evident ca am primit 1000 de sfaturi ptr. acasa, sa vedem ce putem face.
De la 1 oct. il dau la programul scurt cu masa. Azi s-a asezat la masa si nu a plecat pana nu a primit ciorba si a mancat singur jumatate de bol si poate ca mai manca dar asistenta de educatoare a zis tare ca mami de Vlad si mami de Lila sunt jos, mom. in care instant s-a ridicat si nu i-a mai trebuit mancare, asa ca de la intai il dau si cu masa iar cand se va cere si la somn il voi lasa.
Gata, ma bag si eu la un somn mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

salutare!!

eu ma invart in jurul butoiului...David e din ce in ce mai mofturos..dupa ce ma bucurasem ca mananca cat de cat: ieri si azi nu a mancat nimik la amiaza...in prima faza,nu m-am agitat...dar nu a recuperat nici la masa de seara nici lapte n-a baut mai mult..ufff...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

daca ar fi alta situatia Miany,as spune "bun venit in club"
Sper sa fie vorba doar de zilele astea 2 si sa nu se lungeasca cu greva ca si mucosii(noi macar laptele la culcare si la trezirea intermediara -6- nu il refuzam, in rest nimik nu e bun)

Mergi la inceput