Prietene la bine si la greu - 135

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

Many,parca Vlad si lila sunt la montessori.... ai idee daca la ei se practica faza cu reducere x% pt al doilea copil inscris?.(site-ul nu e actualizat)_ E una in zona (aproximativ) si deocamdata sunt parca doar 5 copii inscrisi la piciumani (o informatie de pe DC,inca nu am verificat)

.....iar Vlad si Lila sunt superbi...

mami de gemenasi

vara asta :)

Nu stiu sa-ti spun daca se da reducere ptr. al-2 lea copil, nu am intrebat iar la gradi unde merg ei nici macar nu au tarifele pe site, insa la tel. dau relatii. Stiu ca este montessori in zona 13 sept. - antiaeriana, daca am inteles bine. De ce nu suni? Si la ei in grupa o sa fie din ian. 4-5 locuri libere, sunt copii care fac 3 ani si in ian. vor fi mutati la grupa 3-6 ani. Educatoarea noastra este tare draguta si Vlad o iubeste mult, insa detalii financiare ea nu stie, trebuie intrebata directoarea sau o tipa care se ocupa cu asa ceva cu care eu nu prea ma intalnesc.

Mergi la inceput

Gabi mai este o gradi de stat, in zona 11 iunie, vis-a-vis de mitropolie, Pisicile aristrocate, arata tare bine. Am colegi care au avut copii acolo si au fost tare multumiti, plus ca arata impecabil, nici nu zici ca este de stat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

dar la gradinitele de stat nu trebuie sa faci dovada ca locuiesti acolo sau ca ai serviciul aproape?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Acum Ava nu stiu cum e la cele de stat...
Tu stii unde stau eu si unde e parcul Sebastian si marriottul. Cu toate acestea, vecina mea de bloc tocmai si-a trimis o fetita in grupa mica la gradi de la marriott (lucreaza in zona foisorului,sotul in pipera), iar colegul meu de serv,care sta exact la parc, a avut pana acum baiatul acolo ( acum e scolar)
Stiu ca mai e la mitropolie si o gradi particulara,in blocurile petrom... am coleg cu baiatul acolo....undeva pe Sfintii Apostoli? ...dar e o gradi mica,la parter de bloc... putini copii(ok) dar si greu de patruns...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

da, la marriott cred ca-i putem inscrie ca e tot in sect 5 si e aproape, dar 11 iunie stiu ca e sect 4... nu stiu, o sa ma interesez, mai am timp. Apropo, cat costa program normal la o gradinita montessori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Gabitza ti-a zis Jianu exact ce am povestit aici pe forum si eu si fetele care au fost la el. Ai vazut ca e normal? Dar ia zi, de dr ti-a placut? Eu as vrea sa existe doar genul asta de doctori, care sa insipre (si expire ) siguranta si liniste si non-panica. Si care sa nu bata campii.

Citat:
citat din mesajul lui many_bani

Nu stiu ce se intampla cu Vlad, dar dimineata este ok la gradi insa la pranz este cosmar acasa. Ii este foame dar nu mananca, ii este somn dar nu vrea in pat si tipa de m-a capiat. Dupa somn este un alt copil, mai cooperant. Maine avem sedinta individuala, abia astept sa-mi spuna cam cu ce se ocupa el pe acolo. Mai spune Lila mica cate ceva,ex. " Lila a plans Vlad?" "da" "Cand (in ideea de a spune mom. din zi)?" "ieri a pans Vadu". Cam asta este perioada pe care o trecem noi.
PS Monis ai vazut si seria 8 din Grey?
mami de Vlad (29.10.2009)
Multumesc Doamne!

cu Vlad se intampla ca si cu Iulian. Sunt absolut pe campii de cateva zile, cate urlete poate sa scoata cand ajunge acasa, cum nu mananca si cum mai nou nu doarme . Cand il iau de la gradinita e vesel, ne jucam pe drum, mergem prin diverse locuri, ba mai nou, merge cu mine la cumparaturi, ei, cand intram in casa incepe isteria. Vrea diverse lucruri dar de fapt nu le vrea, urla nepotolit, e cam un cosmar .
N-am vazut seria 8, nu stiu cand o sa am chef ca fumeia numita Grey ma scoate din sarite cat e de urata si batrana si cu gura stramba si cu vocea aia miorlaita (to name a few ) si in plus Burke a plecat si a venit ciobanul ala de Hunt . Noroc ca sunt multi simpatici intre ceilalti... ma tot intreb cum a luat insipida aia de ElLen Pompeo rolul titular... o fi "pila" cuiva . SI mai ales, de ce naiba n-o piaptana nimeni?????

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monis5
cu Vlad se intampla ca si cu Iulian. Sunt absolut pe campii de cateva zile, cate urlete poate sa scoata cand ajunge acasa, cum nu mananca si cum mai nou nu doarme . Cand il iau de la gradinita e vesel, ne jucam pe drum, mergem prin diverse locuri, ba mai nou, merge cu mine la cumparaturi, ei, cand intram in casa incepe isteria. Vrea diverse lucruri dar de fapt nu le vrea, urla nepotolit, e cam un cosmar . N-am vazut seria 8, nu stiu cand o sa am chef ca fumeia numita Grey ma scoate din sarite cat e de urata si batrana si cu gura stramba si cu vocea aia miorlaita (to name a few ) si in plus Burke a plecat si a venit ciobanul ala de Hunt . Noroc ca sunt multi simpatici intre ceilalti... ma tot intreb cum a luat insipida aia de ElLen Pompeo rolul titular... o fi "pila" cuiva . SI mai ales, de ce naiba n-o piaptana nimeni?????
Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5
Citat:
citat din mesajul lui many_bani
Nu stiu ce se intampla cu Vlad, dar dimineata este ok la gradi insa la pranz este cosmar acasa. Ii este foame dar nu mananca, ii este somn dar nu vrea in pat si tipa de m-a capiat. Dupa somn este un alt copil, mai cooperant.

cu Vlad se intampla ca si cu Iulian. Sunt absolut pe campii de cateva zile, cate urlete poate sa scoata cand ajunge acasa, cum nu mananca si cum mai nou nu doarme . Cand il iau de la gradinita e vesel, ne jucam pe drum, mergem prin diverse locuri, ba mai nou, merge cu mine la cumparaturi, ei, cand intram in casa incepe isteria. Vrea diverse lucruri dar de fapt nu le vrea, urla nepotolit, e cam un cosmar .

Oboseala de la gradi este de vina. Dar, lasa, ca se fac ei baieti mari.

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

Monis,Jianu e chir super.Fiecare vorba si-o argumenta cu poze din carti,sa vada si Toma necredinciosul ca nu vorbeste aiurea...Plus ca Dragos, a empatizat cu el imediat, a alergat prin cabinet, cand a fost vorba de consult a stat calm si il studia (la ultimele vizite la pedi,cum intram in cabinet il si apuca urlatul- habar nu am de ce, pentru ca nu i-a facut nimik femeia aia, nici macar la vaccinuri nu plangea)

......si analiza Grey e super.... sper sa nu pateasca si Karev ceva si sa-l scoata ( deja e mai putin sictirit si mai sentimental...)

Mergi la inceput