Prietene la bine si la greu - 135

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

si...buna ziua la toata lumea!!!

magda felicitari ptr.reusita!!

Smara imi pare rau ca trebuie sa treceti prin asa ceva; nici eu nu mai tin minte ce probleme a avut Ana de dozz,dar pot sa zic doar ca am in familie un caz (o verisoara),care a avut displazie congenitala de sold si acum (la 22 ani) nu are nici un fel de probleme...parintii ei au urmat intocmai recomandarile si totul a fost k; imi aduc aminte ca era destul de incomod ptr.ea sa poarte proteza ,dar tot raul e spre bine...multa putere si rabdare iti doresc!! si sanatate celei mici!!!

noua ne ies maselele ,asa ca bifam ceva treziri peste noapte...sper sa nu tina prea mult ,ca tare mai plange cu foc si nu se linisteste decat cu greu...asta-noapte strangea puiutul de perna si musca dintr-un colt al sau... nu a vrut sa ma lase sa-l dau cu gel,dar in schimb daca i-am pus pe deget si a bagat singurel mana in gurita si cu o vitezaaa...dragul de el!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

am fost la jianu,vazut copilul...sanatos din punctul lui de vedere.Pana la 4 ani nu vorbim de picior plat, stilul de mers/alergat tot la 4 ani se definitiveaza.
Ca recomandare: descult tot timpul in casa, descult pe iarba/nisip cat se mai poate si incaltaminte cu talpa flexibila, fara talonete, fara glezna stransa

mami de gemenasi

poze

bine ca totul e in parametri...eu abia astept sa vad ce-mi spune miercurea viitoare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
am fost la jianu,vazut copilul...sanatos din punctul lui de vedere.

Felicitari !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

multu f mult... sanatate la toti puiutii si numai vesti bune Miany si toate mamicile
mai am depunctatscreeningul oftalmologic,nu ca mi-arparea ca arevreunul eva la ochi,dar il faccatmai pot(timp) si inca o ealuarela Dragos, sa vedem cene rcomanda:este sau nu cazul saincercprelungirea CIC-ului pana la 3 ani.
Trebuie sa incep si vizitarea unor gradi din zona,sper ca la cele particulare sa nu fie locurile ocupate . La anu' incerc sa-i incriu,din timp,la cea de stat din zona Marriott sau, daca ma mut cu serviciul din Pipera in Straulesti,este langa sediu una ok (plus ca ar fi foarte comod pt mie cu dusul/luatul...nu ar mai trebui sa angajez si o bona la dublaj pt mama/ soacra)... In fine,mi e pana atunci
Ava, tu ai vreo reomandare de gradi la noi in zona?

vara asta :)

Mergi la inceput

vazut in pliantul de la Real pe Bebster by Flavours absolut adorabil,cu niste carlionti...si,bineinteles pe mamica lui foarte frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Gabi, cu gradinitele nu prea am cercetat inca nimic, ma tot piseaza doctorita de familie ca se deschide una noua unde o sa colaboreze si dr. Cristian Andrei, trebuia sa ma sune sa ma duc la o prezentare dar vad ca nu m-a sunat inca, probabil ca au mai amanat deschiderea. Oricum asta nu e in zona noastra, e undeva prin sect.1, nu mai tin minte nici cum se numeste si nici unde e exact pentru ca m-a cam dat pe spate pretul 250-300 euro/copil program normal. Eu oricum as vrea sa-i dau abia la anul, si inca nu stiu pe care varianta sa merg, de stat in apropiere de casa sau particulara, in apropiere de serviciul sotului cred, pentru ca el termina mai devreme programul la job decat mine. Daca mai aflu ceva te anunt, de asemenea daca mai ai informatii iti multumesc anticipat daca ma tii si pe mine la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Felicitari pentru rezultatul pozitiv la dr.Jianu, eu am mare incredere in el, am fost cu Emi cand era mic, pe la 2 luni si cum a zis asa a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:

am fost la jianu,vazut copilul...sanatos din punctul lui de vedere.Pana la 4 ani nu vorbim de picior plat, stilul de mers/alergat tot la 4 ani se definitiveaza.
Ca recomandare: descult tot timpul in casa, descult pe iarba/nisip cat se mai poate si incaltaminte cu talpa flexibila, fara talonete, fara glezna stransa

mami de gemenasi

poze

Asa da vesti

Mergi la inceput

Many,parca Vlad si lila sunt la montessori.... ai idee daca la ei se practica faza cu reducere x% pt al doilea copil inscris?.(site-ul nu e actualizat)_ E una in zona (aproximativ) si deocamdata sunt parca doar 5 copii inscrisi la piciumani (o informatie de pe DC,inca nu am verificat)

.....iar Vlad si Lila sunt superbi...

Mergi la inceput

si.... un link

Mergi la inceput