Mamici din Grecia (10)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

neatza fetelor,haideti la o cafelutza.noi suntem bine,eu dau inainte cu condusul meu,ieri am avut a 3-a ora,m-a pus sa merg cu spatele,e cam greu sa tin linie dreapta,dar a zis ca ma descurc cat de cat,am plecat frumos de pe loc,opresc ok,bine normal ca el zice apasa aia,fai pealalta,cand nu ma va mai dirija el,cred ca o sa fie aiurea,dar mai avem,azi merg iar la condus....

lukasnicolas,aspteptam vesti de la tine,ce ati facut la medic,nasol ca a inghitit cauciucul,sper sa fie totul bine,pupici
esthera,ce viteaza esti tu cu inotatul tau,eu nu am atata curaj si nici nu am cu cine merge sa ma balacescinteresanta convorbire ai avut cu nick.
anouk3,deci azi e ultima zi nu?,am vazut filmuletul cu nick vorbint la telefon si noua lui freza,e un scump.te mai chinuie tusea?eu am niste ametelii cred ca am lipsa de calciu,vitamine..ceva de genu
helenn,bine ai revenit,daca vorbesti reaca iti vei da drumul la vorbit,nu-ti fa grija,in toate cuplurile exista mici frecusuri,(cred eu)esential e sa treceti peste si sa va rezolvati neintelegerile.
noi ne pregatim de plecat afara,s-a mai racorit dar e soare si mie imi place asa cum e.o zi buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Andreea tinem pumnii sa fie totul ok!!!...si cum bine spunea Anouk daca e o rotita de la o masinuta mica....poate nu e asa grav!!!..oricum e nazdravan rau Lucas!!!...imi aduc aminte cum ti-a inchis usa-n nas si ai ramas afara sau cum i-a intrat o biluta in nasuc!!!
Imi imaginez insa cat de stresata ai fost tu..mai ales ca erai la job si nu puteai sa pleci la puiul tau!!!
Pupici nazdravanului de Lucas!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Ana nora ta doar ce s-a trezit. A plans toata noaptea. Nu stiu ce-a avut. O fi de la dinti. Acum ne pregatim sa iesim in parc. Nu ma duc la magazin ca mi-a vorbit foarte urat sotul ieri si nu vorbesc cu el. Noroc ca a venit Esthera si m-a facut sa rad. Lukasnikolas,te inteleg, si eu sunt la fel de panicoasa cand e vorba de fata.Sper sa fie bine. Va pup si va iubesc pe toate. Sper ca iarna sa ne adune pe toate in fata pc-ului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Fetelor atentie cu cei mici si va pup
Va citesc dar nu, ma pot baga intre voi neavind nici bébé nici virsta voastra
Acum fug sa platesc un nou adagio la impozite....cit despre noua taxa care va venii pe factura DEY ce sa zic...trebuie sa fi tare bogat sa stai aici....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmaw
Va citesc dar nu, ma pot baga intre voi neavind nici bébé nici virsta voastra

Ba sa te bagi!! Din pacate eu tot dau cu Nicolas ca altceva mai palpitant nu mi se intampla..
Dar sa stii ca as vrea sa stiu cum iti este, cum te simti, ce-ai mai facut bun de papa, daca mai ai vecini tembeli, daca-ti mai canta vreo lira in miez de noapte, daca te-ai mai intalnit cu personalitati..

Nica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Am gasit pe net un program interesant de facut "albume foto" si am pus si eu poze cu piticul meu. Uitati link-ul catre poze
: http://share1.sendtoprint.net/bshare.php?hashid=b1a9594c9502faab9058

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellengr25 spune:

Buna fetelor si bebeilor! Va multumesc mult pentru asa o primire frumoasa! M-am acomodat destul de repede in Grecia, este o tara frumoasa iar grecii sunt primitori. Dar cea mai mare contributie o are Xristo, fara el nu as sta aici.
Duminica parintii lui redeschid clubul lor....este de fapt un club de familie...un spatiu la parterul unui bloc, spatiu destul de generos, f frumos amenajat, unde in fiecare sambata se intalneste toata familia...frati, surori, verisori, mamici, tatici....ascultam muzica,dansam, fiecare aduce ce doreste de servit...este f frumos!
Eu deocamdata nu sunt mamica, nici macar casatorita nu sunt, dar asa cum v-am promis o sa va scriu mai des! Sunt matusica a 2 nepotei superbi, copii surorii mele dragi! Tare dor imi este de ei! Astazi am fost mai lenesa la gatit, am facut doar niste chiftele servite cu salata de sfecla rosie. Am interdictie sa fac des cartofi prajiti sau dulciuri...Xristo mou are burtica de cand suntem impreuna si vrem sa o dam jos....cica eu sunt de vina
Va doresc multa sanatate, va pup dulce si toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Buna fetelor va citesc zilnic...si zilnic ma faceti sa zambesc...Esthera super dragutsa traducerea conversatiei:D si bravo ca ai curaj macar sa incerci sa inoti toata iarna...eu deja nu mai cred sa fac vreo baie...ca-s friguroasa rau ...
Hellen f frumos ca sunt asa unite rudele prietenului tau...cat despre burtica si al meu zice la fel...de vreo 3 ani se tot chinuie si cica io-s de vina si c-a facut-o si ca n-o da jos:)))....da lenea de a se duce la sala nu se pune:))
Carmawu ce faci?n-am mai vbit de mult...ahhh tre sa ma apuc de povestit despre vacanta...ne-a placut asa de mult....
Hai ca dc tot am inceput...ca uite asta e...mi-era lene sa-ncep:)...deeeci Belgica...Ardennes...am ales zona pt ca acolo s-a desfasurat o batalie importanta in al 2-lea razboi mondial...in toata zona si cum al meu sot e pasionat de istorie am hotarat sa ne facem vacanta acolo..avion pana in brusseles si dp inchiriat masina(prima oara cand inchiriam in alta tara si a fost super ok)si mers in ardennes in malmedy la o agropensiune.ahh de cand am ajuns in zona peisajul m-a cucerit:D...verde da...VERDE...vaci la greu paduri la fel liniste,vremea am nimerit-o ok...peste tot ne ziceau c-am adus vara din Grecia cu noi...oamenii super amabili cu zambet pe buze...si nu d-ala fals ca sa obtina ceva...nu stiu alta mentalitate...peste tot...civilizati...iar zona asta nefiind capitala e curata...in toate sensurile....nici negri cu genti de vanzare n-am vazut nici cersetori...nici nimic ciudat zona linistita de tara...dar de tara avansata...mama deci m-am indragostit iremediabil...dc as putea si maine as lua o casa d-aia de piatra acolo cu flori in curte...aaa...inca ceva...nu prea au curti/garduri...si au peluze f ingrijite si pline de flori...o sa pun niste poze pe FB.Gazdele unde am stat super dragutse,mic dejun cu produse locale...aveam si un carrefour langa noi si luam cate ceva pt seara.Am facut 1800 km in 7 zile:D....am vazut muzee militare,statiuni...langa malmedy e statiunea Spa...de unde cred ca vine si denumirea de spa...zic eu...si e si circuit de F1...hihi prima oara cand vad d-aproape pistele,in zona e si o manastire trappista d-aia unde se face bere...mamaaa pai cred ca fabrica alora o invidiaza si amstelu:))...am vazut ce ne lasau sa vizitam(ca sa nu deranjam calugarii)...aa...am vazut si castelul de la bouillon al primului rege al Ierusalimului...primul conducator al cruciadelor Godfrey(aveau expozitie de vulturi...la inceput nu-i vazusem si-auzeam un sunet ciudat peste muzica medievala...dp am realizat ca era o bufnita...imbufnata:))...castelul e intre rauri fortareata chiar dc ruine e interesant...
In Belgia e super ca e mica si poti vedea si alte tari...deeci o zi am petrecut-o vazand ducatul de Luxembourg(eu habar n-aveam ca exista luxemburg e si regiune in belgia)si capitala...impresie frumoasa doar ca trafic groaznic la intrare si iesire din capitala...am pierdut 1,5 ore intrand si tot atata iesind...a...ai acolo unde bogatii sunt pe m2...am vazut cersetor vai mama lui cu laptop:))...toate sunt scumpe dar stiti ca benzina in luxembourg era 1.33 ,in belgia 1.45 iar in salonic 1.7?! si parcarea la fel mult mai ieftina ca aici s-aia castiga de cateva ori mai mult....
Am vazut si putin din germania...am vizitat si un pic Olanda(mamaaa peste tot biciclete da...peste tot...si toti mari mici,babe,cucoane cochete...pe 2 roti...
Aaa...si n-au granite...asta o stiam da...n-au nici macar punct de trecere ceva o poarta/zona intre...nema...in luxembourg ne-am prins ca am intrat dp o vaca statuie colorata in culorile steagului lor iar cand am iesit ...am iesit pe alta parte...granita era in mijlocul orasului la un stop/intersectie unde avea tabela belgia....
N-am gasit waffles insa ...ma asteptam sa fie plin...am incercat cartofii lor prajiti...cu sandwich...hmmm...mai buni aici...doar intr-o statiune pot zice ca am mancat bine...in rest aici e mult mai buna mancarea....dar ciocolata mmmmmm...m-am lipit acum am terminat-o si m-am lipit de cand ne-am intors de 2 borcane de nutella:))...tre sa ma opresc ca ma fac cat casa:))...aa...si branzeturi interesante si mezeluri bune.Ca o concluzie super peisaje,pace liniste si multe multe lucruri de vazut ca aia stiu sa promoveze atractiile( am vazut o cascada promovata la greu cu parc de distractii langa faimoasa cascada...care era ce sa zic nimica toata Duruitoarea de la durau sau oricare alta a noastra e mult mai impresionanta...da...uite ca stiu sa faca bani)ne-a placut tare mult si-am reveni cu placere...eiii si mai sunt multe de spus...da deja am placintzit-o!
Mamitza-alex spor la condus...eu am avut parte in Ro de un instructor haios si bun...care-mi punea lectiile la 7 dimi si radea de mine spunand"ce ma ce-i cu fata asta iar ai dormit repede":)))
Ioannoula bravo Fanoulei pt primii pasi...e precoce bravo!si sper sa se rezolve sa se sch in bine cat mai repede soatsa...sa nu-ti mai manance zilile...adevarul e ca numa din ce zici tu si tare antipatic mi-a devenit...fa-ti si tu pe Fb profil cu numele tau sau macar cu amandoua ca nu-mi vine sa-l adaug pe el...sorry..sper sa nu ma intelegi gresit....Tu esti asa ok si zgubilitica si citeam ca de cand te-ai maritat cu dansul s-au sch lucrurile....pacat...si nu pacat ca te maturizezi si te schimbi... pacat... ca-ti face zile negre...sper sa nu te superi pe mine
Anoukou sper sa gasiti o casa asa cum vreti voi...si uite vezi pana la urma m-am urnit si-am scris:)pup Nica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Buna seara fetelor!!

Multumin de mesaje.Noi suntem bine am fost la doctor si a spus ca trebuie sa asteptam sa il scoata pe domnul caucic.Asa ca cateva zile am de scormonit in kk-cel si dupa aia vorba Anei trebuie sa joc la loto.
Pup pe toate ca fug la somn maine ma trezesc de dimi ca spal covoare
PS Oana este superb albumul cu Fanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Miha am remarcat absenta ta dar te am 'motivat' caci stiam pe unde esti
Eu ma pregatesc sa fac un Craciun traditional la o pensiune in Vatra Dornei (vine si Jeanine) si apoi poate ne intoarcem acolo ...pe unde ai fost si tu ca stii doar ca noi stam la o pensiune inOdeigne.
In rest nimic nou sub soare vecinele mele s au suparat pe mine caci eu cum am venit am maturat bucata mea de sosea ca cica asa ceva nu se face ca trebuie primarul sa trimita pe cineva
Personal gindirea asta am vazut unde a dus si voila !
Da mai vorbim ca cine stie poate s o intimpla vreo minune de gradul3.
Pupici si numai ginduri bune pt fetele harnice!
Anukoule fi linistita o sa gasesti case si de cumparat si de inchiriat la preturi bune....e bine de cumparat caci valoarea banilor va fi la jumatate!!
Noi tocmai am platit un adagio de 480e si acum asteptam alte taxe.

Mergi la inceput