Mamici din Grecia (10)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Moro te invidiez ca poti sa te plimbi atat!! Ce-as mai vrea si eu... am facut fb. si pe numele meu Skoupra Ioanna acolo am toate pozele cu Fanu, si cu mine, si mai putine cu grecul meu . Nu esti singura caruia ii e antipatic. Parintii mei nici nu vor sa-l vada.
Lukasnikolas bafta la loto daca tragi. Bine ca nu e nimic grav.
Carmaw ce ma bucur ca aflu noutati si de la tine!!! Cjhiar ma gandeam, cum esti. Pupicei muulti la fete!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

salutare fetelor,ce faceti voi?eu mai devreme am venit de la conducere,iar sunt dezamagita,ma dispera mersul cu spatele pt ca nu ma pot tine drept oricat m-as chiori la bulina galbena,azi am exersat si parcarea laterala,ioii si dai si chiorastete dupa toate cele..off.apoi eu de nu-mi zice ce sa apas parca sunt handicapata,nu am deloc initiativa.deci azi a fost a 5-a ora,si asa asteptam wekendul ca sa am pauza(parca as fi la scoala cand asteptam vinerea seara)

lukasnicolas,ma bucur ca nu e nimic grav,spor la curatat covoarele
moro_k,citind ce anume ai vizitat parca ma vedeam si eu pe acolo
anouk3,ce faci?ti-a plecat surioara?ioanoula felicitari pt mersul fanoulei,.fetelor o seara buna,sunt intr-o stare naspa...revin maine,poate mai optimista

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamitza_alex

salutare fetelor,ce faceti voi?eu mai devreme am venit de la conducere,iar sunt dezamagita,ma dispera mersul cu spatele pt ca nu ma pot tine drept oricat m-as chiori la bulina galbena,azi am exersat si parcarea laterala,ioii si dai si chiorastete dupa toate cele..off.apoi eu de nu-mi zice ce sa apas parca sunt handicapata,nu am deloc initiativa.deci azi a fost a 5-a ora,si asa asteptam wekendul ca sa am pauza(parca as fi la scoala cand asteptam vinerea seara)
lukasnicolas,ma bucur ca nu e nimic grav,spor la curatat covoarele
moro_k,citind ce anume ai vizitat parca ma vedeam si eu pe acolo
anouk3,ce faci?ti-a plecat surioara?ioanoula felicitari pt mersul fanoulei,.fetelor o seara buna,sunt intr-o stare naspa...revin maine,poate mai optimista

Maria-Bianca.3.09.2008

red ca tot ce ai nevoie e putina incredere in tine, putina nebunie, iti dau eu si vointa. E d-abia a 5-a ora, nu te da batuta, si nu-ti fa griji, ca nu le folosesti prea des in circulatie. S-ar putea sa-ti dea intoarcerea si parcarea la examen.Nu te descuraja!!! Mai ai pana la examen si o sa devii experta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Kalo mina!...dragele mele

S-aveti o luna linistita cu multe bucurii...si dicutii pe forum!

Noi (eu si grecul) avem chiar din primele zile ale lunii de momente tensionate!...si cum spune grecul meu ;tinandu-ne de mana mai trecem...un munte;
Marti va fi operat!...nu este o operatie grea (laparascopic fiere)...dar tot avem emotii!
Nu pot sa va descriu starile prin care trece!...il vad ca se consuma...si tot timpul il scot din aceasta stare!
La inceput au fost ceva discutii pe ton ridicat (din partea mea)...deaorece nu accepta ca eu sa merg la spital cu el!!!
...ca e mai bine sa nu il vad intr-o stare...mai proasta!!...mai bine il astept acasa sau merg in romanica!...ca el vrea sa il vad un om puternic!!!
N-am acceptat si i-am spus ca oriunde,oricand...vom fi impreuna!!!!

De multe ori ma uit la el si ma intreb cum poate un barbat sa fie asa de sensibil...si ma intreb daca eu il merit cu adevarat!!!

....asa ca iubitele mele...in cele din urma nu va urez decat: SANATATE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna ziua, fetele,

Sunt si eu prin zona, dar incerc sa recuperez curatenie, rufe si alte d-astea plicticoase. Am citit in mare ce ati scris, dar o sa revin cu vorbe pentru fiecare. Pana atunci vreau doar sa-i zic Estherei: multa sanatate grecului si stai linistita ca operatia e simpla, doar ca de-acu' incolo trebuie mai multa grija la mancare sa nu suprasolicite ficatul care oricum se va obosi mai tare preluand si functiile fierii.
Pe aici.. prima zi acasa. Sunt foarte linistita ca stau cu puiul meu, dar si foarte trista ca e casa goala. Mai dureaza un pic pana reintru in rutina zilnica a casei. Oricum Nicolas a fost foarte linistit si ma bucur enorm pentru asta.

Va pup fetele si promit sa revin dupa ce citesc mai atent (Moro, am vazut ca ai povestit din concediu si abia astept sa citesc )

Nica fara frica

Mergi la inceput

Esthera tinem si noi pumnii grecului tau!!! Mult curaj si insanatosire grabnica!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoRo_K spune:

Esthera sanatate multa grecului tau! Sa dea Domnul sa mearga totul struna si refacerea sa fie rapida
Theooo pe unde esti?Ce mai faci?ce-ti face tatal ce face Stelios?
Anouk pai cred si eu cu romanul pe care l-am scris cand sa citesti?!aaa si mai am de adaugat...pe principiul "oti thimame xerome":))
Mi-am adus amintre azi in trafic ca acolo in concediu n-am auzit un claxon....se cam grabeau pe sosele,dar poate si pt ca nu erau cu gropi...nici macar in sat,mi-a placut ca erau indicatoare peste tot...noi n-am luat gps,eu citeam harta si al meu conducea sau invers,si nu ne-am pierdut...chiar dc greseai te scoteau indicatoarele...aveau peste tot semnalizate zonele unde puteau sa treaca/sa se joace copii...asa colorate cu stalpisori in toate nuantele si diverse mesaje...unul care m-a impresionat pe mine zicea"Aveti copii si va pasa de ei...si noi avem copii"
Eu de vreo 2 luni am probleme cu stomacul...mi-a trecut doar cat am fost in vacanta:D(doar o zi m-a durut de-asm crapat)...joia asta merg sa fac gastroscopie....sa vedem ca zice c-ar semana a ulcer...eu zic ca n-am nimic...da vedem:)
va pupic...ca ma chinui de 2 ore sa termin mesajul:))duminica placuta si o luna buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Multumesc frumos dragele mele!

Anouk, grecul are probleme cu fierea din vara asa ca este deja pe regim, i-am dat si niste suplimente nutritive din romanica. Speriat era mai mult de faptul ca are un chist (destul de mic acum) pe pancreas! Cand eram in romanica...chiar nu stiu ce sa cred!!!
Grecul si chirurgul sau mi-au spus ca a dat-o in pacreatita!!!...sora mea spune ca-i vine greu sa creada acest lucru mai ales ca grecul in acea perioada nu a mers la doctor!
...si exact cum scrie-n carte...cu dureri, lipsa poftei de mancare, scadere in greutate..iar in ultimele zile se ingalbenise si la fata!!! Chirurgul i-a spus ca a trecut peste pacreatita...desi unuii mor!!!...
In fine..
Acum e bine, a facut si 2 tomografii computerizate...chistul nu e de natura canceroasa (unii spun ca este o reactie datorita pietrelor de la fiere)...s-a retras deja 2 mm!!!
....asa ca acum este mult mai optimist!!!
Maine dimineata mergem la spital (m-a socat grecul cand mi-a spus cat costa operatia si spitalizarea o zi) nu prea am inteles de ce! Spital particular! Marti este operatia!

Va multumesc inca o data fetele mele si va

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Esthera2011

Multumesc frumos dragele mele!

Anouk, grecul are probleme cu fierea din vara asa ca este deja pe regim, i-am dat si niste suplimente nutritive din romanica. Speriat era mai mult de faptul ca are un chist (destul de mic acum) pe pancreas! Cand eram in romanica...chiar nu stiu ce sa cred!!!
Grecul si chirurgul sau mi-au spus ca a dat-o in pacreatita!!!...sora mea spune ca-i vine greu sa creada acest lucru mai ales ca grecul in acea perioada nu a mers la doctor!
...si exact cum scrie-n carte...cu dureri, lipsa poftei de mancare, scadere in greutate..iar in ultimele zile se ingalbenise si la fata!!! Chirurgul i-a spus ca a trecut peste pacreatita...desi unuii mor!!!...
In fine..
Acum e bine, a facut si 2 tomografii computerizate...chistul nu e de natura canceroasa (unii spun ca este o reactie datorita pietrelor de la fiere)...s-a retras deja 2 mm!!!
....asa ca acum este mult mai optimist!!!
Maine dimineata mergem la spital (m-a socat grecul cand mi-a spus cat costa operatia si spitalizarea o zi) nu prea am inteles de ce! Spital particular! Marti este operatia!

Va multumesc inca o data fetele mele si va

Multa bafta Grecului la doctor, si sa nu uiti ca noi suntem langa tine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

salutare fetelor,ce faceti voi?eu tocmai am venit de la conducere,off greu merge...greu,imi vine sa ma iau singura la palme ca nu ma dezmeticesc o data.

esthera,multa sanatate greculii tau,sa-i dea dumnezeu sanatate si sa se refaca rapid!!
ioanoula,ce mai face fanu?grecul tau ce mai debiteaza?
anouk3,pe unde esti?theo?
fetelor,sambata ama facut cozonac,a iesit bunn rau.azi am bagat o supa de pui si mancare de cartofi!va las o seara buna tutror!!

Mergi la inceput