Mamici din Grecia (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Salutare fetelor!!!

Sunt puturoasa stiu,va citesc mereu dar nu am timp de scris
Oana felicitari Fanouilei pt primii pasi singuricaDe acum sa te tii ai spus ca vrei dieta stai sa vezi ce dieta iti aplica Fanu de acumE o scumpa si o frumoasa v-am admirat pe FB.Pupici multi multiAna esti o norocoasa mai ai asa putin si ''scapi'' de servici si ai sa ai atata timp de flacaul tau care apropo a crescut asa de mult(am vazut ultimele poze).E senzational cum vorbeste el la telefon in ''japoneza''lui.Lukas a vorbit azi cu mama la telefon prima convorbire din care s-a inteles ceva i-a spus,,Gia sou buni ce faci?''a topit-o pe mama a inceput sa planga de emotie ca vb cu nepota-su la tel.
Alex felicitari din suflet pt reusitele cu scoala de soferi si eu as vrea sa o fac dar imi este frica din acelasi motiv ca nu am nici o treaba cu condusul, nu m-am suit in viata mea la volan si mi-e frica sa nu fie un esec total.
Esthera ce fata vrednica esti .Am si eu de spalat covoare dar tot aman cred ca vine frigul pana ma hotarasc eu
Helen bine ai revenit!Succes in continuare cu lb greaca si te asteptam sa ne scrii mai des.
Fetelor va pup pe toate si o noapte linistita sa aveti!

Mergi la inceput

Salutare fetelor!!!

Sunt puturoasa stiu,va citesc mereu dar nu am timp de scris
Oana felicitari Fanouilei pt primii pasi singuricaDe acum sa te tii ai spus ca vrei dieta stai sa vezi ce dieta iti aplica Fanu de acumE o scumpa si o frumoasa v-am admirat pe FB.Pupici multi multiAna esti o norocoasa mai ai asa putin si ''scapi'' de servici si ai sa ai atata timp de flacaul tau care apropo a crescut asa de mult(am vazut ultimele poze).E senzational cum vorbeste el la telefon in ''japoneza''lui.Lukas a vorbit azi cu mama la telefon prima convorbire din care s-a inteles ceva i-a spus,,Gia sou buni ce faci?''a topit-o pe mama a inceput sa planga de emotie ca vb cu nepota-su la tel.
Alex felicitari din suflet pt reusitele cu scoala de soferi si eu as vrea sa o fac dar imi este frica din acelasi motiv ca nu am nici o treaba cu condusul, nu m-am suit in viata mea la volan si mi-e frica sa nu fie un esec total.
Esthera ce fata vrednica esti .Am si eu de spalat covoare dar tot aman cred ca vine frigul pana ma hotarasc eu
Helen bine ai revenit!Succes in continuare cu lb greaca si te asteptam sa ne scrii mai des.
Fetelor va pup pe toate si o noapte linistita sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Lukasnikolas multumim! eu am spalat covoaele si ma gandesc sa le pun azi ca se taraie Fanula pe jos si sa nu raceasca ca am numai marmura.
Ma gandesc cu groaza ca o sa alerg dupa ea. deja vrea numai de mana,si daca nu o duc se pune pe urlat...si se tranteste in fund...nebunie mare. Pupici si o zi buna tuturor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Kalimera, fetele!

Multumim, Andreea, de aprecieri! Pfua, si Lukas vorbeste la telefon.. ce baiat mare ai! Tu ce mai faci? S-a mai domolit munca? Concediu nu-ti mai iei niciodata?

Hellen, bine ai revenit! Felicitari pentru limba greaca! Adevarul e ca inveti asa de multe cand lucrezi printre greci. Cum te-ai acomodat? Sigur ajuta enorm sa ai o relatie frumoasa, dar in general cum te simti in Grecia?

Si nu in ultimul rand: felicitari, Fanu, pentru primii tai pasi!!! Are dreptate Andreea: de-acum, Oana, vei face vrand nevrand "dieta Fanula" si sa ne zici cate kile ai pierdut

A crescut tare mult Nicolas si zice asa multe cuvinte (de o silaba, e drept, dar te intelegi cu el). Si mai are o chestie: ii place sa-i canti. Drept pentru care, atunci cand suntem in masina si se plictiseste in scaun (ca de obicei.. ) incep sa-i cant, dar.. nu e de ajuns! Da tonul la fiecare persoana din masina si ajungem sa cantam cu totii ca nebunii de se uita lumea crucis cand aude balamucul. La fel si cu batutul din palme. Ori toti, ori nici unul! Cel mai tare e cand avem musafiri sau suntem in vreo vizita si merge pe la toti sa-i traga de pantalon si le explica cam ce trebuie sa faca (fie sa aplaude, fie sa faca ca toate animalele, fie sa cante, fie sa se duca cine stie unde..) Unii se conformeaza amuzati, altii zambesc incurcati, altii se fac ca ploua (pe astia nu-i mai baga in seama nici Nicolas )..

Hai va pup si.. AMR 2 zile (dar pleaca si sora-mea in 3 zile si-s tare trista )

Nica fara frica

Mergi la inceput

Am vazut si noi filmuletul cu Nikolas si Fanu se bucura la el.... Ana si Fanu vrea sa-i canti toata ziua... Eu ii bag pe calculator cantece de copii si e asa fericita... Pupici!!

Mergi la inceput

Haha, Oana, crezi ca avem vreo sansa sa ne incuscrim?.. Nu ne trebuie zestre ..

Nica fara frica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Haha, Oana, crezi ca avem vreo sansa sa ne incuscrim?.. Nu ne trebuie zestre ..

Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)
Nica fara frica

cine stie ce le rezerva viitorul:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Poate ca multe nu inteleg conversatia de la telefon a lui Nicolas care nu vorbea nici in Tokyo, nici cu subalternii...ci vorbea cu mine.
...si pentru ca imi sunteti simpatice si banuiesc ca si curioase am sa va traduc conversatia care a avut loc undeva in jurul orei 11:00.
Trebuie sa mentionez ca limba in care dialogam...este muultt mai grea decat greaca

Eu: Buna Nicolas
Nicolas: Buna o fi la tine...ca eu n-am dormit toata noaptea!
Eu: De ce dragul meu?
Nicolas: Mamicuta mea a tusit toata noaptea!...cred ca de la job i se trage!
Eu: De ce spui asta?
Nicolas:Pai...cand statea cu mine acasa..fu facea asa!!!

Aici este un moment de pauza semn ca micul Nicolas isi aduce aminte de vremurile bune cand statea acasa cu mamica lui.

Eu:....Nicolas....plangi??
Nicolas: Nu,nu...sunt baiat mare acum!..si oricum ma joc toata ziua cu matusica pana vine mami!....asa ca nu am motiv sa plang!
Eu: Nicolas...vreau sa-ti spun un secret! (daca sunteti atente spre sfarsitul fimului Nicolas era foarte atent,ma asculta...asta deoarece vorbeam mai soptit.
Eu:Nicolas.....mai sunt doar 2 zile si mami o sa stea iarasi cu tine!!!..nu mai pleaca sa te lase singur!

Vizionand pozele cu Lucas, cele acele Fanulei, Lucas si Maria...mi-am dat seama ca spalatul covoarelor este vax albina..in comparatie cu ce ati realizat voi!!!!...ca sa nu mai spun ca Andreea are si servici...si in miez de noapte tot isi face timp cateva min. sa ne scrie.
Draga mea Andreea...ai realizat mult mai multe lucuri decat spalatul unor covoare (in lipsa de alta ocupatie in cazul meu)...asa ca daca nu ajungi sa le speli....le cureti cu aspiratorul! Sanatosi sa fim nu? Pup pe dulcele Lucas ..si mai spune-ne cateva din nazdravaniile lui!...
Oana...fara sa exagerez Fanula ta in afara faptului ca este frumoasa foc...este si precoce! Isteata foc!...adica nu are inca 1 anisor si deja face pasi, pe limba ei...dar comunica cu tine! Imi place cand spui ca e jucausa....asta inseamna ca este un copil vesel si fericit! Sa-ti traiasca....mai e putin si suflam in luminarica de pe tort!
Anouknu pot decat sa am cuvinte de adimiratie despre dl Nicolas..Baiat mare, frumos,nazdravan....ce sa mai...o minune!!
Deci mai sunt doar 2 zile,nu???...ma bucur ca ai sa stai cu puiul tau..
Dar cred ca si despartirea de sora ta e destul de grea!...ehee...dar a stat ceva la tine...deci esti o norocoasa!
Mamita Alex...apesi usor pe ambreiaj, usor pana se ambaleaza motorul...cu picorul drept..pe acelaratie...bagi in viteza...si vuuuuummmmmm
Cum mai stai cu sofatul???...anunta-ne cand devine o placere! Pupici domnioarei Maria...cea cu parul balai...si zulufi in vant!
Bine te-ai reintors Hellen...si scrie-ne mai des!Eu am implinit 1 an de Grecia..nada...si pot spune cu mana pe inima ca au fost cele mai frumoase momente din viata mea!...tensiuni au existant si intre noi (eu si grecul meu) si banuiesc ca toate cuplurile trec prin asta!...depasite...aceste momente leaga mai mult o relatie!..iar despre dorul de casa...uffff...asta este cel mai greu aici! Daca esti legata de familie....dorul o se persite!..noroc ca intr-o ora si jumate ajungi in romanica!

Am scris mult nu???...hehehe...
..si stati sa vedeti ce-o sa mai scriu de acum in colo...ca vine toamna...si iar icep ploile!
(trebuie musai sa mai adaug un cantecel sau o poezie)

Nota: Azi 28 septembrie am inotat in mare!...putin rece la inceput...dar apoi nu mai ieseam cu nici un chip! (...sa vad daca pot sa depasesc recordul tau Anouk!)

O seara placuta

Mergi la inceput

Salutare la fete!!

Esthera mai amuzat tare cu traducerea comversatiei dintre tine si Nick si m-a amuzat si incuscreala dintre Ana si Oana Va multumesc ca sunteti aici ca sa imi descretiti fruntea pt ca acum chiar aveam nevoie de asta.Sunt disperata ca m-a sunat sotul azi la munca si mi-a zis ca Lukas a inghitit un cauciuc de la o masinuta de jucarie.Nu e mare dar eu tot m-am panicat.Stiu ca il poate elimina dar mai stiu ca se pot creea probleme daca nu il elimina si ramane blocat pe vre-un matNu aveam cum sa plec de la munca asa ca am stat intr-o teroare si acum sunt teminata nu vreau decat sa vina dimineata ca sa ajungem la doctor.Sper din suflet sa nu fie nimic grav si sa il elimine dar pana atunci stau cu inima cat un purice
Va pup fetele si am sa incerc sa intru maine cand venim de la doctor sa va spun ce am facut.

Mergi la inceput

Andreea, tinem pumnii sa fie totul bine . Daca era de la o masinuta de-aia mica mica nu trebuie sa-ti faci probleme (ca ma gandesc ca daca era o rotita mai mare nici n-ar fi putut-o inghiti). Ar fi ca si cum a inghitit un sambure de cireasa. O s-o elimine cu siguranta! Asa ca stai si cauta prin kk-tel si dup-aia musai sa joci la loto!
Serios acum, stiu ca te ingrijorezi, dar o sa vezi ca nu e nimic grav. Asteptam vesti.

Esthera, ce-as putea sa-ti zic?.. esti geniala! Multumesc mult pentru cuvintele frumoase.
Astept o poezie frumoasa de toamna, dar fara tristeti si taieri de oaresce vene, please!..
Si sa nu uit: felicitari ca perseverezi cu inotul! Nu poate sa-ti faca decat bine. Astept sa-mi bati recordul

Cuscra, nora mea ce face?

Alex, ai facut lectia 3? Asteptam impresii si senzatii.

Va pup si sa aveti o zi superba!

Nica fara frica

Mergi la inceput