Mamici din Grecia (10)
Raspunsuri - Pagina 5
Esthera2011 spune:
Fetelor...am comis-o!!!
...nu,nu,nu...stati linistite ca inca nu m-am maritat (am discutat acest subiect si am cazut de comun acord ca se va realiza..undeva in luna octombire)
Am comis-o ...dar nu stiu in ce ordine sa le pun (sunt mai multe)
1. Astazi 24 septembrie am inotat in mare!!! (v-am spus ca mi-am propus sa inot toata iarna...desi eu sunt o friguroasa!...poate-mi schimb metabolismul...cine stie!!!...grecul meu toata iarna doarme in pijama de vara).
2. Am terminat de spalat covoarele (actine inceputa acum 2 saptamani)
3. Am prestat,salivat si ..papat impreuna cu grecul meu..pizza impreuna cu sos de rosii si bere rece (si numai Anouk e de vina..).
Anouk am inceput sa conduc masina grecului (hidramata...deci mult,mult mai lejer...desi e o masina puternica).dar numai pe drumuri laturalnice!(adevarul este ca nici eu nu ma inumet sa merg in prin oras...caci drumul este atat de ingust incat mi-e cam frica!!!
Problema mea Mamitza Alex cand am facut scoala era ca mai mai...sa le iau multora oglizile retrovizoare...si mai aveam o problema...cu pietonii!...aici desi sunt semafoare fiecare pieton traverseaza pe unde vrea! (avantajul este insa ca nu se circula cu o viteza foarte mare).
Eu sunt sigura ca o sa-ti placa si o sa inveti mai bine cu fiecare zi care trece!!!!
Pupici la fete!
Ioannoula spune:
Buna fetelor!!! Esthera, bravo ca te-ai incumetat sa conduci masina grecului, si bravo lui ca te-a lasat. Eu un ziua cand am luat carnetul, m-a dus tata la tara. 4 ore de mers, care eu le-am facut 5 am mers cu a treia ca mi-era frica. Cu oglinzile, si eu am avut muuult timp probleme. Le luam pe toate, dar tot plecam. Am mers si in 2 roti, ca m-am panicat, si in loc sa apas frana am apasat acceleratia, cand faceam la stanga. Am luat si un stalp de telegraf. Ploua si nu vedeam nimic in spate, si m-am dus sa o iau pe mama de la munca. Tipul de la parcare, mi-a zis sa dau mai inapoi ca nu m-am incadrat in patratel, si am dat...in spate era stalpul si l-am luat din plin . Ce mi-a facut tata...dar a doua zi mi-a reparat porbagajul si am plecat iar. Desii eram nebuna si vitezomana, faceam raliu pe strada imi ziceau astia toti Shumy, nu am avut accidente. L-am invartit o data pe politai in loc, ca era pe banda de mijloc si am trecut cu viteza sa prind randul...era sa-si inghita fluierul.Acum nu mai sunt asa. Acum, de cand am fata merg usor si atent...S-a mirat sor-mea cand am fost la plaja in tara. A zis ca nu-i adevarat. Nu mai aveam nici muzica la maxim, nici viteza... Tin minte ca opream la semafor, si cand vedeam vre-o tipa mai stransa de volan, ii faceam semn ca are pana. Si ramanea pe loc, ca se panica, o claxonau soferii saraca... Eu sunt mai zapauca de felul meu...sau eram...ca de cand m-am maritat am devenit asa serioasa.... Imi fac de cap doar cand raman singura cu Fanu. Tipam si dansam amandoua. Anuk multumim. Are ochii mei si caracterul meu, dar fruntea e a lu ta-su, si toti zic ca seamana cu ta-su. Cam atat v-am innebunit...dar mi-am adus aminte cum eram eu cand mi-am luat carnetul. Va pup duuuulce!!!
mamitza_alex spune:
neatza fetelor,haideti la o cafelutza.eu trebe sa ma apuc de ordine pe aici ca e dezastru...
ioanoula,chiar ca erai mare zapacita,da aveai tupeu sa mergi cu masina nu glua nu te-ai lasat deloc,deci esti o fire luptatoareesthera,mai da harnica esti paoi eu in fiecare zi,zic ca ma apuc sa treg geamurile dra nu mai reusesc.bv tie ca iei maisna grecului,dici-colea conteaza,apoi masina hidramata e cea mai buna inventie,eu am probleme cu ambreajul.sa vedeti prin ce mai trec azi la ora de conducere... anouk3 ce mai faci?ai terminat muncile?trebuie sa o tund si eu pe bya ca are niste calci...dar nu ma lasa sufletufetelor voi ce mai gatiti ca eu sunt in pana de idei..si nici chef nu am....pupici la toata gasca,o zi buna!!!revin deseara cu detalii...
Ioannoula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamitza_alex neatza fetelor,haideti la o cafelutza.eu trebe sa ma apuc de ordine pe aici ca e dezastru...ioanoula,chiar ca erai mare zapacita,da aveai tupeu sa mergi cu masina nu glua nu te-ai lasat deloc,deci esti o fire luptatoareesthera,mai da harnica esti paoi eu in fiecare zi,zic ca ma apuc sa treg geamurile dra nu mai reusesc.bv tie ca iei maisna grecului,dici-colea conteaza,apoi masina hidramata e cea mai buna inventie,eu am probleme cu ambreajul.sa vedeti prin ce mai trec azi la ora de conducere... anouk3 ce mai faci?ai terminat muncile?trebuie sa o tund si eu pe bya ca are niste calci...dar nu ma lasa sufletufetelor voi ce mai gatiti ca eu sunt in pana de idei..si nici chef nu am....pupici la toata gasca,o zi buna!!!revin deseara cu detalii... Maria-Bianca.3.09.2008 |
Eu, da...eram nebuna de nebuna. La munca era bataie care sa mearga cu mine cand eram pe masina de bani ca-i faceam sa rada. Sa conduc masina era cel mai mare vis al meu. De mica ma visam la volan. Cand am luat permisul, cine sa ma tina? Si eu sunt in pana de idei cu gatitul. Eu mananc ce gasesc, dar la ai mei ce le fac... Si cu curatenia, nu ma lasa Fanu sa fac nimic. Acum vrea sa plece tot timpul... Se duce la usa si bate sa mergem la plimbare, sau iese pe balcon cand gaseste usa deschisa...Nu a luat-o in picioare desii poate, ieri o tineam de bluzita asa de forma si mergea... si tipa.. Latra un caine si facea si ea au au ca asa facea cainele. Pupici la fete!!!!
mamitza_alex spune:
deci cum v-am promis am reveni cu detalii...cred ca asa va tin pana termi scoala.pai m-am pus eu frumusel in scaun si o iau asa apas aia apas pealalata si cad a fost vb sa plec de pe loc si sa turez putin poi am urat-o si o tot turam de ziceai ca plec la formula unu,ala zicea sa las gaji eu ciuciu ca mai tare dadeam.asa..in fine m-a corectat el din pedalele lui,am invatat cum sa plec din panta,opresc ok,merg cat de cat ok,tin linie dreapta aproximativ.dar a zis nenea k sunt ok si voi invata ca i-am demonstrat ca vreau sa invata dar s anu mai fiu asa fricoasa...cam greu.ei fetelor asta a fost tot pt azi,maine lectia cu nr 3,sper sa nu calc pe careva.asa azi am gatit ardei umpluti as manca niste clatite dar imi e lene sa fac...
o seara buna fetelor!!!
anouk3 spune:
Bravo, Alex, pentru realizarile de la a doua lectie de condus!! Stai linistita, frica este o reactie absolut fireasca si nu o depasesti decat in timp. O sa vezi cate de bine o sa te simti la a 4-a sau a 5-a lectie. La fel si cu parcarile.. sa nu te dezamagesti daca nu-ti ies din prima. Numai in timp incepi sa estimezi corect distantele. Eu si acum mai parchez ca o cizma , dar macar ma bag acolo unde e loc suficient de manevra sa nu platesc vopsitul la vreo masina straina
Esthera, ce as putea sa-ti zic decat "bravo" si tie! Pentru toate realizarile! Eu cel mai tarziu am inotat in primele zile de octombrie, dar n-am rezistat mai mult de 5-10 minute. Astept sa vad recordul tau .
Si bravo si ca conduci masina! Esti o fata ambitioasa.
Oana, ce zapacita erai cu condusul.. Bine ca te-ai mai domolit ca nu te vedeam bine
Iar Fanu probabil ca foarte curand o ia la picior si atunci sa te tii! Tre' sa te inarmezi cu multa rabdare si un pas sprinten.
La noi, AMR 3 zile!! Deja mi-au dat hartiile, deci sunt ca si terminata.
Au venit azi ceilalti proprietari (ca sunt un frate si o sora si azi a venit sora) si ne-au spus ca nu cred ca o sa vanda casa asa repede, deci sa nu ne ingrijoram. Dupa parerea mea o sa dureze cel putin un an, dar eu tot vreau sa plec ca m-am saturat de casoiul asta imposibil. Asa ca inca suntem in investigatii.
Tusea mea e in continuare nasoala. Nu dorm de vreo trei nopti (ironia sortii: cand doarme in sfarsit Nicolas bine, nu ma lasa tusea ) Si nu trece cu nimic! Ziua nu prea ma chinuie, dar noaptea aoleo!!! Am inceput sa iau si un sirop de vreo 2 zile, dar tot nimic.
Cam atat de pe aici. Se simte ca vine iarna.. E lume mai putina, se inchid restaurantele, magazinele.. Acusica ma paleste si depresia sambata dimineata dupa ce pleaca sora-mea si atunci sa va tineti ce o sa ma mai tot plang la voi
Pupici si o zi buna sa aveti!
asa creste Nica fara frica
Ioannoula spune:
Lasa Ana ca noi d-aia suntem aici!!. Azi am fost la vaccin, si Fanu a luat f bine in greutate si in inaltime, si a speriat-o o pe doctora cu puterea ei. Cam atat de la noi. Mult succes Alex la lectia 3!!!! mult curaj. Pupici!!!!
anouk3 spune:
Am pus cateva poze la semnatura ca sa vedeti freza cea noua si cat de pasionat este de telefon .
Fanu rocks!!
Nica fara frica
hellengr25 spune:
Buna fetelor! Bine v-am regasit! Din lipsa de timp, nu am mai scris nimic pe acest forum. In luna noiembrie implinesc un an de cand sunt in Grecia. Cu limba greaca inca mai am de invatat dar am inceput sa vorbesc cat mai mult si sa inteleg si mai mult. Eu lucrez la magazinul prietenului meu. Am o relatie frumoasa, au fost si momente mai putin placute dar le-am depasit. Tare as vrea sa merg in Romania....dorul de casa...ce sa-i faci...sper sa ajung anul asta impreuna cu Xristo. Promit ca de acum incolo voi intra mai des pe acest forum, cine stie poate cu unele dintre voi ma voi si intalni daca locuieste vreo-una din voi, fetelor, in Pireaus.
Va pup dulce, fetelor si bebeilor!
Mult succes la condus si la gatit!(astazi am facut o placinta cu cascaval si sunca alaturi de o salata)
Ioannoula spune:
Buna Hellen !! fetelor, fata mea azi a facut primii ei pasi singura!! De la scaun la mine, de la mine la scaun, si pe urma de la scaun la tati. Sunt asa bucuroasa!!! Va pup!!