Mamici din Grecia (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Citat:
citat din mesajul lui anouk3

Buna dimineataaaaaa,

Eu sunt cu cafeaua la nas, dar sunt tot mai odihnita. De cand am renuntat sa-l mai pun pe Nicolas sa doarma in patutul lui si doarme numai cu noi, se trezeste foarte rar pe noapte. Il trezesc eu fara sa vreau cand intru in camera la somn si-l dau mai incolo sa incap si eu, si de vreo 2 ori spre dimineata, dar cum prinde tzatza adoarme imediat. Mi-e si frica sa sper ca va ramane asa situatia..
A iesit ieri o pizza.. mmmmm..
A, si am facut si paine! Am cumparat un mix pentru paine cu seminte la care se adauga doar apa, framanti si.. bagi la cuptor! O nebunie! Nu se gaseste d-asta cu seminte in Skiathos, dar ne-a dat familia care are grija de vila lui Loulis. Ne-au umplut si de faina de toate felurile, de 'simigdali' (cred ca e grisul de la noi, nu?). Asa ca urmatoarea etapa este dulcele meu preferat: galaktoboureko!! Am mai facut o data, a iesit genial, dar l-am stricat ca am pus prea multa lamaie in sirop si l-a acrit

Ma bucur ca parca parca se simte ca n-a plecat vara de tot..
Pupici si sa aveti un sfarsit de saptamana asa cum vi-l doriti!

Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010)
asa creste Nica fara frica

Neatsa si de la noi!!! Mi-ai facut pofta de pizza dar nu fac , ca sa nu stric dieta, acum spre sfarsit. Intrebai de Fanu, e o nebuna si jumatate nu sta locului nici 2 secunde. Vrea sa mearga tot timpul...si daca nu vreau sa-i dau mana, se apuca de picioarele mele si ma impinge. Nu vrea sa mearga de-a busilea. Se tine de tot prin casa si merge. Mai face si un pas singura de la un scaun la altul sau de la pat la masuta... Si zice tot felul de chestii... azi am invatat-o sa zica ata baba si tot drumul asa zicea. Cand vrea ceva incepe sa faca cu manuta si sa strige ela. e o scumpa. Noi avem alta metoda cu Fanu cu dormitul. Adoarme in bratele meu, numai asa doarme, in pat sau la tv, si pe urma o duc usor la ea in patut. Hai ca mai ai putin si o sa fii iar toata ziua cu puiul tau. Va pupam !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

saluatre fetelorimi cer scuze pt absenta mea indelungata dar am o scuza buna(zic eu)m-am inscris la scoala de soferi pe 12 sept de pe 15 am intrat tare in teorie,am facut la teste de mi-au sarit ochii ana pe la 1-2 noaptea si azi am dat sala si am luat,am facut o greseala dar asta esi tot azi voi incepe orele de conducere.imi eeste putin teama,dar sper sa invat rapidsa-mi tineti pumnii.asa pana azi nimeni nu as tiut ca fac scoalapt pe aici sunt o groaza de specii care s-au naascut direct la volan si nimeni inafara lor nu va reusi vreodata sa conduca;dar de azi am voi spune,caci sunt tare mandra de mine(sa vedeti ce modesta sunt ,nu alta)

anouk3,ma bucur ca doarme nick mai bine si fimea in pat cu noi dormea mai mult,si acum tot cu noi doarme si e tare fricoasa,poate cand va mai creste va fi altfel!parca tu m-ai intrebat cat costa scoala de soferi aicipoi pe mine ma duce 700stiu ca in tara era mai ieftin,dar nu am cu cine lasa fata ca sa merg la scoala asa aici e sotul,plus ca aici ai luat sala si pici conducerea dai doar conducerea nu o iei iar de la cap cum e in ro.
ioanoula pupici fanoulei cea fara stare,fimea a mers de-a buselea vreo 2-3 sept pana sa plece pe picioare,pana atunci se tara pe coate si burta(ca soldatii)
fetelor,ia spuneti-mi si mie cum e la inceput cand inveti sa conduci,ca vorba aia teoria ca teoria dar practica ne omoara!va doresc o zi buna!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Alex, iti urez si aici felicitari ca ai luat sala!!!!
Mult succes la conducere, sigur o sa te descurci! Sa stii ca e chiar misto senzatia. Eu la prima ora mi-aduc aminte ca mi-a placut chiar tare. Pana a inceput cretinoidul ala de instructor sa se rasteasca la mine de la a doua lectie si mi-a taiat din elan.
Dar tu o sa fii mai norocoasa decat mine la instructori, asa-i? O sa vezi ca n-o sa-ti fie teama pentru ca stii ca ai pe cineva langa tine care poate corecta masina daca tu faci vreo boroboata. Si o data ce ti-ai infrant frica.. sosele grecesti, PAZEA!!
Asteptam sa ne zici cum a fost.

Mergi la inceput

Alex felicitari!!!!Eu am avut un instructor tanar si dragut... ma duceam cu mai mare dragul la scoala...Bine, ru conduc de mica masina lu tata...am bagat-o si in sant, am luat si stalpul de telegraf de cateva ori...era sa il calc si pe unchi-miu... ca furam cheile si facem conducere...dar bordul l-am invatat cu instructorul. Incercam sa fac totul cat mai bine ca sa fac impresie....

Mergi la inceput

deci revin cu impresii de la prima ora de condus care fost per total jalnica.instructorul meu e invarsta,explica nu zic,dar e aiurea sa te duca cu masina pe strazi circulate,sa-ti zica aia e aia apoi hai plecam si sa se mire de ce turezi prea tare sau de ce esti incordata sau ca nu tii mainile bine pe volan sau ca nu stii sa te intorci la 180 de grade.nu zic e placut la volan dar e si aiurea pt prima ora.luni am iara conducere,cica ma va invata sa merg cu 2.3 etc.desi eu inca nu plec bine de pe loc.stiti ce fricita eram de dimineatza?ei la ora asta ma simt ca o proasta,sper sa invat si sa nu raman de caruta,pt ca imi doresc sa merg cu masina dar ma simt aiurea.sper ca nu v-am facut capu calendar dar aveam nevoie sa spun cuiva ce simt.o seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Hop-top...si eu pe-aici!

...recunosc ca ultimele 2 zile am fost trista rau!!!!...si asta pentru ca dintr-o data venise iarna!!!Brrrr...ce frig a fost!!!...si eu marea curajoasa ma laudam ca o sa inot toata iarna!!!
Acum ca a mai iesit soarele..parca sunt iarasi mai optimista!!!!......aaaa....si spal covoare!!!...unii mananca pizza (habar n-ai cat te-am invidiat Anouk)... si altii spala covoare!!!

Mamitza Alex.....relaxata!!!....asta este atitudinea pe care musai sa o ai!!!!
Carnetul eu l-am luat acum 2 luni!!!...asa ca amintirile sunt proaspete!!! Eu niciodata n-am avut dorinta sau curiozitatea de-a urca la volan!!!...asa ca prima lectie...si i-am si transmis intructorului faptul ca sunt total nepriceputa!!..si stii ce mi-a zis!!...ca este chiar super de bine deoarece am sa invat corect!!!...prima lectie sa bag mansalier, schimbat viteze...si lumi bord (explicatii)...intors la dreapta si la stinga pe un drum foarte scurt!!!..lectia 2...direct in oras...cu circulatia de riguare!!!..tendinta de-a tine bine volanul am avut-o si eu...si chiar in ziua in care am avut orasul..politistul m-a intrebat daca cineva vrea sa-mi fure volanul!!!..recunosc ca la a 2 lectie, vazand tiruri trecand pe langa mine...am vrut sa opresc masina, sa cobor cu gandul ca...sofatul nu e de mine!!!...dar am si realizat ca adaca fac lucrul asta..NICIODATA nu am sa mai conduc!!!...asa ca am depasit momentul si cu fiecare zi care trecea conduceam din ce in ce mai bine(sa nu-ti spun ca asta era o bucurie pe care o asteptam in fiecare zi)!!
Sa stii ca si-al meu instructor ma certa...dar nu e lucrul rau!!!!

Deci....

1. Ai incredere in tine!
2. Depaseste emotiile!!...pai...ai reusit tu sa nasti un copil asa frumos....sofatul e floare la ureche pentru tine!!!

Pup fetele!!!

PS:...apare Moro...dispare Andreea si Theo!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamitza_alex

deci revin cu impresii de la prima ora de condus care fost per total jalnica.instructorul meu e invarsta,explica nu zic,dar e aiurea sa te duca cu masina pe strazi circulate,sa-ti zica aia e aia apoi hai plecam si sa se mire de ce turezi prea tare sau de ce esti incordata sau ca nu tii mainile bine pe volan sau ca nu stii sa te intorci la 180 de grade.nu zic e placut la volan dar e si aiurea pt prima ora.luni am iara conducere,cica ma va invata sa merg cu 2.3 etc.desi eu inca nu plec bine de pe loc.stiti ce fricita eram de dimineatza?ei la ora asta ma simt ca o proasta,sper sa invat si sa nu raman de caruta,pt ca imi doresc sa merg cu masina dar ma simt aiurea.sper ca nu v-am facut capu calendar dar aveam nevoie sa spun cuiva ce simt.o seara placuta!

Maria-Bianca.3.09.2008

Nu te dezamagii!!!! sotul tau nu conduce? ai putea sa conduci putin cu el daca instructorul e dus...sa-ti treaca emotiile. pupici si incredere..eu stiu ca ai sa inveti repede si o sa iei cu brio!!!

Mergi la inceput

fetelor,mersi pt incurajari.nu pot zice ca e dus cu capu instructorul dar cred ca toti vor ca din 3 vorbe sa fi as.sotul meu conduce,are permis vrea sa-mi arate dar imi e cam teama pt ca pe masina scoli faci boacane te corecteaza din pedale dar cu el daca e sa fac ceva e mai grav.am mers putin,m-am intors la 180 de grade,dar vitezele ora viitore.si eu i-am specificat ca nu stiu nimic.dar imi e greu sa ma relaxez sa nu mai trag de volan ca disperata,va mai spun luni ce minunatii am mai facut!

esthera ce harnicutza esti tu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Alex, parca m-am vazut pe mine cand povesteai de prima ora de condus . La fel mi-a facut si mie. Mi-a explicat ce si cum cu bordul, cu vitezele, pedalele si apoi mi-a zis: "hai, condu!" si m-a scos pe sosea. Bine-nteles ca abia tineam linia dreapta la cat eram de stresata, dar dup-aia a inceput sa-mi placa. Si cand se ratoia instructorul la mine, ma ratoiam si eu la el ca doar de-aia e pus acolo si-l platesc: sa aiba rabdare sa ma invete. Asa ca era destul de acru cu mine si tin minte ca mi-a zis sa nu ma inscriu la examen la data la care am vrut, sa mai fac niste ore cu el (contra cost, evident) bla bla.. ca nu o sa iau permisul daca ma prezint atunci. Si m-am incapatanat si am zis ca decat sa-i dau bani imbecilului, mai bine pic o data examenul si apoi vad eu ce fac. Asa m-am bucurat cand i-am dat peste nas si i-am zis ca l-am luat.
Asa ca, draga mea Alex, daca mai are pretentia sa stii lucruri de la inceput spune-i si tu ca de-aia platesti scoala, ca sa te invete. Ca daca le stiai deja nu mai veneai la el.
O sa vezi ca la urmatoarea ora o sa fii mult mai lejera si apoi din ce in ce mai relaxata. GARANTAT!

Esthera, tu ai masinuta sa conduci acum? Ai condus singura?

Oana, ca n-am apucat sa-ti zic pe 'feisbuc': e asa de dulce Fanoula.. Are niste ochi foarte expresivi si-ti seamana mult.

Sa va zic, ieri l-am tuns prima data pe Nicolas. Nu la frizerie, ci o prietena de-a sora-mii a reusit imposibilul. Si chiar a fost linistit, spre marea noastra surprindere. Nu l-a tuns chiar scurt (ca n-am vrut eu ), dar i-a taiat buclitele si-mi cam pare rau, dar nu-i nimic ca o sa creasca ele la loc. Pana atunci arata asa de mare.. Un baietel adevarat. O sa pun poze sa vedeti.

Hai ca mai am un pic si plec acasa. Pupicei!

Mergi la inceput

salutare fetelor,sunteti toate niste dragute.ma simt mai bine cand stiu ca a mai trecut cineva prin ce trec eu si totusi se poate sa inveti sa conduci.anouk,vreu sa zic ca nici linie dreapta nu prea am fost capabila sa tin pt ca eram super incordata.spre sfarsitul orei am facut intoarcerea aia la 180 de grade bine fara dat cu spatele si alte s.f-uri am oprit frumos mi-a zis bravodar eu tot asa suparata sunt pana nu invat cum trebuie nici nu cred ca-mi trece.m-a enervat una azi dupa ce i-am zis ieri ca am inceput scoala si ca ieri am dat teoria,ma lua pe mine azi ca vai doamne barbasu nu crede dastea ca pe ea pot sa duc cu presu dar nu e asa,ca mai mult ca sigur eu am inceput acum vreo 2 luni.i-am zis doar ca deaia nu am zis nimanui ca peste tot e plin de inteligentii care le stiu pe toate.

in fine la noi e vreme frumoasa sa mai racorit dar e bine,fimea se joaca pe aici i da papa la bebe.a inceput sa mai zica si ea cate ceva in greaca si sa se joace cu alti copii.wekend placut fetelor!!!

Mergi la inceput