Mamici din Grecia (10)
Raspunsuri - Pagina 17
mamitza_alex spune:
salutare fetelor,ce faceti voi?eu pe aici buonez,fimea doarme,mai devreme am terminat de gatit,am facut o ciorba cu spanac si smantana+macare de cartofi+ardei copti,as manca ceva dulce dar imi e lene sa fac.azi la condus:zice m=tataie sa iau loc pt parcarea laterala, langa o masina care se afla in fata mea,ma duc eu langa aia,da el da eu nu am zis sa faci paracrea laterala,am zis pe colt,am ramas asa ca la dentist,si i zic ba nu,ati zis sa iau loc langa asta sa fa parcare si incepe nene si-mi tine o teorie k el e grec si stie ce vorbeste,k nu vorbeste ca mine si romana ca sa nu-l contrazic etc etc,in fine dau cu spatele si fac parcarea pe colt,apoi imi zice posibil sa-ti fi zis cum zici tu(la 70 de ani nu stiu cat il mai tine memoria)esthera,greul tau vrea sa teprotejeze il schimb instructorul vrea sa ma enerveze,sa ma faca sa ma simt inutila si incapabila sa merg cu masina,eu si azi i-am pus niste intrebari si imi raspunde in2 peri.nu sunt inchipuirile mele.
anouk3,nici mie nu-mi place sa se tipe la mine,nici eu nu tip la alti,decat in cazuri grave sau daca ma cert.mai am 3 ore,nu stiu daca mai afc in plus...soata nici nu prea m-a credea ca ala asa face si m-a vazut cum tremur la volan.anouk shopinguiala placutaioanoula,bv tie ca faci exercitit,eu inafara ca ma mut cu leptopu de la stanga la dreapta nu ma tenteaza nimico seara buna fetelor!!!
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anouk3 Buna ziulica! Carmaw, din pacate situatia e atat de neagra ca nici nu ma pot amuza de toate bancurile astea politice. cand vad ca muncim ca idiotii, alearga barbatu-miu de dimineata pana seara, mult de munca si bani.. ioc!.. imi vine sa-i strang pe toti de gat! Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010) Nica fara frica |
Draga mea moralul sus.
Stiu culoarea situatiei si intrevad si ceva din nuantele viitorului dar cind vad postari super euforice sau dorinte de a avea bebelai acum...mai bine schimb macazul !
Fiecare se descurca cum poate !
Ai intrebat ce gatim...uite eu am gatit varza alba cu bucatele mici de mar verde, vin alb sec de Alsacia si putina ceapa rosii ulei alea lalala. Nu am gasit paleta afumata dar am pus carne de porc afumata ceva cremvusti,cirnati ,bacon.Nimic dietetic....dar ff buna mai ales ca am consumat o cu mustar vechi si cartofi fierti.
Ne uitam la télé... e urit ce se intimpla ...in functie de ce se va vota vom actiona miine la banca.Vine iarna fac planuri sa plec...ourra!
Cam atit ...iara se va schimba vremea???
Hai curaj nu va fi sfirsitul lumii sunteti fete tinere!
Esthera2011 spune:
Carmaw, Carmaw...de mult te-am mirosit ca esti o scorpie
De ce nu ma ignori?
Sunt euforica...pentru ca asa mi-e firea...sunt TANARA...deci pot sa fac multe...iar cu copilul....m-ai lasat fara cuvinte!
Fiind mai in varsta asteptam mai multa diplomatie!!!!
Draga Carmaw...ca sa te simti tu bine, uite eu iti fac loc aici...sa bocesti si sa te plangi ca nu-ti dau bon fiscal grecii...si sa mai spui ce vrei tu!
Eu imi caut alt loc unde pot sa fiu euforica si sa-mi fac planuri de-a concepe un copil...chiar de vine razboiul!!!!
Bafta multa fetelor euforice si celor care-si doresc copii!
carmaw spune:
De mult ignor si sunt ignorata.(dar nu mi pasa!:))
Loc aici il aveam deja dar merçi.
Cum gindesc este problema perso ,cum altii isi fac viata e treaba lor.
Sunt pe un forum si parerile pot fi diferite.
Cam atit.
Ioannoula spune:
citat din mesajul lui mamitza_alex salutare fetelor,ce faceti voi?eu pe aici buonez,fimea doarme,mai devreme am terminat de gatit,am facut o ciorba cu spanac si smantana+macare de cartofi+ardei copti,as manca ceva dulce dar imi e lene sa fac.azi la condus:zice m=tataie sa iau loc pt parcarea laterala, langa o masina care se afla in fata mea,ma duc eu langa aia,da el da eu nu am zis sa faci paracrea laterala,am zis pe colt,am ramas asa ca la dentist,si i zic ba nu,ati zis sa iau loc langa asta sa fa parcare si incepe nene si-mi tine o teorie k el e grec si stie ce vorbeste,k nu vorbeste ca mine si romana ca sa nu-l contrazic etc etc,in fine dau cu spatele si fac parcarea pe colt,apoi imi zice posibil sa-ti fi zis cum zici tu(la 70 de ani nu stiu cat il mai tine memoria)esthera,greul tau vrea sa teprotejeze il schimb instructorul vrea sa ma enerveze,sa ma faca sa ma simt inutila si incapabila sa merg cu masina,eu si azi i-am pus niste intrebari si imi raspunde in2 peri.nu sunt inchipuirile mele.anouk3,nici mie nu-mi place sa se tipe la mine,nici eu nu tip la alti,decat in cazuri grave sau daca ma cert.mai am 3 ore,nu stiu daca mai afc in plus...soata nici nu prea m-a credea ca ala asa face si m-a vazut cum tremur la volan.anouk shopinguiala placutaioanoula,bv tie ca faci exercitit,eu inafara ca ma mut cu leptopu de la stanga la dreapta nu ma tenteaza nimico seara buna fetelor!!! Maria-Bianca.3.09.2008 |
Mie aici imi miroase a rasism. Parca asa se spune. Rasismos... E clar ca e un dobitoc. E clar ca nu tipa ca ar fi el nebun ci doar ca esti tu romanca.
Esthera esti norocoasa ca ai un suuuper barbat si iti tin pumnii la proiectul bebe. Cred ca Carmaw nu s-a referit neaparat la tine. Nu esti singura care isi doreste un copil. Zic si eu asa..sa calmez situatia. Nu-mi place cearta.
Carmaw nu esti ignorata. Noi tinem toate la tine si asteptam cu drag mesajele tale.
Hellen pe unde te-a mai scos iubitul tau? ce-ai mai gatit bun?
Ana cred ca astia 2 sunt vorbiti...si a mea numai dupa 11 doarme.
Cam atat. va pupic duulce!!!!
mamitza_alex spune:
neatza fetelor,haideti la o cafelutza!!!anouk3,eu de la inceput am zis ca are urme de rasism in el dar sotul nu ca mi se pare mie,acum sunt sigura,ma rog sa iau exameu si sa nu-i m-ai vad mecla niciodata.si fimea de obicei tot pe la 11 adoarme..
esthera,mie imi place felul tau de a fi,nu putem fi pe placul tutror!inafara de esthera doar eu am zis ca imi doresc inca un copil,daca vine razboiul sa nu,e partea a 2 a,nu cer nimanui aprobarea cand sa fac copii,nu sta nimeni cu mine in casa sa stie ce bani am sau n-am!numi place cearta aiurea asa fiecare cu ideile lui.o zi buna fetelor!!!
Ioannoula spune:
citat din mesajul lui mamitza_alex neatza fetelor,haideti la o cafelutza!!!anouk3,eu de la inceput am zis ca are urme de rasism in el dar sotul nu ca mi se pare mie,acum sunt sigura,ma rog sa iau exameu si sa nu-i m-ai vad mecla niciodata.si fimea de obicei tot pe la 11 adoarme..esthera,mie imi place felul tau de a fi,nu putem fi pe placul tutror!inafara de esthera doar eu am zis ca imi doresc inca un copil,daca vine razboiul sa nu,e partea a 2 a,nu cer nimanui aprobarea cand sa fac copii,nu sta nimeni cu mine in casa sa stie ce bani am sau n-am!numi place cearta aiurea asa fiecare cu ideile lui.o zi buna fetelor!!![flo Maria-Bianca.3.09.2008 |
Buna la fete!!!! Ce mai faceti voi? Mamitsa Alex, eu nu am spus asa sa se simta cineva. Doamne Fereste!!! Am vrut doar sa o calmez pe Esthera!!! Hai fetelor sa ramanem calme si sa pastram caldura forum-ului care ne-a atras aici. Va pup si va iubesc pe toate!!!!
carmaw spune:
citat din mesajul lui mamitza_alex neatza fetelor,haideti la o cafelutza!!!anouk3,eu de la inceput am zis ca are urme de rasism in el dar sotul nu ca mi se pare mie,acum sunt sigura,ma rog sa iau exameu si sa nu-i m-ai vad mecla niciodata.si fimea de obicei tot pe la 11 adoarme..esthera,mie imi place felul tau de a fi,nu putem fi pe placul tutror!inafara de esthera doar eu am zis ca imi doresc inca un copil,daca vine razboiul sa nu,e partea a 2 a,nu cer nimanui aprobarea cand sa fac copii,nu sta nimeni cu mine in casa sa stie ce bani am sau n-am!numi place cearta aiurea asa fiecare cu ideile lui.o zi buna fetelor!!! Maria-Bianca.3.09.2008 |
Binenteles fiecare cu ideile lui !Normal.
Si acum altceva....a spalat cineva cu Planet??? e mai bun sau mai prost decit Arielul?
theophillina spune:
Buna ziulica!
Am aparut si noi in peisaj dupa vacanta, a fost f frumos, ne-am relaxat, ne-am plimbat, Stelios a fost in elementul lui cu plimbarile.
Mamitza_alex, imi pare rau ca te chinui asa cu instructorul, stiu ca e greu, dar da-l incolo, ignora-l. Wow, ce veste frumoasa ca va apucati de treaba la bb2. Sa dea Dzeu sa fie asa cum va doriti, caci un copil e o minune.
Anouk, shoppinguiala placuta. Si eu tre' sa ma duc la shopping, astept sa vina Stelios de la plimbare (mai nou se duce cu bunica-su' sa joace fotbal ) si ma duc la cumparaturi. Vreau sa-i cumpar un sac de dormit de 110 ca acum avem unul de 90 si ne-a ramas mic, insa nu gasesc din ala clasic asa mare, am gasit numai din ala cu maini si picioare si nu-mi place. Stiti voi pe unde as putea gasi din ala clasic cu fermoar pe margine?
Ioannoula, mai am si eu 10 zile si incep aerobicul, abia astept.
Andreea, ce bine ca ati scapat cu bine din necazul cu cauciucul. Chiar ma gandeam in concediu la voi ce faceti. Ce scump e Lukas cu vorbitul lui bilingv. Fi-miu acum e la faza cand toate sunt "pende", cati ani ai, cate degete ai, cati copii are mama etc.
Esthera, te rog sa-ti iei jucariile si sa te intorci inapoi imediat. Pai, cum asa? Cine ne mai binedispune pe noi? Cum am mai spus si mai sus, un copil e minune si iti doresc din suflet sa ai parte de aceasta minune, pentru ca stiu cat iti doresti.
Moro_K, Hellen, multi pupici si un brat de de la fi-miu ca-i plac fetele tinere si frumoase.
Va pup si
Theodora mami de Stelios
09.06.2010
STELIOS
DE'ALE GURII
Ioannoula spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmaw
Binenteles fiecare cu ideile lui !Normal. Si acum altceva....a spalat cineva cu Planet??? e mai bun sau mai prost decit Arielul? |
Eu spal cu planet rufele fetei si mi se pare destul de bun. Nu stiu daca e mai bun ca arelul, pentru ca nu l-am incercat.