Mamici din Grecia (10)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmaw spune:

Multam Oana ma pun in miscare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Liniste in seara asta. Nu mai spune nimeni nimic? Sa va zic de fata mea. Striga dupa ta-su oti (foti) si daca o cert pune buza, si se uita la ta-su si-i zice..mama...si daca se face ta-su ca ma cearta, se uita la mine cu o privire de "ai vazut" de-mi vine sa-i mananc nasucul. Voi? ce ati mai facut? Cum a fost ziua voastra? Va pupacesc muuult de tot pe toate!!!

Mergi la inceput

Buna,
Deci eu am fost la banca(unde am constatat ca dobinzile au crescut,deci risc important) apoi am fost sa mincam intr o taverna plina de englezi la PLAKA.Mare majoritate dintre ei discutau ....cum sa plece ca e scump...Bun. Vine o fata sa ne intrebe ce mincam :omu' vrea ceva si nu e ok vrea altceva si tot nu e:((! apoi ii recomanda ea ceva local.....Bun el a avut cunoscutii cirnati grosi de porc din borcane de la Lydl impreuna cu niste cartofi necajiti!Pisicile s au regalat::))
Eu vreau :niste ardei capia umpluti cu brinza pe gratar.....mi se aduce ardeii aia rosii din borcane de la Lydl umpluti cu brinza...nu maninc! Cerusem mai apoi niste cartofi cu ceapa bacon si brinza la cuptor si mi se aduce ceva enorm cu cartofi fierti jos acoperiti de briza ,ceapa si bacon(eu visam la carofi in coaja scobiti si in scobitura aia cu umplutura respectiva)....bref o deziluzie si o nota de 33E cu rotunjire 35E .Im inchipui in sezon cum este daca acum pe relax e asa.
Apoi niste cumparaturi (caracatita ,un iepure, pt blanosul meu ceva de papa si am gasit si balsam Planet....sa vedem si asta cum o fii.
Restul serii l am petrecut scriind pe sit,urmarind apoi pe http://www.seriale.filmesubtitrate.info/p/seriale-online-subtitrate-in-romana.html
serialul Grey's Anatomy si omu' la un film parca cu King Kong pe un canal...
O zi oarecare dar am avut si o satisfactie....un pm minunat de la o fitoasa???nu se spune asa?? Asta e! si nu i bai.:))La gunoi.

Mergi la inceput

A , am fost bucuroasa caci dna Sarkozi a nascut o bebelusa Giulia(ce nume frumos!)si ingrozita de cum a fost masacrat dictatorul nebun.
Asta a fost ieri sa vedem azi simbata ce o mai fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna dimineata, fetele,

Mai, mai, de ce trebuie sa ne luam de par pentru prostii? Fiecare isi traieste viata asa cum considera de cuviinta, cu copii sau fara, fiecare isi stie buzunarul si daca poate asigura cele necesare unui copil. Mie imi place euforia, e o senzatie frumoasa intr-o lume atat de amara, iar faptul cineva se pregateste sa devina mama (prima, a doua sau a paispea oara) mi se pare un sentiment foarte frumos care ma umple si pe mine de bucurie si speranta.
Da, e greu. Da, nu sunt bani. Da, se duce Grecia de rapa. Nu cred ca e nimeni atat de inconstient incat sa se pregateasca sa faca un copil daca nu poate sa-i asigure un trai decent (si cand zic nimeni, ma refer la grupul nostru de aici ca inconstienta exista in lumea asta si multa, din pacate).

Esthera, eu nu vreau sa pleci din mica noastra gasca. Chiar nu vreau! Mie mi-e drag de postarile tale si as vrea sa le citesc si pe viitor si poate, cine stie, sa ne si cunoastem.

Alex, si pe tine te vreau in gasca! Cu cafeluta de dimineata, cu instructorul tau nebun..

Carmaw, fara sa vreau sa fac pe avocatul nimanui, nu stiu daca e cazul sa aruncam cuvinte gratuite unor persoane pe care nici macar nu le cunoastem decat prin intermediul catorva randuri postate aici.

Si vroiam sa va povestesc atatea nimicuri..

Nica fara frica

Mergi la inceput

Mai fetelor mai fetelor,
Nu am atacat pe nimeni, fiecare isi traieste viata cum vrea!
E prea scurta si prea pretioasa!

ps seria 5 episodul 22 absolut induiosator din grey's anatomy

Mergi la inceput

voi ce mai stiti de ERTINA cea care a initiat subiectul???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lukasnicolas spune:

Buna ziua fetelor!!

Am citit ,am recitit si nu imi venea sa cred...Nu ma asteptam...
Esthera sa sti ca si mie imi esti tare,tare draga si ador postarile tale si nu o spun asa de dragul de a o spune ca nu am nimic de castigat.Sper sa te razgandesti si sa nu ne parasesti.De asemena si tu, Alexandra imi esti tare draga sa nu mai spun da Bya.
va pup fetele ca vroiam sa va mai spun cate ceva dar mi-a pierit cheful...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Din categoria postarilor euforice (care vad ca ;prinde; la fete) sa va povestesc ce-am facut eu cu grecul din dotare ieri:

Deci...povestea incepe asa:

Dis-de-dimineata vazand ca a nascut a lu, Sarkozy...i-am propus grecului sa cantam Marseieza....numai ca, intre timp a murit Gaddafi asa ca grecu a decis sa coboram steagu-n berna!
Mai tarziu am fost la banca!...tot cu grecul din dotare!...eu m-am asezat ca ma simteam obosita si-am fumat o tigare( stiu Anouk draga...dar promit sa la las de ele) timp in care 2 ciori (asta ca sa fiu in tandem cu pisicile...aristocrate)...ragaiau de zor!!!!
Mai tarziu ni s-a facut foame...si am mers la taverna dar fiind vremuri grele, si criza-n floare nu ne-au servit decat cu un pahar mare de apa rece!!!!...asa ca usor, am luat-o la pas spre casa!
Ajunsi acasa am gatit o varza, la 20 de min. am mancat 3 feliute de mere...carnatul lasandu-l mai pe seara!...si-am decis (si asta e adevarat sa ne deschidem propriul restaurant).
Seara, in pat cu grecul meu am urmarit filmul lui Segiu Nicolaescu ; Cu mainele curate;...si inainte de a adormi...am auzit celebra replica:

- Un fleac, l-am ciuruit!

PS: Draga Anouk terece-ma in lista aia de sarbatoriti caci pe 20 noiembrie este ziua mea! Scorpion, om bun la suflet dar calcat...pe coada reactioneaza dur!!!!
PS2: Aviz amatorilor: si mai pot....asta-i doar inceputul!!!!...si jur ca pot sa fiu zeflemista in cel mai finut sens!!
Poate-oi candida si la un Pullizer prize!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

salutare fetelor,ce faceti voi?eu butonez pe aici,fimea doarme cu tacsu.azi am gatit o tochitura(pt prima oara,a iesit buna)+o supa de gaina,ieri am facut si niste fursecuri au iesit faine.la noi azi e cald si soare.fetelor m-ai am 2 ore de conducere,sotul vrea sa m-ai fac vreo 2,eu sper sa nu.

esthera,sotul meu e nascut pe 19 noiembrie
anouk3,bine ai spus in postarea ta de m-ai sus.va pup fetelor,o seara placuta si un wekend frumos tuturor!!!

Mergi la inceput