Mamici din Grecia (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioannoula spune:

Esthera, faze d-astea imi facea mie tata, cu masina lui...dar cand mi-a facut cu masina mea, l-am dat jos pe varianta si a ramas acolo. Nu mi-a mai zis nimic dupa aceea.Frumos afara azi. Mi-am imbracat fata frumos, am luat-o de manuta si am plecat la plimbare. Doar noi 2, fara carut, fara nimic. Am jucat fotbal cu bete, bidoane, orice sa o fac sa-si continuie drumul. Fetelor, desii poate, nu vrea sa mearga singura. Nu vrea. Daca simte ca vreau sa o fac sa mearga singura, se pune in fund. Nu am vazut atata incapatanare. Si poate. Dar o face cand e singura sa nu o vada nimeni. In schimb, ieri, o tineam de gluga si alerga... Deci...e putoare. Ai vostrii copii la cat au mers?

Mergi la inceput

Esthera sotul meu intraba unde stai in pireas, si cu ce echipa tine sotul tau, ca daca este olimpiakos, si stati aproape de karaiskaki, va vizitam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamitza_alex spune:

salutare fetele,noi azi ne-am plimbat ca asa frumos a fost afara.esthera ai vazut ce senzatie nasoala e cand tipa cinva pe tine cand conduci?offf...eu am decis in gandul meu normal k pt sanatatea mea daca v-a m-ai tipa sau v-a m-ai bombani ca bou sau m-ai stiu eu ce sa-i zic pt ca altfel nu pot sa conduc bine daca el ma sperie.daca nu-i convine imi iau hartiile si ma mut(cred ca am dreptul asta)pt ca va jur nu m-ai suport sunt cu nervii la pamant,am cosmaruri cu conducerea asta

ioanoula fimea a mers la 11 luni si 2 zile,a luat-o singura prin lidl la fuga.o seara buna tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Oana si eu si grecul cu mare placere am accepta o vizita a ta sau a oricarei fete dintre voi! Problema este ca...m-ai incurcat cu Hellen!. Ea sta in Pireas...noi stam in Aegion!!!...la 200 km de Atena si 40 de km de Patras!
Grecul este fan Olimpiakos (ce urla la meciuri) si Panegialion( echipa locala).

Pup fetele si copilasii lor.

Mergi la inceput

Andreea cred ca cel mai bine ai face sa-ti iei hartiile. Ce smechera fata ta. A mea merge de la 8 luni de mana, dar e putoare
Esthera nu te-am confundat cu Hellen pur si simplu aveam impresia ca stai in preus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anouk3 spune:

Buna ziulica!

Ce-mi place cand sunteti vorbarete si am ce sa citesc!

Esthera, ca intrebai daca toti grecii sunt 'siga-siga'.. Mai, Apostolis nu e lent, chiar e iute si face o multime de treburi, iar la munca este foarte activ, dar.. e adeptul lui 'daca poti amana, las-o pe maine', repet nu la munca. Lasa lucrurile nerezolvate pana cand nu se mai poate si e musai sa le rezolve.
Nu stiu daca tineti minte o reclama de-aici (nu mai stiu la ce era) cand se adunase lumea sa dezveleasca o statuie si cand dau cearceaful la o parte sa admire statuia, sculptorul inca facea ultimele retusuri. Cam asa si cu noi.. totul in ultimul moment! Pentru mine e o cale foarte sigura sa ma imbolnavesti de nervi.
Am inteles cu HSG si sper sa se termine totul cu bine. Cu foarte bine!
Iar la faza cu frana brusca.. eu cred ca l-as fi dat jos din masina . Putea sa va buseasca unul din spate de va zburau dintii. Mie imi tot zicea Apostolis sa nu pun frane bruste chiar daca vad vreun animal pe strada tocami din motivul de mai sus. Bine, ca e reflex sa franezi cand vezi ceva pe strada, dar cand iti tipa cineva sa te opresti te poti panica si mai faci si alte boroboate (unii apasa acceleratia in loc de frana si.. nu mai comentez)

Andreea, si noi am tras cu frigul ca prea a venit brusc. Pupici vorbaretului tau! Vorbeste mai clar acum? Mi se pare normal sa vorbeasca multa greaca ca doar sta printre greci.
Sunt convinsa ca a fost super incantat de tractor. E o chestie a baietilor, cred ca in gena lor sa se entuziasmeze de motoare si roti . Tu ce mai faci?

Oana, daca te consoleaza cu ceva si pe ginerele tau il car in brate muuuuult mai mult acum decat cand nu mergea. Nu mai vrea in carut si pace! Ori in brate, ori pe jos si m-a nenorocit de spate.
Iar cu papusa de la Jumbo, inca o dovada ca ai un copil cu o personalitate foarte puternica si o sa-ti cam dea de furca. Da' ce-mi plac copiii astia!..

Hellen, nu stiam ca poti sa iei numele sotului aici in Grecia.
E foarte bine ca esti ocupata toata ziua, face acomodarea mai usoara.

Alex, eu m-as cara de la instructorul ala. Dai bani ca sa te faca cu nervii un dobitoc??

Carmaw, din pacate situatia e atat de neagra ca nici nu ma pot amuza de toate bancurile astea politice. cand vad ca muncim ca idiotii, alearga barbatu-miu de dimineata pana seara, mult de munca si bani.. ioc!.. imi vine sa-i strang pe toti de gat!

Va pupic pe toate si pe toti si ma duc sa fac un blid de mancare. Mai ziceti si voi ce mai gatiti ca imaginatia mea e nula la capitolul asta.

Nica fara frica

Mergi la inceput

Oana, am uitat sa-ti raspund.. Sa stii ca si Nicolas a mers mult si bine tinut de o singura mana. Si-a dat drumul dupa 1 an si o luna brusc.
Stai linistita ca o sa o ia la picior imediat si atunci sa te tii..
Probabil ii este inca teama.

Nica fara frica

Mergi la inceput

Intr-adevar Ana are o personalitate fata mea...seamana cu ma-sa.. Eu mi-am dorit un copil iute. Nu-mi plac copii "bibelou" de nici o culoare. Eu vreau sa ma joc cu ea, sa alerg dupa ea. Acum de exemplu, cum intru in casa, am coarda si sar..asta sa slabesc. Si ea rade...de lesina. Apoi o pun pe picioare si fac abdomene. Cand obosesc plange...ca mai vrea... ii place. Si-asa exercitii ce fac eu, e ca o joaca pentru fi-mea.
Esthera, al meu e tipul "polu siga-siga" il rogi sa-ti dea o cana de apa, dar o bei dupa 1 ora. Nu stiu daca e mi se pare din cauza ca sunt eu mai iute, sau chiar e. Si e lasa ca fac maine. Sau..nu pot sa fac eu asa..apa pa lasa ca chem un albanez si face.. si pe urma...prostul nu a facut cum vroiam. E normal, daca nu faci tu cu mana ta..cum sa-ti iasa ce vrei? Eu d-abia astept sa vina primavara, ca pleaca aia de jos, si-mi elibereaza casa si mi-o varuiesc..deja o am in minte. Vreau 2 nuante de gri. Una mai inchisa, una mai deschisa. Cam atat de la noi. Pupici la mamici si la copii. Mai va scriu mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Exact la asta ma refeream si eu Ana!..la faptul ca un lucru...il face si maine sau poimanine daca nu e urgent!
De muncit munceste grecul!...v-am spus gateste (acum face gratar si eu tastez), face curat, repara in casa, am zugravit impreuna, munceste in gradina...numai ca eu, recunosc prea iute din fire, spun sa facem ceva azi...iar daca el considera ca si maine poate...maine o face!
...la asta ma refeream cu siga...siga!

Iar cu masina cand a tipat la mine eram singuri pe drum (nu e atat de idiot sa-mi spuna sa opresc daca am masina in spate)....iar distanta intre masini e obligatorie! Asa ca, daca eu am un obstacol si pun frana..iar nenea din spate intra in mine (daca nu a pastrat distanta)...el e bun de plata!
Alex...e tarziu sa schimbi acum instructorul!!!...iar daca mergi la altul te vei incurca mai mult!
Sa stii ca si la mine tipa instructorul (cand greseam)..si l-am rugat sa-mi explice unde gresesc(chiar cu schite)...si n-am mai gresit!
Oricum soferia nu se invata doar in orele facute la scoala!
acum exersez cu grecul mersul cu spatele, parcarea laterala...si multe altele!
Insist sa repet: lui, grecului, ai este teama pentru mine...si de aceea este atat de precaut!...asa ca, din institul de-a proteja cred ca si instructorul lui Alex procedeaza asa!!

PS: C-a tipat 1 data grecul..nu pot sa ma supar...ca nu sunt nici eu usa de biserica

Ce-mi place de Oana ca-si implica fata in exercitiile de fitnes...iar de Lucas...ca-si pupa singur locul ..unde doare!!!...haiosi rau
Pupici

Mergi la inceput

Esthera, sa stii ca si Apostolis statea cu mana pe frana de mana la inceput si era tare stresat cand conduceam eu. Dupa ce s-a ratoit de cateva ori la mine, i-am zis ca nu-l mai vreau de profesor si n-am mai condus cu el langa mine nici pana in ziua de azi. Eu sunt si mai sensibila la tipete (eu de felul meu nu tip la nimeni, decat daca e ceva cu totul exceptional) si ma stresam foarte tare.

Super tare, Oana, cu gimnastica! Bravo tie ca ai ambitie! Eu si-asa am ramas o umbra, nu mai am nevoie de nimic care sa-mi slabeasca.. oasele.
Ce mi-ar place s-o vad pe Fanoula ta in actiune..

Eu imi astept barbatul ca sa mergem la un shopping scurt (am intrat in criza de pampers-i ) si probabil plimbare doar-doar s-o obosi si putza ca sa adoarma inainte de 11.

O seara frumoasa va doresc!

Nica fara frica

Mergi la inceput