Mamici din Grecia (10)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioannoula/Ioannoula.jpg)
Ioannoula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anouk3 Buna ziua, fetitele! In sfarsit un pic de soare, chiar daca are muuuuulti dinti! Aveam in plan sa merg la OAED sa-mi depun actele pentru somaj, dar.. vai, ce supriza.. e greva. Probabil toata saptamana. Deci o sa primesc somajul la pastele cailor. A, si sa va zic.. Imi da tipa de la KEP o lista A4 plina de ce acte trebuie sa-i aduc ca sa primesc 'oikogeniako epidoma', adica niste bani pentru copil. M-am uitat cam stramb la lista, dar m-am gandit ca merita sa alerg pentru niste banuti. Si ma uit apoi de curiozitate pe internet sa vad la ce suma se ridica acest ajutor (un soi de alocatie pentru copil) si.. soc! O gramada de hartzoage pentru... 8 euro pe luna!! In rest, voi ce faceti? Oana, am vazut-o pe Fanoula pe facebook, dar nu sunt prea clare pozele si nu prea imi dau seama cum ii sta. Oricum ii face o privire si mai poznasa decat o avea inainte. Tot vroiam sa te intreb: care e numele intreg al Fanoulei? Stefania, Theofania.. Alex, cum mai merge volanul? Esthera, iti multumesc pentru cuvintele frumoase, dar cred ca fiecare dintre noi contribuim in egala masura sa fie o atmosfera frumoasa pe forum si imi sunteti TOATE foarte dragi! Si mi-ar placea enorm sa ne intalnim la o cafea. Sau 2. Sau 3.. Ma bucur mult pentru tine ca toate analizele sunt bune si ca ai un doctor super. Conteaza enorm. Sa inteleg ca mergeti direct pe FIV si nu incercati pe cale naturala? Hellen, tu cu ce-ti omori timpul? Sau lucrezi toata ziua? Pup si restul fetelor si va doresc multa caldurica in suflet! Mamica lu' Nick cel (ato)mic (11.05.2010) Nica fara frica |
Mie-mi place ca-i vad ochii..numele intreg e Fani..simplu dar frumos.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anouk3/anouk3.jpg)
anouk3 spune:
Oana, da intr-adevar, i se vad ochii aia superbi.
Are un nume foarte frumos asa simplu. Asa nu-mi place aici in Grecia ca dau un nume la copil si apoi il striga in altul. Mie mi se scoala parul cand il mai striga careva pe fi-miu Niko. Nu stiu de ce, ma zgarie pe creier cand e vorba de el. La altii n-am nici o treaba.
Esthera, am uitat sa te intreb.. ce e aia HSG de urmeaza sa faci?
Hellen, si tie am uitat sa-ti zic.. spune-ne data nasterii daca vrei, sa te trecem in listuta.
Nica fara frica
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Esthera2011/Esthera2011.jpg)
Esthera2011 spune:
Ce zi frumoasa fetele!!!
E asa de cald incat cu greu m-a bagat grecul in casa!!!!...si toata saptamana o sa fie in jur de 24 de grade!...ca un fluturas am sa zburd...pe campiile Greciei....
In weekend in afara faptului ca e frig...s-a stricat si boilerul...si undeva in bucatarie se auzeau (pic, pic)...stropi de ploaie prin acoperis!! Suuuperrrrr..
Asa ca ieri a chemat grecul un baiat (dar a muncit mititelul) mi-a dat jos boilerul din baie (recunosc ca de fiecare data cand faceam dus ma gandeam ce-oi pati daca pica hardughia pe mine)si a montat altul la parter langa centrala asa ca...incepand de azi avem apa calda de la centrala!!...e mai bine si mai ieftin!...dar avem o problema (ca si Anouk)...cam toata lumea e in greva...asa ca deocamdata nu avem petrol...pentru centrala! Iuhuuuu...dar tot e frumos in Grecia mea!
Azi plimbarica, cafelute...si...si...ce bucurie mare...incepand de astazi grecul meu gateste iar!!!...si-mi face garides cu sos de rosii, usturoi si paste!....ce dieta, ce regim....offff
HSG, iubita mea Anouk inseamna histerosalpigografie (...jur ca mi se plimba limba-n gura)...care inseamna mai pe romaneste o curatare a trompelor ca apoi sa implementeze gigeii
grecului care sunt tare lenesi!!!...adica in decembrie daca vrea Bunul Dumnezeu...imi face un cadou superb!
Fetele...ce mai spun???
Chiar ma gandeam cine sta aproape de Patras???...ca vreau sa va cunosc!...cred ca Hellen e aproape?...dar Oana si Andreea....sau chiar Alex??...unde stati?? MoroK si Theo...sunt departe de mine!!
Acum imi pare rau ca nu l-am stresat pe grec asta vara sa mergem la Anouk...pe insula!!!!
Apropos....am si eu o dilema cand vine vorba de greci!...si intreb fetele care-s maritate de ceva ani cu grecotei:
Si ai vostri sunt asa...lenti????...adica grecul meu e super si are maniere super elegante dar...eu sunt iute din fire si-mi place (repede)sa fac anumite lucruri...pe cand dl. DJ....siga,siga!!!...asa-s si ai vostri...sau doar al meu e...mai aparte decat grecii
Va pupicilesculescume!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lukasnicolas/lukasnicolas.jpg)
lukasnicolas spune:
Buna ziua fete dragi!!Ce zi frumoasa!!
Eu tocmai am terminat treburile plicticoase si am intrat sa va citesc.Esthera ma bucur mult pt tine si sa dea Dumnezeu sa iti aduca Mos Craciun cadou un test cu 2 liniute rosii.Apropos de grecii ,socra-miu ,sotul soacra-mi este tare iute si nu are deloc rabdare se grabeste in toate...dar din ce am observat majoritatea sunt asa ca Dj-ul tau siga -siga.Ana si eu am vrut sa depun actele pt epidoma pediou dar tot asa un card de acte pt 100 de euro pe an.Dar cand vom ajunge in Ro si vom scoate livretul de familie le depun ca sunt banutii copilului chiar daca sunt asa putini.Alex ce super ca v-ati hotarat pt bb2.Sa dea Dumnezeu sa nu intampinati pobleme si sa vina totul asa natural.Cu scoala cum mai merge?hai ca mai ai putin si scapi.Oana am vazut-o pe Fanu pe FB si mie imi place tare mult cu breton.Oricum ea este o frumoasa.![](pupic.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
![](pupic.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioannoula/Ioannoula.jpg)
Ioannoula spune:
Esthera noi stam la 20 de minute de Larisa.
Anuk da, acum i se vad ochisorii aia frumosi si privirea de smecherik:P
Mie nu mi-a placut numele de Fani mi se parea prea simplu...vroiam ori Ana Maria, ori Theofania. Nu a vrut grecul, dar acum imi place. E nume finut.
LukasNikolas, da...si noi am tremurat zilele-astea, azi a fost mai frig in casa decat afara.
Asa...sa va povestesc ce-am facut. De dimineata cand a plecat al meu sot, m-a trezit si m-a intrebat daca vreau sa ma duc la LIDLE cu fata sa ma plimb. Desii fusesem sambata. I-am zis ca doar la JUMBO daca e, ca nu am nimic de luat. Minune:D..sa zica el asa, de obicei ma rog de el o saptamana, si daca...acum nu am zis nimic nici nu ma gandeam.
Am luat ce aveam de luat pentru Fanu, si am trecut pe langa raftul cu papusi...fetelor, a inceput fanu sa tipe si sa vrea sa sara din carut...ca a vazut bebeii...i-am luat unul, si l-am pus in cos. Pana la casa, a facut o galagie...cand a luat caserita papusa sa o treaca...a inceput mai tare sa tipe. Se uitau toti la ea si radeau. Cum i-am dat papusica cu pricina, daca nu i-a facut "kalo" si a pupat-o...Acasa cand am ajuns, i-o arata lu ta-su si i-o dadea s-o pupe. La masa, am pus papusile in rand si dadeam si la papusi si lu Fanu.. daca saream vre-o una, striga "mam" si certa papusa. Pana s-a suparat, a certat-o a zgaltait-o bine si a aruncat-o. Va pupam fetelor!!!!
![](images/user_woman.png)
hellengr25 spune:
Buna fetelor! Astazi s-a mai incalzit putin vremea dar nu foarte mult.
Anouka in general programul meu e: ma trezesc dimineata la 7, pregatesc micul dejun, calc daca am rufe sau pun masina de spalat, fac putina curatenie, daca am timp pregatesc si ceva de mancarea, apoi in jurul orei 9.30 plec la magazin si ma intorc in jurul orei 17.00 acasa sau mai tarziu. Martea merg la supermagazin sa ma aprovizionez cu ce am nevoie. Seara mai ies la o plimbare cu Xristos, petrecem mult timp impreuna.
Esthera eu stau in Piraeus, nu foarte aproape de Patra. Iti doresc multa sanatate si sa va dea Bunul D-zeu un bebe sanatos cat mai curand. Xristos este foarte harnic, lucreaza si la magazin (noi avem un magazin de bricolaj, baza este mai mult vopsele, orice culoare doreste clientul noi o realizam cu ajutorul computerului sau o citim cu un aparat)si instaleaza si boilere, instalatii electrice, repara calculatoare, instaleaza programe, repara usi de siguranta, usi de aluminiu, etc...asa ca el termina treaba in jurul orei 9 seara. Si dupa ce vine acasa are chef sa iesim la o plimbare.
Va pup fetelor! O seara placuta va doresc!
Sa nu uit....sunt nascuta pe 25 septembrie 1980...si inca ceva vreau sa va intreb....stiu ca majoritatea de pe acest forum sunteti casatorite...ati facut casatoria si in Grecia si in Romania? Xristos vrea sa ii port numele si vrea sa facem nunta in Romania- cununie civila iar in Grecia cea religioasa....si ce acte am nevoie...va multumesc anticipat daca ma puteti ajuta...sanatatea multa!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mamitza_alex/mamitza_alex.jpg)
mamitza_alex spune:
salutare fetelor,vin si eu cu intarziere,daca am vazut liniste pe aici nu am mai scris si eu.multumesc pt urarile de bine,sper sa vina barza pana la paste,nu ne grabim noi dar totusi sa nu ne tina in tensiune
.cu condusul...azi am fost de groaza parca era prima oara cand ma suiam la volan,bine ca si mosu asta imi inspira numai sila,nervi si teama
.va spun ca eu cand ma pun la volan incep sa tremur fara sa ma pot controla
,nu-mi place ca tot timpul comenteaza si urla ca disperatu,doamne da-mi rabdare
.ieri i-am zis cate ore mai am ca eu stiu ca vreo 5,dar el zice apoi pe tine atsa te interesraza,alea 20 sunt obligatorii dar poti avea nevoie de 30-50 poate mai multe ore;zic bine si cat e o ora daca fac in plus?ei 20 euro
(ori eu sunt nebuna,ori asta ma sperie pe mine ca sa mai castige ceva ore-n plus
)maine aici e greva generale iese lumea in strada si el zicea sa fac conducere si sotul m-a pus sa-l sun sa-i zic ca nu am cu cine lasa fata,ca daca iese batalie pe strazi cum a fost in alte orase si ne caftesc aia in mijlocul drumului ca il vede muncind si ei protestand
.
![](icon_smile_blush.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](alcool.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](floare.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Esthera2011/Esthera2011.jpg)
Esthera2011 spune:
Hellen incerc sa-ti raspund eu cum e cu actele pentru maritis iar fetele sa-mi spuna daca gresesc!
Pentru casatoria civila:
- adeverinta de la primarie prin care se atesta faptul ca nu ai fost casatorit(a).
- certificat original (si din acela nou) de nastere.
Cu ambele acte mers la prefectura, pus apostila si cerificat ceea ce contine originalul, apoi mers la traducere (in romanica sunt cabinete care se ocupa de acte) apoi mers la tribunal pentru inca o apostila si ultima data la baroul noratilor publici
Pentru casatoria religioasa:
- cerificat de botez (atentie- nu adeverinta) care sa ateste faptul ca ai fost botezata in dogma ortodoxa...iar apoi cu acest act exact ca cele de mai sus:prefectura, birou traduceri, apostila tribunal, barou notari publici!
Simplu,nu?
Bafta multa si sa fie intr-un ceas bun!
Esthera2011 spune:
Cald afara...frumos ca o zi de vara tarzie (desi in varfii muntilor..e si putina zapada).
Cum planurile de-acasa nu se potrivesc cu alea din tirg...cum desi aveam alte treburi astazi...a trebuit sa facem altceva deoarece grecii sunt cu totii-n greva!...
Asa ca...astazi am condus!
Draga Alex....cu dedicatie tie...urmatoarele rinduri!
Well....am purces la drum, undeva chiar langa mare, marea undea-m inotat toata vara!
Muzica la radio, soare, mare, munte....ce sa mai...timp superb de condus!
Trebuie spus ca de fiecare data cand conduc dl. grec sta cu mana numai pe frana de mana!
...si cum conduceam...
...si cum va spuneam ca era o dimineata perfecta...
...eu, grecul,masina...si gandurile mele...
aud cum tipa (jur ca nu exagerez)...dar tipa dl. grec STOOOOOOPPPPP!!!
Doamne!!!!!.....Sfanta Feciara....am crezut ca-mi plezneste inima pe loc!
Am pus frana...doar,doar l-oi da cu capu-n geam ...si cu inima sa-mi sara din piept, cu gura uscata de frica...privesc drumul si nu vad nici un obstacol asa ca-l intreb:
- Ce-ai frate??
...stiti ce mi-a zis nu??
- Nimic...vroiam doar sa-ti testez vigilenta...si rapiditatea in actiune!...jur c-am vrut sa-l strang de gat!...apoi mi-am adus aminte de instructorul lui Alex, am inteles-o si compatimit-o, am inspirat adanc (numarand in gand pana la 3....nu aveam rabdare pana la 10!
)...si mi-am zis...asta-i grecul meu!!!(dar tot il iubesc).
Imi dau seama ca isi face griji pentru mine..si deocamdata imi spune ca nu sunt pregatita sa merg prin oras.
Frumos,nu??
In alta ordine de idei
Andreea esti tare departe de mine dar (vazui pe harta) esti aproape de Ana!!!...si tu tot departe esti Oana...doar Hellen e ceva mai aproape (daca aproape se pot numi 350 km).
Va pup...ca ma striga grecul!
...ce-o vrea??
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmaw/carmaw.jpg)
carmaw spune:
Amuzament fara amfetamina!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=173575459371756&set=a.167331883329447.49070.138207559575213&type=1&theater
sau guignolele despre omul viitorului