Mamici din Grecia (10)
Raspunsuri - Pagina 14
carmaw spune:
Fetelor e clar ca aici in spitalele de stat nu vor mai fi asa de multi bani(vedeti ce se intimpla.....si suntem la inceput)
Trebuie sa ne orientam catre clinicile particulare.
In rest nimic faimos daca deschid télé ul si cad peste telejurnal...hai ca acum ce aud este SOROS care zice ca va cadea si faimoasa strada americana??...
Se preconizeaza nori si pe cerul elen.Unde este euforia de alta data?
anouk3 spune:
Vai, ce vremeeeee.. Iar stam in casa.
Fi-miu se uita la un film cu Barbie pe Alter si striga "babi". O iau razna!
Am uitat: La multi ani sotului tau, Andreea! Sa fiti fericiti mereu si sa va bucurati de piticul vostru!
Nica fara frica
mamitza_alex spune:
neatza fetelor,ce faceti voi?haideti la o cafelutza!!eu am pus sa fac o fasole cu coasta afumata si intre timp butonez pe aici.mai am amr 6 ore,ce sa zic o zi merge bine,una prost,ieri de ex nu reuseam sa iau de volan cum trebuie cand intru pe o strada la dreapta sau stanga si mosulica e tare recalcitrant si se enerveaza rapid,iar eu nu mai zic ca ma ia cu tremuratu de nervi.sapt asta au venit si ne-au schimbat blatu la bucatarie,chiuveta si un dulap,cele vechi erau putrede si chiuveta sparta.fetelor am decis sa mai avem un bebe asa ca de luna asta numai iau antibb,aseara am fost la ginecolog,an facut testul pap,eco intravaginala si am niste chistulete mici dar le am,a zis ca alea trebuiau sa se sparga singure sau posibil sa le fi facut pe baza de stres,mi-a dat o crema si daca nu dispar imi va da ceva m-ai puternic.a zis ca sa nu ne protejam cu nimic ca nu-i nimic daca raman gravida daca nu din ianuarie imi va da si ceva pastile sa ma ajute sa raman(noi nu ne grabim,cand raman -raman,plus ca eu vreau 3 luni sa astept)bya e bine,e o razgaita si o motatavorbeste toata ziua nu-i tace gurita.
lukasnicolas,ma bucur ca ati scapat de cauciuc,pupiciesthera mersi pt explicatii,ce ai facut la dr?theo;ma bucur ca sunteti bine,pupici lui stelios si concediu placut!!ioanoula,pupici fanoulei cea neastamparata,dupa fimea si acum s-ar plimba cu carutupupici la toate fetele,o zi buna1!!
mamitza_alex spune:
La multi ani sotului tau,Andreea,multa sanatate,fericire,sa va iubiti mereu!!!!sa aveti petrecere frumoasa!!!!
anouk3 spune:
Alex, ce frumos ca vreti sa mai aveti un bebe!! Iti tin pumnii sa iasa totul asa cum iti doresti!
Nica fara frica
Ioannoula spune:
Fetelor, am citit mesajul pe care l-am scris...sunt varza.Nu am avut internet si am scris de pe tel. si nu mi-au aparut litere. de ce oare?
Alex spor la bebe 2 sper sa vina cat de repede iti doresti.
Ana da, frig e...Am vorbit cu ai mei, care cica vor sa-mi faca surpriza si sa vina de revelion, si tata s-a dat de gol.
In rest...ce sa zic? Fanu trage de mine sa iasa afara
asa ca o imbrac gros, si ies cu masina. I-am taiat bretonul si sor-mea zice ca nu arata prea bine, dar mie-mi place de mor!!! Ce sa-i fac? toata ziua cu parul in ochi, nu tine nici clamele in cap, le scoate si le baga in gurita...Am pus poze pe fb. Astept pareri. Pupici!!!
Esthera2011 spune:
Afara ploua de ieri seara...
In casa lemene trosnesc in semineu...
Am o gutuie...care miroase atat de frumos
La televizor canta de zor mucica greceasca....
A venit toamna!!!
Si viata e atat de frumoasa!
Andreea sa-ti traiasca sotul, sa fiti sanatosi si sa realizati multe impreuna!
Alex...bafta multa la examen (trec repede cele 6 ore)...si sa dea Bunul Dumnezeu sa concepeti un copil frumos....cel putin ca
Maria!
Oana nu am vazut inca bretonelul Fanulei dar banuiesc ca arata ca o frantuzoaica!
Theo...ma bucur ca toate-ti merg din plin,ce bine ca tatal tau se simte bine! Distractie placuta in concediu.
Moro...cum mai esti cu stomacul!..ai grija de tine caci e toamna si acum se accentueaza durerile!... sa-ti treaca durerea.
Anouk...cea care e sufletul acestui forum (cred ca am mai spus-o,nu?) ce rau imi pare ca esti atat de departe...ca tare mult as vreau sa stau de vorba face to face....la o cafea! ca tare drag imi e Nicolas!
Cum am mai spus la inceput..ploua de ieri....
Asa ca, eu si grecul, adoptand tinuta de toamna-iarna....incercam sa facem timpul sa treaca mai usor!
Am fost la doctor, mi-a facut eco...totul este ok! Nu pot sa trec cu vederea ca am un doctor bestial! Vorbeste engleza, zambeste tot timpul, e atent cu noi....si (grecul a fost socat) nu ne-a luat bani pe ecograf (....deci printre uscaturi mai exista si doctori in adevaratul sens al cuvantului). Doctorul meu profeseaza la spitalul universitar din Patras!!! Cinste lui!
Luna urmatoare mai fac un HSG (am inteleg ca e dureros)...si apoi ma pregatesc sa-i primesc pe gigeii grecului
As mai avea sa spun ceva...dar mai astept!...si-am sa va spun mai tarziu
O duminica placuta!
Ioannoula spune:
Ce fac fetele? Esthera, asteptam vestile bune !!! Eu am facut putina gimnastica si Fanu a ras si s-a distrat. Am facut fakies care i-au placut Fanoulei. Nu am iesit deloc afara ca e frig...stam in fata radiatorului. Grecul doarme...
hellengr25 spune:
Buna fetelor!
Weekend-ul acesta am stat mai mult in casa, a plouat si a fost si frig. Astazi nu mai ploua dar mi se pare mai frig decat in weekend.
Va doresc la toate o saptamana excelenta cu multa sanatate, iubire si realizari! Va pup cu mult drag!
anouk3 spune:
Buna ziua, fetitele!
In sfarsit un pic de soare, chiar daca are muuuuulti dinti!
Aveam in plan sa merg la OAED sa-mi depun actele pentru somaj, dar.. vai, ce supriza.. e greva. Probabil toata saptamana. Deci o sa primesc somajul la pastele cailor.
A, si sa va zic.. Imi da tipa de la KEP o lista A4 plina de ce acte trebuie sa-i aduc ca sa primesc 'oikogeniako epidoma', adica niste bani pentru copil. M-am uitat cam stramb la lista, dar m-am gandit ca merita sa alerg pentru niste banuti. Si ma uit apoi de curiozitate pe internet sa vad la ce suma se ridica acest ajutor (un soi de alocatie pentru copil) si.. soc! O gramada de hartzoage pentru... 8 euro pe luna!!
In rest, voi ce faceti?
Oana, am vazut-o pe Fanoula pe facebook, dar nu sunt prea clare pozele si nu prea imi dau seama cum ii sta. Oricum ii face o privire si mai poznasa decat o avea inainte.
Tot vroiam sa te intreb: care e numele intreg al Fanoulei? Stefania, Theofania..
Alex, cum mai merge volanul?
Esthera, iti multumesc pentru cuvintele frumoase, dar cred ca fiecare dintre noi contribuim in egala masura sa fie o atmosfera frumoasa pe forum si imi sunteti TOATE foarte dragi! Si mi-ar placea enorm sa ne intalnim la o cafea. Sau 2. Sau 3..
Ma bucur mult pentru tine ca toate analizele sunt bune si ca ai un doctor super. Conteaza enorm. Sa inteleg ca mergeti direct pe FIV si nu incercati pe cale naturala?
Hellen, tu cu ce-ti omori timpul? Sau lucrezi toata ziua?
Pup si restul fetelor si va doresc multa caldurica in suflet!
Nica fara frica