Pufi de ian-feb 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 10
lorex spune:
Loredana,
n-am fost niciodata in germania si as vrea s-o vizitez impreuna cu socrii...ce zona imi recomanzi?
ana_g spune:
...am uitat sa precizez ca l-a luat sotu sa se uite la meci, milan barca parca...s-a linistit....loredana mersi oricum de sfat, ai dreptate.
lorex, da, ma gandesc si eu la stanciu. si mie mi se pare ca ar avea cam des probleme cu burta...ma gandesc si la o coprocultura sau cum i-o zice.
ce fain tre sa fie la gradi la tzara. ai dus-o asa, in vizita sau sa se uite la copii, ca n-am inteles exact.
da, ma uitam dupa tine printre microbistii de pe stadion.
frumos pe lipscani asa e. bisericuta aia e stavropoleos, cred ca e printre cele mai frumoase din cate stiu.
miki, multe chestii o sa vada si auda la copii de acum in colo, asa ca sa nu si surprize neplacute![]()
ruxi.....of...grea decizie cu pisica....am comis-o si noi anu trecut cu un motan care facea pipi peste tot....l-am dus la cineva care avea nevoie si cum noi aveam de unde....da nu inteleg o treaba....aveti matza de 10 ani. ela de cand are eczema aia?...ca daca era de la pisica, o avea de la inceput.
_
mama lui Stefan, pui scump
Beatrice1982 spune:
salut si de la mine..............
l-am inscris pe ivan la gradiiiiii

si i-am luat gentutza de gradiiiiiiiiii

si maine il duc la gradiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

[
q]

aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mi-e rau
va pup pe toate........
eu 
_
Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010) si
28+ cu
Adam Stefan
Doamne ajuta sa fim sanatosi!
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Beatrice1982 salut si de la mine.............. l-am inscris pe ivan la gradiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si i-am luat gentutza de gradiiiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() si maine il duc la gradiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [q] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mi-e rau va pup pe toate........ eu ![]() _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 28+ cu Adam Stefan Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |
Imbratisari mari si multe!
ana_g spune:
| citat din mesajul lui Beatrice1982 salut si de la mine.............. l-am inscris pe ivan la gradiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si i-am luat gentutza de gradiiiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() si maine il duc la gradiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [q] ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mi-e rau va pup pe toate........ eu ![]() _ Bea, mami de doi baieti : Ivan Matei (14.01.2010) si 28+ cu Adam Stefan Doamne ajuta sa fim sanatosi!![]() |
lasa, ca totul e spre bine, si pentru el, si mai ales pentru tine (si burtica).
asa l-as inscrie si eu undeva, macar program din ala scurt, ar fi ca o gura de oxigen...dar....mai asteptam.
_
ana_g spune:
din fetele care ati fost recent la stanciu, imi puteti trimite si mie datele de contact, pliiiz! mi le mai trimisese odata haircut (apropo, ce mai faci?), dar cum au trecut se pare 3 luni de atunci, nu am mai gasit mesajul in inbox. va multumesc de pe acum![]()
_
Loredana71 spune:
Lorex,sincer,nu prea stiu ce sa-ti recomand,depinde si ce cauti anume,te intereseaza zone istorice,natura,munti,orase si partea asta citadina...Am vazut destul de putin din Germania,respectiv Berlin,Köln si desigur Hamburg unde stau,care e minunat!
Daca te intereseaza partea aia cu castele,orase medievale,etc,stiu ca prin Bayern sunt multe,acolo e si partea mai muntoasa,e frumos,vad mereu pozele unei prietene care sta in Bayern (Bavaria,zona München) si se plimba mereu,am vazut imagini extraordinare...Cred ca e frumos de vizitat,dar cu un program facut dinainte,adica de stiut unde e de mers....Un lucru e sigur,sunt multe frumuseti de vazut!
Sper sa nu ne fie prea obositor si sa ne simtim bine,multumesc!![]()
Bea,imi pare rau ca esti trista...Lasa,sa vezi ce bine ti-o prinde![]()
Ana,
puiului nervos si microbist,sa se linisteasca si sa o lase si pe mami sa se linisteasca
ale1212xa spune:

am intrat sa anunt ca am trecut cu bine peste prima zi de cresa
l-am dus dimineatza la 8 fara ceva l-am schimbat, i-am zis pa si l-am nbagat in clasa...a intrat singurel...pana am mai schimbat 2 vorbe cu asistenta sefa incepuse sa planga oleaca dar eram cu sotul si mi-a zis sa mergem ca mai rau facem daca intram peste el...asa ca am plecat..ne-am plimbat oleaca cu masina, am baut cafeaua si am mancat o gogasa....asta ca sa nu ne gandim numai la Dragos...
la 11:40 ne-am infiintat la cresa sa il luam...cand au deschis usa l-am surprins pe un scaunel, la masa se juca cu un avion...a inceput sa planga cand l-a luat doamna si cand m-a vazut...dar in 20 de secunde s-a linistit...a zis pa la doamne, le-a dat pup...deci cred ca nu a fost chiar asa de rau cum imi imaginam
Doamna ne-a zis ca a fost destul de cuminte pentru prima zi...a plans intr-adevar de cateva ori...probabil cand isi mai aducea aminte ca e singurel dar se linistea repede...
Mi-a zis ca are o placere sa umble la butoanele de la tv, asa ca mi-a dat seama ca sigur nu vorbea de altcineva
cand mi-a spus ca a si mancat bine...adevarul e ca nu a vrut acasa nici mancare nici lapte...asadar cred ca era satul...
L-am intrebat pe Dragos daca mai mergem si maine si a zis DA
vedem de dimineatza daca se pune pe plans sau nu
-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem 
Ruxita spune:
| citat din mesajul lui ana_g ...am uitat sa precizez ca l-a luat sotu sa se uite la meci, milan barca parca...s-a linistit....loredana mersi oricum de sfat, ai dreptate. lorex, da, ma gandesc si eu la stanciu. si mie mi se pare ca ar avea cam des probleme cu burta...ma gandesc si la o coprocultura sau cum i-o zice. ce fain tre sa fie la gradi la tzara. ai dus-o asa, in vizita sau sa se uite la copii, ca n-am inteles exact. da, ma uitam dupa tine printre microbistii de pe stadion. frumos pe lipscani asa e. bisericuta aia e stavropoleos, cred ca e printre cele mai frumoase din cate stiu. miki, multe chestii o sa vada si auda la copii de acum in colo, asa ca sa nu si surprize neplacute ruxi.....of...grea decizie cu pisica....am comis-o si noi anu trecut cu un motan care facea pipi peste tot....l-am dus la cineva care avea nevoie si cum noi aveam de unde....da nu inteleg o treaba....aveti matza de 10 ani. ela de cand are eczema aia?...ca daca era de la pisica, o avea de la inceput. _ mama lui Stefan, pui scump |
pisica o aveam de 5 ani si 10 luni, de la aniversarea de 10 ani a Elenei... Ela face 16 ani in noiembrie... eu zic ca e de la pisica... acum sa vedem...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
Ruxita spune:
multe imbratisari si
!cu conditia sa mi le dai inapoi cand voi avea nevoie si eu de ele... adica cand vom merge si noi la gradi!
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)