Pufi de ian-feb 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Eu azi am bocit! si am simtit nevoia sa-mi sun sotul sa ma consoleze... Kay a scapat trenuletul jos (locomotiva - ieri i l-am luat si era foarte pasionat de el se juca doar cu trenuletul lui) si eu hai sa-i bag matzele inapoi, aproape am reusit si zic hai sa-l punem sus cand o sa vina tati o sa ni-l repare si il scap eu pe jos si ii zboara toate maruntaiele in toate partile (avea luminite, pufaia si scotea aburi si tracta orice)... cred ca a fost prima data in viata mea cand am plans de la o jucarie stricata... mi-a parut atat de rau!!! culme e ca copilul n-a plans, el n-a inteles ca jucaria e stricata, ii punea carcasa la loc si se juca cu el in continuare... dar eu am plans...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

am intrat sa anunt ca am trecut cu bine peste prima zi de cresa

l-am dus dimineatza la 8 fara ceva l-am schimbat, i-am zis pa si l-am nbagat in clasa...a intrat singurel...pana am mai schimbat 2 vorbe cu asistenta sefa incepuse sa planga oleaca dar eram cu sotul si mi-a zis sa mergem ca mai rau facem daca intram peste el...asa ca am plecat..ne-am plimbat oleaca cu masina, am baut cafeaua si am mancat o gogasa....asta ca sa nu ne gandim numai la Dragos...
la 11:40 ne-am infiintat la cresa sa il luam...cand au deschis usa l-am surprins pe un scaunel, la masa se juca cu un avion...a inceput sa planga cand l-a luat doamna si cand m-a vazut...dar in 20 de secunde s-a linistit...a zis pa la doamne, le-a dat pup...deci cred ca nu a fost chiar asa de rau cum imi imaginam
Doamna ne-a zis ca a fost destul de cuminte pentru prima zi...a plans intr-adevar de cateva ori...probabil cand isi mai aducea aminte ca e singurel dar se linistea repede...
Mi-a zis ca are o placere sa umble la butoanele de la tv, asa ca mi-a dat seama ca sigur nu vorbea de altcineva cand mi-a spus ca a si mancat bine...adevarul e ca nu a vrut acasa nici mancare nici lapte...asadar cred ca era satul...

L-am intrebat pe Dragos daca mai mergem si maine si a zis DA

vedem de dimineatza daca se pune pe plans sau nu

-----------------------------------------
Alexandra si Dragos Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Bravo! si felicitari pentru prima zi!

ce etapa au pufii nostri... cea mai emotionanta de pana acum probabil...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

...am uitat sa precizez ca l-a luat sotu sa se uite la meci, milan barca parca...s-a linistit....loredana mersi oricum de sfat, ai dreptate.
lorex, da, ma gandesc si eu la stanciu. si mie mi se pare ca ar avea cam des probleme cu burta...ma gandesc si la o coprocultura sau cum i-o zice.
ce fain tre sa fie la gradi la tzara. ai dus-o asa, in vizita sau sa se uite la copii, ca n-am inteles exact.
da, ma uitam dupa tine printre microbistii de pe stadion.
frumos pe lipscani asa e. bisericuta aia e stavropoleos, cred ca e printre cele mai frumoase din cate stiu.

miki, multe chestii o sa vada si auda la copii de acum in colo, asa ca sa nu si surprize neplacute

ruxi.....of...grea decizie cu pisica....am comis-o si noi anu trecut cu un motan care facea pipi peste tot....l-am dus la cineva care avea nevoie si cum noi aveam de unde....da nu inteleg o treaba....aveti matza de 10 ani. ela de cand are eczema aia?...ca daca era de la pisica, o avea de la inceput.

_
mama lui Stefan, pui scump

mama e educatoare dar are program 8-12 si am lasat-o efectiv acolo cu mama la gradi. copii canta cantecele sau se joaca si ea se uita cu ochii mari la ei sau se joaca cu jucarii in legea ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Eu azi am bocit! si am simtit nevoia sa-mi sun sotul sa ma consoleze... Kay a scapat trenuletul jos (locomotiva - ieri i l-am luat si era foarte pasionat de el se juca doar cu trenuletul lui) si eu hai sa-i bag matzele inapoi, aproape am reusit si zic hai sa-l punem sus cand o sa vina tati o sa ni-l repare si il scap eu pe jos si ii zboara toate maruntaiele in toate partile (avea luminite, pufaia si scotea aburi si tracta orice)... cred ca a fost prima data in viata mea cand am plans de la o jucarie stricata... mi-a parut atat de rau!!! culme e ca copilul n-a plans, el n-a inteles ca jucaria e stricata, ii punea carcasa la loc si se juca cu el in continuare... dar eu am plans...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Lorex,sincer,nu prea stiu ce sa-ti recomand,depinde si ce cauti anume,te intereseaza zone istorice,natura,munti,orase si partea asta citadina...Am vazut destul de putin din Germania,respectiv Berlin,Köln si desigur Hamburg unde stau,care e minunat!
Daca te intereseaza partea aia cu castele,orase medievale,etc,stiu ca prin Bayern sunt multe,acolo e si partea mai muntoasa,e frumos,vad mereu pozele unei prietene care sta in Bayern (Bavaria,zona München) si se plimba mereu,am vazut imagini extraordinare...Cred ca e frumos de vizitat,dar cu un program facut dinainte,adica de stiut unde e de mers....Un lucru e sigur,sunt multe frumuseti de vazut!

Sper sa nu ne fie prea obositor si sa ne simtim bine,multumesc!

Bea,imi pare rau ca esti trista...Lasa,sa vezi ce bine ti-o prinde

Ana,puiului nervos si microbist,sa se linisteasca si sa o lase si pe mami sa se linisteasca

Lara

multumesc!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

salut si de la mine..............

l-am inscris pe ivan la gradiiiiii

si i-am luat gentutza de gradiiiiiiiiii

si maine il duc la gradiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii[
q]

aoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mi-e rau

va pup pe toate........

eu

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 28+ cu Adam Stefan

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

plangi ca ti-a crescut baiatul mare?
las ca vine the next one!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ale1212xa

am intrat sa anunt ca am trecut cu bine peste prima zi de cresa

l-am dus dimineatza la 8 fara ceva l-am schimbat, i-am zis pa si l-am nbagat in clasa...a intrat singurel...pana am mai schimbat 2 vorbe cu asistenta sefa incepuse sa planga oleaca dar eram cu sotul si mi-a zis sa mergem ca mai rau facem daca intram peste el...asa ca am plecat..ne-am plimbat oleaca cu masina, am baut cafeaua si am mancat o gogasa....asta ca sa nu ne gandim numai la Dragos...
la 11:40 ne-am infiintat la cresa sa il luam...cand au deschis usa l-am surprins pe un scaunel, la masa se juca cu un avion...a inceput sa planga cand l-a luat doamna si cand m-a vazut...dar in 20 de secunde s-a linistit...a zis pa la doamne, le-a dat pup...deci cred ca nu a fost chiar asa de rau cum imi imaginam
Doamna ne-a zis ca a fost destul de cuminte pentru prima zi...a plans intr-adevar de cateva ori...probabil cand isi mai aducea aminte ca e singurel dar se linistea repede...
Mi-a zis ca are o placere sa umble la butoanele de la tv, asa ca mi-a dat seama ca sigur nu vorbea de altcineva cand mi-a spus ca a si mancat bine...adevarul e ca nu a vrut acasa nici mancare nici lapte...asadar cred ca era satul...

L-am intrebat pe Dragos daca mai mergem si maine si a zis DA

vedem de dimineatza daca se pune pe plans sau nu

Bravo Dragos, ce usurare pt parinti!asa-i?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Repede cat ma destrabalez cu o inghetata si o felie de cozonac... sunt o...

Livia sorry de peripetiile din concediu cu masina. Bine ca ati ajuns sanatosi acasa. Cum e, ai fost la dr? Sincer, n-am mai auzit de asa probleme aparute dupa o operatie. Bafta, sa rezolvi cat mai usor si repede umflatura.

Bea ai luat o decizie foarte buna. O sa vezi cat de mult o sa conteze si pt tine si pt Ivan faptul ca o sa mearga cateva ore pe zi la gradi. Sunt sigura ca o sa-i placa mult.

Sorina da aveti de furca cu gasitul bonei. Cam in aceeasi galeata si noi cu perioada solicitanta... si desi am un ajutor, tot simt ca fac din ce in ce mai greu fata cu drumurile servici-casa de 3-4 ori pe zi, plus dusul si adusul copilului de la gradinita, plus iesirile zilnice in parc... nu stiu pe unde mai scoteam camasa daca mai trebuia sa si gatesc zilnic sau sa calc...

Ana sper ca a fost mai linistit Stefan in noaptea asta. Imi pare rau ca va chinuiti...cred ca e groaznic sa vrei sa-l ajuti, sa-l linistesti si sa nu reusesti in nici un chip.

Dandana o sa vina si vremuri mai bune.

Ale1212xa super pt prima zi. Hai sa fie tot asa si de acum incolo.

Loredana sa aveti un concediu placut si sa realizati tot ce v-ati propus. Profitati la maxim de zilele astea, las' ca aveti timp sa va odihniti dupa...

Gata, am radiat tot. Ma duc sa fac aina ca-mi pica ochii-n gura...

Noapte buna.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ioi,Nyny,sper ca nu,ca barbatu-meu nu are timp dupa,reincepe imediat cu cele 12 ore de munca pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

neatza

sunt fresh..s-a culcat Dragos pana in 10 si eu cu el...oho de cand nu a mai adormit asa de devreme
binenteles ca la 6:30 era in picioare dar nu-i bai..macar suntem odihniti amandoi

totusi haideti la o . E facuta special sa invigoreze toate mamicile obosite

Mergi la inceput