Pufi de ian-feb 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... si am uitat sa ma laud... nu inteleg cum mi s-a intamplat asa ceva (sa uit sa ma laud!)... m-am lasat de fumat de 1 sapt si 4 zile...

... si sa marturisesc fapta de care inca mi-e rusine... am dus pisica de acasa... initial am dus-o la veterinar sa intreb ce-mi trebuie pt o calatorie peste hotare, carnet de sanate, vaccinuri, pasaport de la directia sanitara bucuresti, un singur medic pe tot orasul, plus o cusca... era atat de speriata si salbaticita ca m-a zgaraiat din cap pana in picioare si pe spate cum mi s-a infipt cu ghiarele, mi-a rupt si tricoul si m-a umplut de par... si am stat vrei 10 min si am meditat profund... eu rinita alergica, Ela alergie de 6 ani la maini ii ies niste exzeme, am incercat toate cremele din lume, Kay niste chestii la picior parca ar fi pecingine... ce si cine e mai important? pisica sau familia mea? si desi am zis in repetate randuri ca n-o arunc in strada, in acel moment zgaraiata si plina de par de pisica si cu tricoul rupt pe mine am zis "gata!"... si am dat-o intr-o curt si i-am zis sa se duca sa-si caute un alt stapan... si m-am rugat sa fie bine sa nu ajunga maidaneza! si n-am mai vazut-o de atunci desi trec des pe-acolo... asta fuse despartirea de pisica...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Aoleu Ruxi, de cati ani o aveai? Nu cred ca supravietuieste. Eu n-am putut, dar e drept am spatiu mai mult.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

o avem de 6 ani, de la ziua de nastere a Elei de 10 ani, cadou din partea sotului... era pisica ei si o consideram parte din familie... da, despartirea a fost dureroasa, acum vom vedea daca a fost si necesara, daca-i mai apar chestiile pe maini Elei, cu tratament naturist (aloe, o tinctura meridian, propolis, unguent cu propolis si o crema cu extracte de gandaci) le-am terminat, acum sa vedem daca reapar... ca de regula reapareau...

--------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Am uitat sa va povestesc ca m-am vazut cu Danasor si albastrica ei superba!
Cand o tine in brate parca-s surori, amandoua frumoase si cu ochi albastri mari..ce priveliste frumoasa, cred ca tati a lor e topit!
daca nu ar face bine sa se trezeasca ca e pericol mare sa le fure cineva la cat sunt de albastre!

Cand am fost la Bucuresti, am mers dupa meci pe Lipscani sa manance baietii la carul cu bere (waaw...am ramas cu gura cascata, parca e o fosta biserica ), dar era tarziu si nu mai luau comenzi. Ne-am reorientat siam stat la hanul cu tei dar eu eram atat de obosita inat ma pandea un atac de panica si am stat intr-un colt cuminte, nu am putut sa ma bucur. in fine, ce vroiam sa spun e ca am vazut la un momdat o tipa ce semana cu Decenuela si ma intrebam "ea o fi?" dar m-am lamurit repede ca la ora aia din noapte nu putea fi decat langa jijelu' ei la fel de albastru.
Oricum zona o sa fie superba dupa ce se termina renovarea!
Mi-a palcut mult bisericutza aia mica si cocheta!

Asa...cat am stat in carefour orhideea (avem acolo un prieten care si-a deschis magazin de produse traditionale - Casa Traditiei - cu pastramuri si carnati de casa, dulceturi si cozonaci..f bune) am intart pe fuga in okaidi si i-am luat bobitzei niste hainutze la reducere. Tare as fi vrut sa ajung si in orhideea dar nu a binevoit iubita mea consoarta
As fi vrut niste ploverase de toamna-iarna pt iuri...

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

he..he....vie soro...vise....n-am mai fost pe lipscani din paleolitic...
am fost si eu o data la carul cu bere....pe vremea cand aveam alt job...si mai faceam cate-o intalneala...dar cum ziceam.....acu 100 de ani...
si daca ma gandesc bine..mi-e ciuda...mi-as fi dorit sa fiu eu...tipa aia...siecsi si supla

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

am dat din "greseala" peste un articolas
http://smartwoman.hotnews.ro/Vor-mai-avea-dreptul-parintii-sa-afle-sexul-copiilor-inca-nenascuti

ce parere aveti? cum ar fi sa nu-ti mai spuna inaine de a naste sexul copilului? eu pe al Elei nu l-am stiut si-i ziceam "copilul", ambele variante erau fericite... pe Kay l-am vrut baiat foarte mult si a fost baiat (si este)... nu stiu cum as fi reactionat daca imi ziceau ca voi avea o fetita... probabil Ela era in culmea fericirii... acum nu-i ajunge un singur fratior mai vrea si alti frati-surori... sotul zice ca ar fi incantat sa mai avem copii, ca e foarte faina casa cu multi copii... (m-am abatut de la subiect)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

tomaca...da, da ..intalneala....dar o asteptam pe alex si pe lali.... ca vecina....e din aia cu ranza amara...si se oftica rau

ana offfff...ce descrii tu acolo...am av si io o noapteintreaga si exact asa am simtit si eu...numai ca eu am si decurs la practica....noroc ca se trezise ta-su si l-a luat el...l-a pus in pat la noi si aadormit...
dar...ii ieseau1 dinte si o masea...cam o data...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loredana71 spune:

Ziua buna,ziua buna!

Revin si eu iara dupa o pauza,ma ocup cu organizarea marii calatorii,am in sfarsit toate biletele si programul vacantei,cat de cat...Zburam cu KLM la Bucuresti,cu escala la Amsterdam,apoi luam taromul la Iasi,dormim acolo si a doua zi luam masina inchiriata si plecam spre Suceava.Stam acolo o saptamana,ne intoarcem la Iasi sa vedem si orasul un pic,apoi a doua zi zburam la Bucuresti.De acolo ne trimite fratele meu o masina sa ne recolteze si mergem la Constanta,unde mai stam vreo 5 zile...Inapoi la Bucuresti apoi si acasa!De-abia asteeeept,sotul meu a vazut foarte putin din Romania,abia astept sa ii arat Iasi-ul,Constanta si manastirile pe la mama la Suceava.Sper sa fie totul bine si sa nu ne ploua,atat imi doresc,sa ne putem plimba...

In rest,toate bune,Lara mea e cumintica,mai are niste mici maraieli,dar daca o iau calm si o intreb ce vrea se potoleste instantaneu...Inca nici o urma de canini,sper sa nu ii iasa cat suntem in Romania,sa ne tihneasca...Vorbeste intruna,dar intruna,fara exagerare,si ma intreaba si asteapta sa ii raspund,asa imi pare rau ca nu reusesc sa o inteleg...Numara si ea in legea ei cand urcam scarile,are slabiciune pentru doooooiiiiiii

I-am luat lucrusoare,ghete de iarna,cizmulite,geaca groasa,o caciula groasa,un poncho si alte maruntisuri...ne mai trebuie ceva pulovere,cred ca le caut pe vertbaudet,stiti site-ul?Au lucrusoare tare frumoase...Si bunicele la preturi...

Lara mananca branza in toate formele,dar e innebunita dupa baby bell,cand deschid frigiderul e in transa...Mananca branza de vaci cu smantana,mozzarella,quark,branzica de casa,mai fura si cate o bucatica de branza dura de la noi,gen svaiter...

Ana,imi pare rau de noaptea zbuciumataCand face Lara asa,eu o scot din pat,ne uitam la ceva la televizor,o tin in brate cu o carte,sau fac ceva sa ii distrag atentia...Si cand s-a linitit,ne intoarcem in pat...La noi,daca continui sa o tin in pat cand nu adoarme,mai tare se intarata...Poti incerca si tu asa....Sigur nu are nimic,nu te gandi la lucruri din astea,el era pur si simplu ultra obosit,mititelul....

Legat de steamer...Eu am un sistem din ala cu doua oale una peste alta,una cu gauri,care se pun pe plita...Este la noi foarte mult folosit,si noi mancam asa,de cele mai multe ori,legumele sunt fade daca nu le condimentezi,dar daca pui ce trebuie,sunt minunate.E singurul mod in care simt gustul fiecarei legume in parte...Eu pun putin ulei de masline,sau alt tip,daca asta nu va place,sare,piper,patrunjel tocat,daca merge,sau alte ierburi...Larei ii pun de asemenea ulei si un pic de sare,sau unt...Ii fierb si carnita si peste la oala asta,ramane gustul mult mai apropiat de realitate si alimentul pastreaza multe din calitatile lui nutritive (vitaminele se conserva mai bine la fierberea la aburi,spre exemplu)...

Aa,si legat de suplimente...Eu stiu ca e necesar de luat mai mereu supliment de vitamine,minerale si omega 3...Alimentatia noastra este mai mult ca sigur deficitara in sensul asta...Trebuia cautat un supliment din ala de le contine pe toate si urmarit ca procentele sa se apropie la 100%...Ar trebui luat continuu...Acum,recunosc ca nici eu nu le iau continuu,dar macar la schimbari de stagiune,incerc sa fac o cura...Dece,nu,nu iti da nici o pofta de mancare,stai linistita...Cel putin,daca nu permiti tu asta

Ruxita,sa va fie de bine vacanta!Iar de lasatul de tigari,ce sa spun,bravo de o mie de ori,ai facut un lucru minunat pentru tine si sanatatea ta!Bravoooooo!

Lorex,ce fain povestesti de la tara...Minunat!

Am scris o gramadaaaaaaaaVa pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Incepuram si noi gradi. Emotii cat cuprinde pt mine si bucurie mare pt Mara ca in sfarsit s-a terminat vacanta. Se cunoaste ca a fost si anul trecut. Mai rau de David care plange cand ne vede ca plecam fara el dimineata. O sa se obisnuiasca in timp.

Am citit in fuga, trebuie sa o iau de la capat ca am uitat tot. Am retinut ca unii pufi au probleme cu somnul de pranz (Ana, Mire, Tomaca). Eu zic ca e doar o perioada.... nu va ganditi sa renuntati la el, e prea devreme. O sa vedeti ca isi revin cu timpul. Am observat si eu ca David adoarme mai greu... ma striga, cere apa, escaladeaza patutul si se da jos, se incinge la vorba cu Mara, d-astea.... mai nou, a vazut la sora-sa ca doarme cu o paturica subtire si cu o jucarie de plus si a cerut si el. In ultima faza, daca vad ca nu ma inteleg cu el ma prefac ca i le iau si se mai potoleste.

Larisel bravo pt renuntarea la suzete. Chiar sunt curioasa sa ne spui cum dorm fetele fara ele.

BF urata situatie cu so_acra. No comment....

Ruxita WB si felicitari pt ca te-ai lasat de fumat.

Lorex Vreau si eu la tara cu copiii. Masuta e ok. Mi s-au parut cam fragile picioarele si am sunat la firma sa-i intreb cat este in garantie... 1 an si sa stau linistita ca sunt foarte rezistente (ca ei folosesc scaunelele alea cand stau la o tigara in pauza si nu s-au rupt niciodata). Ramane de vazut....

Ma duc sa mai citesc din urma.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata,

Lorex - WB! Cu motor zici; hm; razi tu, dar eu prestez cantat in fiecare seara la culcare. Si nu orice cantec este acceptat, trebuie sa ghicesc dupa cum misca degetul in aer Aseara am mai compus 2 cantecele pentru pepene verde si pentru strugure. Ar trebui sa le scriu undeva, ca le uit si cand le cere apoi si reproducerea nu este intocmai, ii atrage atentia.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

... si am uitat sa ma laud... nu inteleg cum mi s-a intamplat asa ceva (sa uit sa ma laud!)... m-am lasat de fumat de 1 sapt si 4 zile...

... si sa marturisesc fapta de care inca mi-e rusine... am dus pisica de acasa... initial am dus-o la veterinar sa intreb ce-mi trebuie pt o calatorie peste hotare, carnet de sanate, vaccinuri, pasaport de la directia sanitara bucuresti, un singur medic pe tot orasul, plus o cusca... era atat de speriata si salbaticita ca m-a zgaraiat din cap pana in picioare si pe spate cum mi s-a infipt cu ghiarele, mi-a rupt si tricoul si m-a umplut de par... si am stat vrei 10 min si am meditat profund... eu rinita alergica, Ela alergie de 6 ani la maini ii ies niste exzeme, am incercat toate cremele din lume, Kay niste chestii la picior parca ar fi pecingine... ce si cine e mai important? pisica sau familia mea? si desi am zis in repetate randuri ca n-o arunc in strada, in acel moment zgaraiata si plina de par de pisica si cu tricoul rupt pe mine am zis "gata!"... si am dat-o intr-o curt si i-am zis sa se duca sa-si caute un alt stapan... si m-am rugat sa fie bine sa nu ajunga maidaneza! si n-am mai vazut-o de atunci desi trec des pe-acolo... asta fuse despartirea de pisica...

Felicitari pentru ambele decizii!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

'neata

cu riscul de a parea ca o placa stricata care s-a blocat pe aceeasi fraza, sunt pe cale sa ajung la balamuc....daca se repeta ziua de ieri, dar mai ales seara de ieri....................bine, peste zi copilu titirez de colo colo, a adormit totusi pe la un 3 pana la 4 jumate, decent zic eu. in schimb nu a vrut sa manance, se intindea dupa biscuiti, asa ca am luat decizia de a nu-i mai da deloc biscuiti. a vrut totusi un gris cu lapte seara. bagasem si un galbenush fiert, asa ca se cheama ca a mancat totusi ceva. seara a inceput exorcistul...doamne iarta-ma, dar asa era....a inceput cu o banala maraiala si mici proteste cand inchideam lumina s-a ajuns la urlete, era mort de somn, intr-un se freca la ochi, in nici o pozitie nu ii convenea, l-am leganat in toate felurile posibile, am zis si rugaciuni, l-am pus si cu capul in jos, imi venea sa-l arunc in pat si sa plec!...parea ca-l doare burta, dar nu pot sa-mi dau seama nici acum de la ce.....avea ochii rosii-injectati, muci pe toata fatza, se mai si ineca......horror a fost. incepusem sa ma gandesc la sticlutza cu agheazma...cred ca in seara asta stropesc putin just in case...pana la urma, spre 12 a adormit cu suspine si icnete, iar toata noaptea s-a foit, a plans in somn, nu s-a trezit insa pana la 7.

acum e bine, l-am pus la desene.....mai sta soacra-mea cu el, dar are si ea limite fizice si psihice...luna viitoare vreau sa ma duc la un psiholog/psihiatru de copii, vorbesc serios. am gasit pe net pe unu care e cu homeopate, din astea, se impune ceva pentru calmare, si pt copil, si pentru mine pana la urma.

revin mai incolo.......

_
mama lui Stefan, pui scump

de ce nu te duci la stanciu sa-i povestesti cu lux de amanunte?
mi se pare ca Stefan are des dureri de burta , nu?
nu plange degeaba, nu vad de ce sa-l duci la psiholog...il doare ceva...
Bafta sa iei decizia cea mai inteleapta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Loredana71

Ziua buna,ziua buna!

Revin si eu iara dupa o pauza,ma ocup cu organizarea marii calatorii,am in sfarsit toate biletele si programul vacantei,cat de cat...Zburam cu KLM la Bucuresti,cu escala la Amsterdam,apoi luam taromul la Iasi,dormim acolo si a doua zi luam masina inchiriata si plecam spre Suceava.Stam acolo o saptamana,ne intoarcem la Iasi sa vedem si orasul un pic,apoi a doua zi zburam la Bucuresti.De acolo ne trimite fratele meu o masina sa ne recolteze si mergem la Constanta,unde mai stam vreo 5 zile...Inapoi la Bucuresti apoi si acasa!De-abia asteeeept,sotul meu a vazut foarte putin din Romania,abia astept sa ii arat Iasi-ul,Constanta si manastirile pe la mama la Suceava.Sper sa fie totul bine si sa nu ne ploua,atat imi doresc,sa ne putem plimba...

In rest,toate bune,Lara mea e cumintica,mai are niste mici maraieli,dar daca o iau calm si o intreb ce vrea se potoleste instantaneu...Inca nici o urma de canini,sper sa nu ii iasa cat suntem in Romania,sa ne tihneasca...Vorbeste intruna,dar intruna,fara exagerare,si ma intreaba si asteapta sa ii raspund,asa imi pare rau ca nu reusesc sa o inteleg...Numara si ea in legea ei cand urcam scarile,are slabiciune pentru doooooiiiiiii

I-am luat lucrusoare,ghete de iarna,cizmulite,geaca groasa,o caciula groasa,un poncho si alte maruntisuri...ne mai trebuie ceva pulovere,cred ca le caut pe vertbaudet,stiti site-ul?Au lucrusoare tare frumoase...Si bunicele la preturi...

Lara mananca branza in toate formele,dar e innebunita dupa baby bell,cand deschid frigiderul e in transa...Mananca branza de vaci cu smantana,mozzarella,quark,branzica de casa,mai fura si cate o bucatica de branza dura de la noi,gen svaiter...

Lorex,ce fain povestesti de la tara...Minunat!

Am scris o gramadaaaaaaaaVa pup!

Lara

Si eu sunt innebunita dupa baby bell dar din pacate la noi nuse gaseste. I-am adus bobitei cand am fost la Londra si i-a placut si ei tare mult. Ma gandeam intr-o zi sa-mi comand de pe amazon

Cu vitaminele ai dreptate, asa e!

Ce traseu complicat ai in tara, wow! o sa fie obositor..cred..bafta!

Mergi la inceput