Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna mamici dragi!

Iertare pentru lunga absenta, am avut o perioada tare rea. In primul rand e la o nenorocita de masea, la care a trebuit sa merg sa-i scoata nervul, ceea ce nu a reusit complet de prima data si am ramas cu niste dureri groaznice de luam nurofen cate 3-4 pe zi. Intr-un final a reusit sa curete canalele bine, dar culmea, tot cu durere am ramas, asa ca am bagat si antibiotic si un antiinflamator puternic, de unde hop a inceput sa ma doara si stomacul

La toate astea s-au mai adaugat si niste zile pline de maraieli si plansete la Raducu, de imi venea sa plec in lume efectiv...sotul e din ce in ce mai prns cu firma... constructia noului sediu inca nu e gata, muncitori neseriosi etc... abia mai avem timp sa mancam, de fapt uneori chiar mai sarim mesele

Mai sunt si mofturile la mancare ale lui Raducu - de la dinti ma gandesc eu dimineata si seara mananca mai bine, dar la pranz numai daca are ceva in maini, sa fie ocupat, mananca, altfel da ochii peste cap de parca i-ar fi greata si da din cap ca nu vrea ! culmea e ca daca ii tin atentia ocupata pe altceva mananca tot deci nu inteleg...sunt mofturi sau ce e? daca nu ar avea pofta de mancare ar manca tot, chiar si cu atentia distrasa?!?!?

nu mai stiu ce sa mai cred...

In plus de 4 nopti se trezeste plangand si nu adoarme decat in pat cu noi in jur de 3 noaptea se inta,pla, parca ar avea un ceas interior!!! azi-noapte am reusit sa il culc la loc in patutul lui. Sper sa nu se reobisnuiasca sa doarma cu noi, ca e calare pe mine din zori

Sunt intr-o stare cam depresiva, sper sa imi tevin repede...ce sa mai zicem de bb2...nu ne putem hotari inca sunt multe semne de intrebare.

La multi ani, Giorgia si Radu de lauri_ca!

Va imbratisam cu drag si pupam dulce pe delfinasii bolnaviori, of, ca sunt cam multi din cate am citit!

Crispro, va asteptam la mare cu drag!

Sper sa mai pot reveni mai tarziu!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Va salut si eu, in viteza! Am culcat copil, mancat, acum merg langa el, ca altfel se trezeste. La noi e la fel- refuza Lp seara, sta treaz 2 ore in noapte. Mai am 2 zile si vine mama!

Puiut, al meu la toate mesele doar asa mananca, cu ceva in mana, cu jucarele, ce uneori le schimb dupa 3 lingurite, ca le arunca. Ma bucur ca esti mai bine!!!

DECI, merg la mare, in 18 ajungem , in 23 plecam! Ne intalnim?

Vlad are pe manuta semnul de la vaccin, dr zice ca se vede si din avion.

Michelle, concediu placut, distractie faina, copil cuminte si sanatos!

Saddie, o imbratisare mare pt tine, ca ai stiut ce si cum sa faci. O pupam pe Medeea.

Krys si Kata, felicitari pt scolareii din clasa I.

Un an minunat scolarilor si prichindeilor de la gradi!

CUmnata-mea la dus pe Stefan (nepot) la camin, foarte bine s-a acomodat. ieri la 12 s-a dus cumnata sa mai semneze acte (ca doar ieri, in prima zi de gradi s-au hotarat sa il duca la acea gradi, privata; initial dosarul il aveau la o gradi de stat). No, si copilul daca a vazut-o la 12 a zis ca vrea si el acasa, ca nu doarme acolo, ca e patul mic (acasa doarme el cu mama lui in pat matrimonial imens). Azi s-a dus iar, cu Bambi, i-a zis copilul lui Bambi pe masina ca azi vor dormi acolo. Peste un an acolo il dau si eu pe Vlad. e gradi privata, iau copii si de la 1 an juma, 2. Is doar 6 copii intr-o grupa, sper eu ca asa riscul de a se imbolnavi lunar scade. Plus ca is mai putini la o educatoare. No, mai avem vreme.

Paula, musai poze cu noul look.

Si eu vreau sa ma vopsesc, ca mereu nu imi nimeresc culoarea- eu vreau rosu puternic, mereu imi iese visiniu. asa ca dupa ce vine mama, merg la coafor.

V-am citit zilnic, nu mai stiu ce mai vroiam sa zic, ca ma tem sa nu se trezeasca, asa ca fug la el. Va pup!

Sanatate multa bolnaviorilor!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Crisu, sigur ne vedem, ideal ar fi fost duminica, dar in ziua aceea abia ajungeti. In timpul saptamanii putem in jur de ora 6.30-7 seara, ca pe la 5.30-6 termina sotul munca si ne putem deplasa. Nu mai retin in ce statiune ai spus ca va cazati?

Am uitat sa va zic ca lui Raducu i-a iesit dintele nr. 3 tot sus deci are 3 dintisori sus si cred ca iese si perechea lui nr. 3 zilele astea. Jos inca nimic, doar 2 umflaturi

Ainotna ca te-ai gandit la noi! Saptamana viitoare sunteti in Constanta? Cu Paula nu am reusit sa ne mai vedem cand au fost a doua oara Poate reusim cu Crispro! Alice voi sunteti la Bucuresti sau la Cta?

Paula pe Raul "zburatorul", mi s-a facut pielea de gaina cand am citit de saritura indrazneata . Bine ca l-ai prins la timp!

si pe Medeea, sper sa se refaca repede gingiuta!

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

M-am tuns. Dar nu sunt f incantata de freza. E un fel de bob, dar mai scurt. Nu ma caracterizeaza deloc aceasta freza, dar am hotarat ca stau sapt asta tunsa asa, sa vad daca ma obisnuiesc....si daca nu, luni ma duc iar la tuns. Si culoarea e un ciocolatiu. Eu voiam blond sau negru.
Chiar simt ca am nevoie de o schimbare agresiva, sa nu innebunesc, doar ca coafeza a zis sa stau si sa ma mai gandesc.
Elena, chiar azi am gandeam la tine ca nu ai mai scris demult. dar m-am gandit ca sunteti ocupati cu munca.
Cristina, mai ai un pic si vine mama!!! Cred ca de abia astepti...sa te relaxezi si tu un pic. Sora ta e si ea in SUA?
Adriana, mie chiar nu mi se pare slaba Rebeca. Raul nu stiu ce inaltime are, iar ca si kg suntem undeva la 10,500g . Eu zic sa nu-ti mai faci procese de constiinta. De acum oricum pun f putin lunar. Auzisem ca intre 1 si 2 ani pun doar 1 kg.
Crissy, chiar nu stiudaca as putea sa reactionez asa cum tb intr-un moment de panica. Pana una alta, ma rog sa nici nu aflu.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Paula, sa-ti fie de bine cu tunsoarea cea noua! Poate te obisnuiesti cu ea. Cat despre culoare, si eu cred ca ciocolatiu iti vine foarte bine la tenul tau, usor bronzat acum. Negru e o culoare cam pretentioasa, nu se potriveste la multe tenuri, dupa parerea mea. Pe cele mai multe femei, daca nu sunt brunete naturale, le cam imbatraneste. Ciocolatiul e o culoare vesela, calda, eu sunt sigura ca iti vine de minune!

12.08.2010

Mergi la inceput

Mai fete, cand citesc de atatia delfinasi bolnaviori ma minunez cum de al meu e asa ok. Sa nu il maniez pe bunul Dumnezeu! Ii sunt recunoscatoare, Raducu in afara de Klebsiella in primele 2 luni de viata si apoi pe la 6 luni un usor rosu in gat care a trecut cu homeopate nu a avut nimic.

Ma rog sa fie toti copilasii sanatosi!

Al meu sot zice ca daca se imbolnaveste castiga anticorpi ce sa zic... si ce, ar trebui sa imi doresc sa se imbolnaveasca nitel? Dar daca nu se imbolnaveste nu inseamna ca are un sistem imunitar bun? Zic si eu...sau poate nu e indeajuns de "expus" la virusi/bacterii

Despre semnul de la BCG - nici al meu nu il are, i-am spus pediatrei si a zis ca nu e nimic Acum citesc la voi ca se face IDR sa se verifice imunitatea. O s-o mai intreb si eu inca o data. Of, doctorii astia

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Multumesc mult fetele pentru aprecierile la adresa scolarului nostrum.

Multumim tanti. Stiam ca trebuie sa se inroseaca manuta in locul vaccinului dar nu stiam de testul IDR. Unde se face??

Da Corina, si eu sper sa ne ajute fetele care stiu un alergolog bun. Nu e de joaca cu asta, mai ales cund nu stii de la ce face..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiutz, in Mamaia mergem noi. Am gasit un apart fain in centru, langa REX. noi duminica ajungem, dupa 16-17, pana despachetam, vom fi cam rupti. In cursul sapt e ok, asa, spre seara, ca noi dupa gustarica de la 17 pana seara avem doar program de plimbat si de joaca. Doar sa zici unde ne vedem, ca eu nu ma pricep... Fetele din C-ta, care mai veniti la intalnire???

Paula, da, si sora-mea e in SUA, dar ea inca nu vine. De fapt nu a fost acasa deloc, de 9 ani, de cand a plecat. Acum e si la scoala, nu are cum. Poate de Craciun. Ne arati si noua freza?

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Ce sa va mai zic de Raducu... merge destul de bine, pe strada totusi il duc de manuta, nu am chef sa-l vad cu julituri sau mai rau, Doamne fereste!

Am mers duminica la Kiabi sa-i luam ceva hainute de toamna. L-am lasat sa mearga singurel. Era innebunit, nu mai stia de care hainute si etichete sa traga mai intai. A vazut pe un raft si un urs Winnie identic cu al lui de acasa si vroia sa se duca sa-l pupe

In casa...face dezastru, dar nu va spun nimic nou. Intr-o zi l-am lasat singurel in sufragerie, dar cu usa deschisa la bucatarie, eu ii faceam mancarica. Deodata aud plansete deznadajduite. Ma duc la el, era dupa usa, plangea si nu se misca de acolo...cand ma apropii m-am ingrozit! Avea un degetel prins in usa si nu il mai putea scoate de acolo i l-am scos eu si am fugit cu el la bucatarie, am luat o punga cu legume congelate si i-am bagat degetelul in ea. Slava Domnului ca nu i s-a invinetit!

Mi-e cam groaza sa-l las singurel, dar uneori doarme f. putin si nu apuc sa-i termin mancarea lui sau pe a noastra si nu am incotro. Din fericire nu are pe ce sa se urce in sufragerie (scaunele sunt inca prea inalte pentru el, canapea nu avem), asa ca macar nu stau cu grija ca ar putea cadea de la inaltime. Dar uite ca la degete prinse in usa nu ma gandisem, desi eu eram campioana in copilarie!

Revin, mai bag niste facturi intre timp

12.08.2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Puiutz, in Mamaia mergem noi. Am gasit un apart fain in centru, langa REX. noi duminica ajungem, dupa 16-17, pana despachetam, vom fi cam rupti. In cursul sapt e ok, asa, spre seara, ca noi dupa gustarica de la 17 pana seara avem doar program de plimbat si de joaca. Doar sa zici unde ne vedem, ca eu nu ma pricep... Fetele din C-ta, care mai veniti la intalnire???

Paula, da, si sora-mea e in SUA, dar ea inca nu vine. De fapt nu a fost acasa deloc, de 9 ani, de cand a plecat. Acum e si la scoala, nu are cum. Poate de Craciun. Ne arati si noua freza?

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Crisu, pai ne vedem in Mamaia, avem si noi motiv sa mai iesim , ca altfel stam prost la capitolul relaxare...

Paula, chiar, hai cu o pozica cu noul look

12.08.2010

Mergi la inceput