Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 14
crissy77 spune:
In primul rand: succes in noul an scolar micutilor gradinitari si micilor scolari!
In al doilea rand: michelle, concediu placut cu vreme frumoasa. Cum mai e Bianca? Am vazut poze cu iritatia, nasoala, nu stiu de la ce poate fi....
ciristina_serban, wow, ai flacau mare. Si Elise a fost foarte incantata de prina zi la grupa pregatitoare, si azi a plecat cu zambetul pe buze. La anul merge si ea in cl. I... cum trece timpul, ca parca mai ieri am adus-o si pe ea de la maternitate.
saddie,
Medeea.
paula, sa stii ca in astfel de situatii (Medeea) prinzi putere fara sa iti dai seama si faci lucruri pe care tu le consideri anormale pt tine. Si eu tb sa ajung sa ma tund scurt, m-as tunde 0 ca m-am saturat sa adun par de prin casa
. Problema e ca nu stiu cand, ca B. nu sta cu nimeni decat cu tat'su care ajunge seara la 7 acasa. Iar in carut mai mult de 5 min nu sta (decat daca e carutul in miscare).
ciristina_serban, asteptam mielul ca ne-ai botezat
. Ce mandru-i Razvan-scolarul
. Frumusel si mi-e tare drag ca au uniforme. Par putini in clasa, cati sunt (eu am numarat 15)? Eu am aflat ca la invatatoare la care am inscris-o pe Elise sunt 33 pe lista
. Sper sa fie un zvon fals.
Si eu sustin parerea katalinei cu fratioti/surioare, nu singur pe lume.
Si noi suntem solidari cu restul delfinasilor: kkcioasa (nu des, dar suficient de moale incat sa trebuiasca sa-i schimb si hainele), maraiala la greu, mofturi la mancare. Mai asteptam dinti, nu ma lasa sa ma uit dar parca a spart incisivul lateral. Cred ca urmeaza caninii de sus, se vede ca-s pe drum.
Azi am fost cu Bea la intepat la pneumologie. I-a facut IDR, ca nu are semn la vaccinul BCG. Cica testul tb facut la 6 luni
, ea avea 11 luni cand am intrebat la maternitatea la care s-a nascut. In fine, mergem vineri sa ne "citeasca", sper sa fie pozitiv ca sa nu refacem vaccinul. Ca e posibil sa ne trimita la Iasi, la cabinetul de pneumologie nu au vaccinuri, la maternitatea din GH nu am intrebat inca. Stiu ca a mai fost un caz de IDR la delfinasi, nu-mi mai amintesc
. rubia, voi? A repetat si vaccinul?
eladea, copilul il duci pana la usa, te-ai intors si ai plecat. Nu mai stai cu el. Asa ni s-a zis noua la gradinita la grupa mica, parerea educatoarelor, nu stiu psihologul ce parere are despre asta.
sa se reacomodeze repede. Anul trecut cum a fost? SI Elise s-a acomodat f greu, la grupa mica si mijlocie a fst jale (a tinut-o vreo luna), ea e mai retrasa de fel, mai timida, dar acum abia asteapta sa mearga. O sa vezi ca o sa fie bine. Nu te gandi ca-l abandonezi, trebuie sa mearga la gradi, nu-ti enumar avantajele pt ca le stii deja
Cand am iesit din gradinita m-am intalnit si cu Camelia (bratafel), prima intalnire de cand ne stim de pe DC (ea sta in cealalta parte a orasului). A inceput si Bianca ei gradinita, e in grupa mica
. E tare lipicioasa, Bea a indragit-o, a ras la ea
.
Alice_Elena spune:
Fetele din bucuresti, stiti un endocrinolog bun?
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
22+ 
bumblebee spune:
HEllo!
Saddie,
tare pe Medeea, draga de ea! Si pe tine
, ca tare te0ai speriat.
Paula, zic si eu ca Crissy, te intareste DD si te descurci in situatii limita. Pt puii nostri iese toata puterea de care e nevoie.
Eu zic sa nu te tunzi f scurt
, mie-mi place cum sta asa. Ciocolatiul merge de minune
.
Krys, ce scoler frumos ai! 
Eladea, draga de tine, te cred ca ti se rupe inima, dar treceti voi repede si de acomodare.

Crisy, pai daca o lasi pe Bea in carut cat tu stai in coafor si este plimbata in acel timp? 
ciristina_serban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 In primul rand: succes in noul an scolar micutilor gradinitari si micilor scolari! In al doilea rand: michelle, concediu placut cu vreme frumoasa. Cum mai e Bianca? Am vazut poze cu iritatia, nasoala, nu stiu de la ce poate fi.... ciristina_serban, wow, ai flacau mare. Si Elise a fost foarte incantata de prina zi la grupa pregatitoare, si azi a plecat cu zambetul pe buze. La anul merge si ea in cl. I... cum trece timpul, ca parca mai ieri am adus-o si pe ea de la maternitate. saddie, Medeea.paula, sa stii ca in astfel de situatii (Medeea) prinzi putere fara sa iti dai seama si faci lucruri pe care tu le consideri anormale pt tine. Si eu tb sa ajung sa ma tund scurt, m-as tunde 0 ca m-am saturat sa adun par de prin casa . Problema e ca nu stiu cand, ca B. nu sta cu nimeni decat cu tat'su care ajunge seara la 7 acasa. Iar in carut mai mult de 5 min nu sta (decat daca e carutul in miscare).ciristina_serban, asteptam mielul ca ne-ai botezat . Frumusel si mi-e tare drag ca au uniforme. Par putini in clasa, cati sunt (eu am numarat 15)? Eu am aflat ca la invatatoare la care am inscris-o pe Elise sunt 33 pe lista![]() . Sper sa fie un zvon fals.Si eu sustin parerea katalinei cu fratioti/surioare, nu singur pe lume. Si noi suntem solidari cu restul delfinasilor: kkcioasa (nu des, dar suficient de moale incat sa trebuiasca sa-i schimb si hainele), maraiala la greu, mofturi la mancare. Mai asteptam dinti, nu ma lasa sa ma uit dar parca a spart incisivul lateral. Cred ca urmeaza caninii de sus, se vede ca-s pe drum. Azi am fost cu Bea la intepat la pneumologie. I-a facut IDR, ca nu are semn la vaccinul BCG. Cica testul tb facut la 6 luni eladea, copilul il duci pana la usa, te-ai intors si ai plecat. Nu mai stai cu el. Asa ni s-a zis noua la gradinita la grupa mica, parerea educatoarelor, nu stiu psihologul ce parere are despre asta. sa se reacomodeze repede. Anul trecut cum a fost? SI Elise s-a acomodat f greu, la grupa mica si mijlocie a fst jale (a tinut-o vreo luna), ea e mai retrasa de fel, mai timida, dar acum abia asteapta sa mearga. O sa vezi ca o sa fie bine. Nu te gandi ca-l abandonezi, trebuie sa mearga la gradi, nu-ti enumar avantajele pt ca le stii deja![]() Cand am iesit din gradinita m-am intalnit si cu Camelia (bratafel), prima intalnire de cand ne stim de pe DC (ea sta in cealalta parte a orasului). A inceput si Bianca ei gradinita, e in grupa mica . E tare lipicioasa, Bea a indragit-o, a ras la ea .Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
Crissy, sorry. Imi fac mea culpa dau si mielul. Asa patesc daca vreau sa scriu pe fuga. Cred ca eram si cu gandul la Michele, ca vroiam sa-i scriu si ei, si vazui ca n-am mai scris nic pt ea
Da, sunt doar 15 in clasa. Asta pt ca e la particular si e o clasa pionierat si toti au primit burse. Banii vin printr-o fundatie. La scolile mai bune din oras, tot asa, peste 30 de regula. La noi unde il inscrisesem initial erau 32.
coteasca spune:
Neata si de la noi
Profit de faptul ca tudor doarme si intru pe dc
Ne-am intors si noi de la campulung cu ditai alergia, e plin de bubite, azi tre sa margem la vaccin dar nu stiu daca o sa ni-l faca ca daca avem bubitele…
Crissy, am vazut pe printesa ta, e o scumpa dragalasa, si cum merge ea, iti vine sa o papi nu alta. Nici la noi nu se vede nici un semn de la BCG, dar stiu sigur ca l-au facut in maternitate, oare tre sa intreb pediatra? Dar cum arata semnul asta?
Urez si eu LA MULTI ANI pentru giorgia si raducu!
Senty_mary, eu seara ii mai fac gris cu lapte, orez cu lapte, iaurtel cu biscuiti
Michelle, am vazut-o pe scumpa de Biancuta, tare frumos mai papa ea, ii doresc multa santate, sa se faca bine si sa treaca petele
Carla, felicitari pentru scumpul de mateo
Bumb, pt ce e buna catina cu miere???? Suna interesant!
Ochidut, ma bucur tare mult la larisa e bine!
Roxana, imi pare rau pt bunica ta, cunosc sentimentu de tristete destul de bine, din pacate si eu am pirdut-o in mai, fii tare mamica draga!
Cristina/_serban, ai pus foarte bine intrebarea cu alergologul, si noi tre sa ajungem acolo, ca si tudor face alergie, dar doar cand mergem la campulung!
Paula sa ne arati si noua noul tau look!
Doamne saddie prin ce ati trecut, pupam pe medeea
Eladeea, si eu ma gandesc cand ca sa-l trim pe tudor la cresa o sa-mi fie tare greu fara el, dar il dau mai devreme cu 2 luni ca sa pot sta cu el pana se va invata cu noii colegi.
gata fug
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
Poze Tudor
adrianaBuc spune:
salu
saddie, ai avut prezenta de spirit; eu cred ca lesiman cu ea in brate. Mie imi e groaza de cazaturile astea insangerate.
A fost al meu barbat cu Rebe la medic! Bun! Bine-inteles ca nu a intrebat nimic de pe listuta care i-am lasat-o.
Medicul a zis ca nu par a fi paraziti intestinali, mai degraba e de la DA. Ciudat, pentru ca nu a mai avut semne de DA de luni de zile. Dar ce sa fac?! Daca ma-sa nu s-a dus cu ea?! Ca eu nu o iertam cu explicatiile astea. In plus, am o problema: are 80 cm si doar 9500g; mi se pare extrem extrem de putin, desi ea mananca bine. Ma simt mama denaturata ca nu reusesc sa ma preocup mai mult de aportul caloric pentru ea. 
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta ![]()
18+
ciristina_serban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crissy77 Azi am fost cu Bea la intepat la pneumologie. I-a facut IDR, ca nu are semn la vaccinul BCG. Cica testul tb facut la 6 luni Iubita mea.. e vorba de vaccinul din maternitate??? Nici la noi nu a aparut nici un semn de vaccin. Am intrebat med de fam dar a fost foarte ametita si evaziva... A zis ca nu trebuie repetat!! Ufff... ce e de facut. Pls da-mi mai multe detali...te pupik. Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005) |
tanti spune:
Crissy noi am refact vaccinul BCG,am facut intai IDR si a iesit negativ, si am refacut vaccinul la sf lunii mai si acum mai are un semn pe manuta ca o bubita
Cristina trebuie sa ii apara un semn pe manuta (stanga)cum avem si noi, daca nu apare trebuie facut IDR si daca iese negativ se reface vaccinul
Alice_Elena spune:
nici mara nu are semn de la vaccin. doctorita a zis ca se simte sub piele si incepe sa se vada si cicatricea (desi mie nu prea mi se pare. adica e ceva da mic mic acolo). oricum la fiecare control o verifica si la manuta si a spus ca daca e cazul il repetam.
a adormit a mea in carucior :)) cred ca de fapt ea vroia afara ca a vazut carutul si s-a cerut in el, am urcat-o, am lasat-o pe spate si o leganam asa in gluma si ii faceam poze. pana la urma a adormit si am mutat-o in pat ![]()
vroiam sa mai zic chestii si nu mai stiu..
anca, cum ii place lui bogdan la gradi?
de fapt eu va astept pe toate cu pareri despre gradinita si scoala 
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
22+ 
coteasca spune:
tanti, ce e ala IDR
eu sunt mai dummy
si unde se face, si cum se face?????? la tudor nu apare nici un semn pe nici o manuta!
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
Poze Tudor

Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)