Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 13
ciristina_serban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Victo wow..cristina, ai baiat scolar..aoleo, ca am eu emotii pt voi! andreeeaaa!!!!!!!!!!!!!!!! cum e la gradi???????????? Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
Multumim Paula. Eram si eu in stres, dar acu ca am inceput si am vazut ca a venit relaxat copilul e oke. Mare lucru nu s-a schimbat pt el, nu realizeaza greul, pt ca seamana programul in mare parte cu cel de la gradi, au si after-school.. Vor fi si probleme pe parcurs, dar sper eu cat mai putine
Crissy, felicitari pentru Bianca. Oooo…déjà se incumeta sa plece pe distante mai mari. Bravo Bea!!!
Katalina, multumim de urari . Va pupam . Ce mi-a placut cum i-ai facut intampinarea sotului ca a intarziat. Am ras de una singura.
Denisa, felicitari pentru Mateo. Gata a iesit si el la agatzat??? Hihhihi…
Ce-mi place cum ati povestit de gradi.
rodyka spune:
´neatza, PAULA
imi era dor de cafeaua ta
SADDIE, am citit cu sufletul la gura mesajul tau 
. eu cred ca se va vindeca gingia Medeei. avea Maria 2 ani, s-a urcat pe scaun si apoi pe masa din bucatarie sa-si ia singura cutia cu cereale. la coborare a pasit direct jos, cand am fugit la ea era tot asa cu gura plina de sange, isi muscase partea de sub buza asa de rau ca se vedea de dinafara. dar in cateva zile a trecut, fara alte complicatii. spaima insa si acum mi-o amintesc 
noi am avut o noapte de cosmar: la 23.30 m-am pus si eu in pat sa dorm mai mult, la 0.00 fix m-a trezit o bubuitura de-am sarit drept in fund: jaluzele exterioare (rulourile) de la dormitorul nostru (sunt cat un perete intreg) au cazut pur si simplu, probabil s-a rupt ceva la mecanism si s-au inchis! asa ca am avut (si inca am) bezna in dormitor!
. cam la o jumate de ora a intrat si sotul in dormitor, l-a simtit Isa si a durat o jumate de ora s-o adorm iar. a avut treziri si la 3 si la 6 pentru cate-o portie de laptic (90 si 210), iar la 9 era treaza lumina si vesela nevoie mare!! dar eu am mai avut si alte aventuri, ca la 6.30 a sunat desteptatorul sotului si la 7.30 a venit Maria speriata ca i s-a pus un tantar pe umar si ea nu mai poate dormi
nici cu pijama pe ea, nici cu lumina aprinsa, nici cu televizorul. asa ca am luat-o cu mine in pat, drept pentru care nu am auzit niciuna despteptatorul la 8, noroc ca m-am trezit eu la 8.30 si am bagat viteza la pregatit pentru scoala... acum is cu ochii pe jumatate inchisi, sunt ceva norisori afara si e cald rau de tot, la amiaza avem si programare la vaccin. azi nu am chef de nimic 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
eladea2005 spune:
neata fete!
n-am mai intrat, efectiv n-am avut cand...
asadar, ier a fost prima zi de gradi...vorba vine, ca am stat cu el vreo 2 ore acolo apoi ne-am dus acasa...nu mai avea rabdare si ma intreba cand plecam acas...buun...azi l-am dus iar, l-am tot pregatit de acasa ce si cum, i-am promis si 'recompense' daca totul va decurge frumos...bun, a inteles, a zis ok...haha, ce naiva am fost...
evident ca l-am lasat plangand, desi am stat cu el vreo 45 minute, degeaba...plus ca mai erau si altii care ba veneau deja plangand de acasa, ba se apucau acolo cand le plecau parintii, ba plangeau ca erau deja lasati
acolo...uff, greu dom'le...
nu stiu, parca s-a rupt ceva din mine, efectiv cand am iesit de acolo si l-am alsat, am avut impresia ca-l abandonez intr-o lume pe care n-o cunoaste si in care nu vrea sa stea...
stiu, oi fi eu prea sensibila sau melodramatica, dar am iesit plangand...uffff...sper totusi sa ne obisnuim cat mai repede...
nu suport sa trec prin treaba asta zi de zi...sau il trimit pe tati cu el...oricum, acu la 12 merg dupa el, daca nu ma suna sa ma duc mai repede...
abia astept sa ajung la el...![]()
sper sa revin azi cu impresii!
sa va spun daca mai mergem sau nu...![]()
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ciristina_serban spune:
Si pentru ca tot am vorbit de scoala, hai sa va arat cateva pozici cu scolarelul meu.
prima zi de scoala
ia sa vad daca mi-a iesit link-ul scurt. crissy 
carla_2008 spune:
Saddie of Doamne,o pupam dulce pe Medeea si mami!!!
am vazut pozele de la scoala Cris,ce scolarel frumos blondut si inalt ai!!!!!!!
FUG
REVIN
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
ciristina_serban spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui eladea2005 neata fete! n-am mai intrat, efectiv n-am avut cand... asadar, ier a fost prima zi de gradi...vorba vine, ca am stat cu el vreo 2 ore acolo apoi ne-am dus acasa...nu mai avea rabdare si ma intreba cand plecam acas...buun...azi l-am dus iar, l-am tot pregatit de acasa ce si cum, i-am promis si 'recompense' daca totul va decurge frumos...bun, a inteles, a zis ok...haha, ce naiva am fost... nu stiu, parca s-a rupt ceva din mine, efectiv cand am iesit de acolo si l-am alsat, am avut impresia ca-l abandonez intr-o lume pe care n-o cunoaste si in care nu vrea sa stea... stiu, oi fi eu prea sensibila sau melodramatica, dar am iesit plangand...uffff...sper totusi sa ne obisnuim cat mai repede... nu suport sa trec prin treaba asta zi de zi...sau il trimit pe tati cu el...oricum, acu la 12 merg dupa el, daca nu ma suna sa ma duc mai repede... abia astept sa ajung la el...sper sa revin azi cu impresii! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP ALBUM NOU Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
si noi am patit la fel, la vremea cand a mers Razvan la gradi. El plangea in clasa eu afara in curtea gradinitei, ca ma dadeau educatoarele afara dupa ce tot stateam si el nu se linistea. Stiu ca e greu, foarte greu, dar pentru a reusi parintii trebuie sa dea dovada de multa consecventa. Daca ajungeti sa faceti "rabaturi" o sa fie si mai greu, ca vor vedea ca se poate, si vor cere din ce in ce mai mult.
Andreea fii tare si peste o luna totul se va fi rezolvat deja. Va pupam.
ciristina_serban spune:
multumim Denisa!
Fug sa ma apuc de o supa de galuste, ca vad ca am monopolizat forumul. ![]()
Pupici la fete 
rodyka spune:
krys, tare aratos scolarul tau blondin 
eladea, TU trebuie sa fii tare cand il lasi. in scurt timp pentru el va fi frumos si bine, isi va face prieteni si se va bucura in fiecare dimineata cand veti merge la gradinita 
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ciristina_serban spune:
multumim Denisa!
Fug sa ma apuc de o supa de galuste, ca vad ca am monopolizat forumul. ![]()
Pupici la fete 
palomina spune:
Saddie, sper sa se faca bine gingiuta Medeei !
si Antonito ia nenumarate cazaturi ...pana acum nu s-a lasat cu sange dar simt ca lesin cand il vad impiedicandu-se ..
Pupam si noi scolareii si picii care merg la gradi ! Sa fié cuminti si sa invete lucruri frumoase! 
Noi suntem cu diverse prin casa, vrem sa scapam de cabluri, colturi ...securizam casa ...cat se poate!
O zi buna!
la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010