Club chic (47)
Raspunsuri - Pagina 21
rose_selavie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui BraveGirl Am fost la Beautik. au doar Caron...le-am testat pe cele 3 sugerate. Montagne mi s-a parut initial prea dur pt mine, dar dupa cateva minute m-a cucerit. Parfum Sacre m-a lovit piperul de m-a dat pe spate. am zis clar NUUUU, dar am sfarsit prin a-l testa pe pielea mea In schimb Nuit de Noel nu m-a atras deloc. Nu mi-a sugerat nimic, asa ca nu a fost printe alesi. Am mai incercat cateva, dar pana la urma pe piele mi-am pus Montagne si P.S. Acum dupa aprox 3 ore, M de abia mai e sesizabil, desi la inceput miroase fff puternic. P.S s-a mentinut mai bine, dar nu stiu de ce, pe pielea mea nu prea vrea sa dispara piperul ala de la inceput. Pe hartie a disparut de mult. E f ciudat. Pe mana mea miroase mai bine acum M decat pe hartie, iar P.S invers. miroase multa mai bine pe hartie. Maine poate ajung la Madison. ========== Corina Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010) POZE |
Offf, nu le-am nimerit!!!
Poate la Madison iti va cadea ceva cu tronc. Fii atenta la Creed si Goutal, a, si nu uita de Shalimar Parfum Initial.
Nu stiu daca a aparut peste tot, o aparitie recenta e parfumul Bottega Veneta. L-am testat azi si-mi place. E subtire, dar persista excelent, are miros de geanta noua din piele si un iris lucrat la marea arta. Parfumul e elegant si al dracului de scump pentru o casa de moda debutanta in parfumuri.
BraveGirl spune:
Rose, azi m-am dat cu Chole love, caci e in dulapul meu Dar, am aceeasi problema: trebuie sa ma dau din 2 in 2 ore ca sa se simta. Dar imi place. N-am ajuns la Madison azi, ca m-am dus la Anastasia sa incerc sa-mi salvez sprancenele.
Mi-a ramas gandul la Montagne, as incerca sa 'torn' pe mine ca lumea, sa vad cat de persistent e. poate ma da afara in suturi vanzatoarea
rose_selavie spune:
Hi hi, eu am cumparat Montaigne de pe net (pentru ca mi-a placut mostra primita de la o draga parfumista din club chic care acum doar ne citeste ) si Bellodgia, tot Caron (care nu cred ca ti-ar placea, acum stiu sigur).
In toamna trecuta mi-am luat Chamade Guerlain si ma tot sacaia ideea ca seamana cu ceva ce deja am, si era Montaigne. Chamade e mai green, Montaigne mai dulce, dar cam in aceeasi directie amandoua. Daca le pun pe cate o mana nu mi se mai pare ca seamana asa mult, totusi.
Cum sunt vanzatoarele de la Beautiq? Dau mostre fara sa cumperi ceva? Ai putea ruga sa-ti dea o mostra sau sa-ti umple o fiola cu Montaigne?
BraveGirl spune:
La noi in mall era o singura vanzatoare la Beautik si nu mi-a dat nicio mostra. Ii spusesem ca vreau sa aleg 'parfumul'. Acel parfum care sa ma faca sa ma simt speciala, si ca o sa vin sa le testez treptat, ca dc miros mai mult de 5-6 ma doare capul.
rall spune:
citat din mesajul lui rose_selavie Daca Chergui e o pralina fina belgiana, Addict e o prajiturica de la bufetul garii. |
Mai stii ca si eu spuneam ca Addict imi miroase a... tren (personal)?
rose_selavie spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rall
Mai stii ca si eu spuneam ca Addict imi miroase a... tren (personal)? |
, nu Rall, de Allure edp ziceai, "impersonal ca un vagon", stiu ca m-a intepat ca un cutit in inima. Unde esti? De ce nu mai intri pe aici? Ce-ai mai descoperit bun in materie de parfumuri, life-style, etc etc?
rose_selavie spune:
Pour les connaisseurs, parfumeria Createurs d`Emotions din Bucuresti pare locul ideal. Daca aveti ocazia sa testati aceste parfumuri speciale, ar fi un castig pentru club chic sa afle cum sunt.
Mona di Orio a decedat recent, a fost cea mai promitatoare noua creatoare de parfumuri din ultimul timp. Parfumurile cu acelasi nume sunt foarte apreciate de critici si au tot mai multa popularitate.
Keiko Mecheri e deja o casa bine cunoscuta, are cateva parfumuri dulci, o nebunie olfactiva, celebrul Loukhoum ( din pacate nu e in lista)...iar Lorenzo Villoresi -Teint de Neige e celebru inca din 2000.
http://www.createur5demotions.ro/about.php
rall spune:
citat din mesajul lui rose_selavie , nu Rall, de Allure edp ziceai, "impersonal ca un vagon", stiu ca m-a intepat ca un cutit in inima. Unde esti? De ce nu mai intri pe aici? Ce-ai mai descoperit bun in materie de parfumuri, life-style, etc etc? |
Doamne, Rose, ai dreptate
M-am rablagit
Dar sa stii ca am vrut sa verific inainte daca chiar despre Allure era vorba (cand ziceam ca pute a vagon de tren ), m-am uitat prin dulapu' cu parfumuri si nu era (il vad repede, ca e inca in cutie, aproape intact). Asa ca, cu lene, mi-am zis, ei, Addict tre sa fie (Acu ma gandesc, pe unde o fi Allure-ul... )
Dar tu nu pune la inima, probabil al meu e un fake
Eu tot pe aici sunt doar ca nu prea am mai avut chef de incercat potiuni noi... Daca ma crezi, am si acum vreo 40 de fiole de nichate neincercate, pur si simplu nu-mi mai e pofta Traiesc cu White Patchouli / Midnight Poison si ma simt implinita momentan
Mai nou m-a apucat pasiunea pentru diamante, stiu ca suna pretentios, dar pe ebay sunt ieftine In loc de 2-3 parfumuri (maxim), iese de un daimantzel frumusel
ladyJ spune:
Rose,
Imi place mult sa te citesc. Eu nu am talent deloc la dibuirea esentelor din parfum, stiu ce miroase dulce, floral sau fresh, dar la alte detalii nu ma pricep. Singurul miros pe care il recunosc e al lacramioarelor
Am pe masuta urmatoarele:
Bvlgari eau the vert ( inclusiv crema de corp si gelul de dus)-imi place
Intuition (Estee Lauder)- e a treia sticluta
Cartier de Lune - mi se pare foarte comun, fara nimic special
Miss Dior Cherie(parfum)- imi placea, acum il gasesc prea dulce
Chloe by Chloe - chiar acum l-am terminat, imi place
Bvlgari voile de jasmin - imi place
O de l´órangerie (lancome)- e cam banal, nu l-as mai lua a doua oara
Spune-mi te rog, spre ce parfumuri sa ma orientez?
Miros maxim 3-4 parfumuri si apoi nu mai simt nimic, mi-e greu sa aleg. Mi s-a intamplat de nenumarate ori sa cumpar un parfum si apoi sa-l fac cadou cui il vrea
Multumesc.