Club chic (47)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Multumesc Rose! Cred ca e vorba de Love in White dc am retinut bine. Vreau sa-l incerc, pt ca mi se intampla de multe ori sa ador un parfum pe altcineva si pe mine sa miroasa total diferit. Imi plac f mult postarile tale, se vede ca esti o cunoscatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Multumesc, Bravegirl!!! Parfumurile sunt o pasiune veche...Sper sa gasesti Creed la Madison, sunt parfumuri care trebuie incercate cu propriul nas pe propria piele, pot mirosi foarte diferit de la o persoana la alta. Recent mi-a cazut cu tronc Creed Fleurs de Bulgarie, un parfum cu trandafiri si mult mosc si ambra, atat de vintage (a fost creat pentru regina Victoria in 1845), de Belle-Epoque, incat azi daca-l compar cu primele 10 cele mai vandute parfumuri contemporane, miroase de-a dreptul modern, deloc desuet. E altfel.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Rose, am descoperit si eu acum site-ul parfumeriei Madison. Deja nu mai stiu ce sa aleg. Trebuie neaparat sa ajung si eu sa ma rasfat putin cu un parfum. Numai ca acum sunt in ceata, cred ca imi va lua mult timp sa ma decid asupra unui sigur parfum.
Poate ai o sugestie si pt mine, ca am vazut ca le-ai dat altor fete sfaturi f bune. Ca sa-ti aci o idee cam ce-mi place, prin dulap am:
-Coco mademoiselle
-Coco Chance
-J'adore
-Miss dior Cherie
Toate astea le am esenta de parfum, ca altfel nu prea tin pe pielea mea.
Mai am prin dulap My Insolence, Noa Perle,Ange ou demon, si altele care acum nu prea imi vin in minte.Multumesc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am uitat de Hypnotic Poison elixir si Pure Poison, care imi plac mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Wow, esti din acelasi film cu mine, parfumurile enumerate de tine se afla si printre preferatele mele, exceptie fiind J`adore pe care nu il am, desi nu vad de ce nu mi-ar placea . Si cat te invidiez ca ai Mademoiselle parfum pur! Eu am a 3-a sticla acum, pe jumatate goala de edp, si planul e sa-mi iau parfumul+uleiul de corp, combinatia e mortala.

Preferi asadar parfumuri oriental-florale, dulci si dense. Primele care-mi vin in minte ar fi:

1. FAN di FENDI, seamana putin cu Mademoiselle, dar "deschiderea" lui cu notele de varf fructate dureaza mai mult, predomina bergamota si portocala dulce, patchouli si pielea. E destul de puternic si dulce-fructat, bun, elegant, dar nu pot garanta ca tine la fel ca Mademoiselle pur parfume.

http://fimgs.net/images/perfume/nd.9290.jpg

2.Lalique Le Parfum Lalique, cel in sticla rectangulara, grea cu snur rosu in jurul capacului. De la inceput pana la sfarsit un vanilat perfect (ma impac bine cu el, mai ales acum iarna). Ca toata povestea sa aiba un pic de suspans, contine si note de piper. Un vanilat picant. Pana si gastronomic vorbind nu poate fi decat gustoasa o tarta dulce spicey, exista destule condimente iuti si pentru desert. Te rog incearca-l.

http://fimgs.net/images/perfume/nd.1840.jpg

3. Ce zici de CINEMA YSL? Si eu sunt genul care miroase a parfum doar daca si-l toarna in cap, pielea mea egoista absoarbe parfumul si nu-mi lasa decat o vaga urma daca pun doar un puf. Asa ca aleg parfumuri mai grele, ca sa-mi ramana si mie ceva . CINEMA e puternic si il simt si dupa cateva ore. E dulce si e imposibil sa nu ma binedispuna, toate acordurile lui incepand de la clementina, tracand prin miere si sfarsind intr-o ambra vanilata il fac incandescent si sexy.

http://fimgs.net/images/perfume/nd.92.jpg

4. Montaigne Caron. Doua cuvinte:narcise si santal din belsug. Daca nu sunt ingrediente care iti plac in mod deosebit, evita-l, eu l-am trecut aici fiindca il am si cum avem gusturi asemanatoare ma gandesc sa ti-l sugerez, pentru testare. In Bucuresti la Beautiq sunt sigura ca este casa Caron. Daca ajungi acolo, incearca si Nuit de Noel si Parfum Sacre Intense.

http://fimgs.net/images/perfume/o.4030.jpg

http://fimgs.net/images/perfume/nd.4581.jpg

http://fimgs.net/images/perfume/nd.8926.jpg

5. Daca tot ajungi la Beautiq, merita sa incerci Annick Goutal. In special Gardenia Passion, Vanille Exquise si Quel Amour! edp. Sunt atat de frumoase si sticlele incat merita sa te delectezi acordandu-le atentie. Parfumurile Goutal au un numitor comun, o nota usor amaruie, ca o semnatura a casei e prezenta in aproape toate parfumurile, unele parfumuri sunt soliflore, altele foarte complexe, nu au atata succes degeaba.
Singurul rebel al casei e al meu, Songes. Un parfum exotic care degaja caldura tropicala, e inspirat de insula Mauritius, bogat in note de tiara, frangipani, ylang-ylang si multa vanilie. Cu EDT ma impac excelent, tine pe mine perfect toata ziua, daca as avea EDP pana si eu as lesina .

http://fimgs.net/images/perfume/nd.1609.jpg

Lista poate continua cu 24 Faubourg Hermes EDP, Boucheron clasic edp, Chloe LOVE, si neaparat, am uitat de Shalimar Guerlain Parfum Initial.
Parfum Initial e Shalimarul modernizat, purtabil, ba chiar adorabil si un viitor clasic. Miroase a trusa noua de machiaj, a iris si vanilie, note pudrate, seminte de tonka cu miros dulce-picant (tonka e predominanta in baza parfumului Dior Addict).

http://fimgs.net/images/perfume/nd.11360.jpg

P.S.: iti dau un sfat, cand esti in parfumerie noteaza-ti numele parfumurilor pe cartonasele de tester, ca altfel risti sa te incurci.

Spor la testat si distractie!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Wow Rose, multumesc frumos. Mi-ai dat teme, nu gluma bine ca sunt extrem de placute.
Deci maine merg la Beautik ca e in mall. Apoi o sa ajung si la Madison.
Si eu vreau uleiul de corp pt C.M. Am gel de dus, lotiune de corp si parfum de par. Am vrut si ulei, dar nu mai aveau.
am uitat sa mentionez un parfum: Black Orchid de la Tom ford. Mi l-a luat sotul si desi mi s-a parut cam 'greu', sofisticat si usor barbatesc (nu stiu de ce, dar spre final mi se pare ca ar fi unisex, parca are santal, sau ceva de genul) si nu parea genul meu, pe piele imi place. e parfumul care tine cel mai mult pe pielea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

, si eu care m-am temut sa-ti pun pe lista Black Orchid...Povestea cu el, in cazul meu e asa: multi ani am avut o relatie on/ off cu Angel, acum apele s-au linistit si ne intelegem bine, ba chiar mi- am luat si Angel deliciosul ( the taste of fragrance). Cu Black Orchid in schimb nu simt deocamdata nimic...si e prea opulent ca sa nu- l fi observat in multime. " It wasn't ment to be"...Abia astept sa vad care ti-a placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Hihi, Rose eu nu ma inteleg cu Angel. Desi nu l-am mai incercat de vreo 2 ani cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rose_selavie spune:

Serios acum, de cata imaginatie e capabil Thierry Mugler? Are doua parfumuri ultracunoscute, Angel & Alien, pe care le reinventeaza de cel putin doua ori pe an in editii limitate. Nici bine nu m-am dezmeticit din aromele de caramel si ciocolata, ca deja vad la orizont undeva prin martie, inca doua noi aparitii:

http://www.fragrantica.com/perfume/Thierry-Mugler/Alien-Aqua-Chic-14221.html

am uitat sa adaug cat de nostime mi se par sticlele din fotografie, par asa vesele cu piciorusele in apa....sper sa fie cave de capul lor, altfel chiar merita sa zicem ca Mugler "a dat cu bata-n balta" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am fost la Beautik. au doar Caron...le-am testat pe cele 3 sugerate. Montagne mi s-a parut initial prea dur pt mine, dar dupa cateva minute m-a cucerit. Parfum Sacre m-a lovit piperul de m-a dat pe spate. am zis clar NUUUU, dar am sfarsit prin a-l testa pe pielea mea
In schimb Nuit de Noel nu m-a atras deloc. Nu mi-a sugerat nimic, asa ca nu a fost printe alesi. Am mai incercat cateva, dar pana la urma pe piele mi-am pus Montagne si P.S.
Acum dupa aprox 3 ore, M de abia mai e sesizabil, desi la inceput miroase fff puternic. P.S s-a mentinut mai bine, dar nu stiu de ce, pe pielea mea nu prea vrea sa dispara piperul ala de la inceput. Pe hartie a disparut de mult. E f ciudat. Pe mana mea miroase mai bine acum M decat pe hartie, iar P.S invers. miroase multa mai bine pe hartie.
Maine poate ajung la Madison.

Mergi la inceput