Club chic (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamariame
Ma enerveaza atat de tare incat numai faptul ca il vad printre celelalte parfumuri ma indispune. Buna reclama i-am facut, nu?

aha

Cu bursa...anunti ce ai de vanzare, gramaj, EDT sau EDP sau ce-o fi, daca si cat e consumat si voila'! Astepti musteriii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Anda iti multumesc ptr raspuns. Nu e vorba sa ii impun eu gusturile, o cunosc destul de bine, e prea mult spus ca suntem prietene dar cunostinte vechi da. Si avem si alta relatie decat cea medic -pacient. Am facut si un studiu de piata printre cunostintele ei care mi-au confirmat cam gen de parfum ii place.
Imi pare rau ca am fost gresit inteleasa. Iar daca v-am deranjat cu ceva sau inca va deranjez, imi cer scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Iuca, nu cred ca deranjezi pe nimeni, probabil postarea ta a fost doar gresit inteleasa. Floral-fresh e un indiciu cam general... poate i-ar placea si un parfum pentru ocazii speciale, pe care sa nu-l poarte doar la serviciu... e greu sa faci sugestii in situatii din astea. Pure Poison de la Dior? Kelly Caleche de la Hermes? Donna de la Trussardi? Astea imi vin in minte si mi se par mai "cuminti"...

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Multumesc mult Manu Eu te stiu mai bine de la FIV Sibiu si de la gemenei. Mi-am notat ce mi-ai spus.

Mergi la inceput

Ia te uita, mi se parea mie ca te stiam de undeva!!! Ce mica e lumea! Sa-ti traiasca minunile, nu ai mai scris demult despre voi! [esti cumva din Sibiu?]. Sper sa-ti fie de folos sugestiile mele

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Multumesc mult Manu Eu te stiu mai bine de la FIV Sibiu si de la gemenei. Mi-am notat ce mi-ai spus.

de 2 minuni Bianca Ioana si Bogdan Andrei - 20.04.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia718 spune:

Scot si Hypnotic Poison EDT de la bursa. Si-a luat si el zborul......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Ia te uita, mi se parea mie ca te stiam de undeva!!! Ce mica e lumea! Sa-ti traiasca minunile, nu ai mai scris demult despre voi! [esti cumva din Sibiu?]. Sper sa-ti fie de folos sugestiile mele

Citat:
citat din mesajul lui iuca

Nu sunt din Sibiu, dar am fost pacienta dr Chicea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Astazi am incercat Guerlain L'Instant de Guerlain. Auzisem atatea despre el, dar habar nu aveam cum miroase. Pe pielea mea seamana teribil cu un parfum de la Yves Rocher, poate ma ajutati voi cu denumirea, acela care miroase a crini, un Pur Desir de ... ? L-am mirosit si pe pielea altcuiva, si e foarte powdery si extrem de dulce. La mine este doar floral. La inceput m-a dus cu gandul imediat la iasomie, iar apoi la crini.L'Instant Magic este cu mult diferit?Ma duc sa vad ce-i cu Love in Paris ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

iuca, halatul alb al doctoritzei m-a dus cu gandul imediat la omnia crystalline de la bvlgari.
recent s-a pomenit de el pe aici si fetele tocmai spuneau cat e de curat si mai ales de neriscant pt a fi oferit drept cadou.
cineva spune despre el pe fragrantica "Softness with a kick.Pure and alluring. " .
http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Omnia-Crystalline-152.html

cat despre faza cu deranjul, doamne fereste ! esti binevenita oricand!

Mergi la inceput

Iuca, apropo de ce zicea Sali, uite ce-am gasit http://ro.strawberrynet.com/perfume/bvlgari/omnia-crystalline-coffret--eau/116475/?CatgId=34. Eu nu il stiu, dar il voi incerca cu proxima ocazie.

Mergi la inceput