Bulgarasi de ian-feb 2012 (17) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Citat:
citat din mesajul lui mady_19

Buna fetelor...
LADY...sper ca esti ok...si mie imi dispare chefu de orice...as sta numa in pat si as dormi..k mi-e prea somn...mi-e somn mereu, ma simt ca o zombi..uneori am impresia ca toata energia mi-o ia bebelu....acu ma apuc sa fac o pizza de casa cu paine ca tare imi plaaace!!!apropo de soti, si al meu knd ma vede asha somnoroasa nu intelege...noroc ca e doar atat ca in rest saracu ma suporta asha
- am fost la medicu de familie sa-mi dea concediu de risc maternal si mi-a zis sa stau in pat, fara eforturi , fara nimic..sa bag la greu no spa de 80 mg, elevit si utrogestan...e naspa si sa stau numai in casa...de-acu tre sa ma limitez la plimbari mai scurte ca ce-i drept ma iau durerile din mers...nici nu mai stiu ce-i normal si ce-i anormal in sarcina!!
- Alina-Insanatosire grabnica!!!
- cum vi se par patuturile astea http://bebedesign.ro/pat-transformer-sertare.php ?mie tare imi plac!!

pizza cu paine am facut si eu :))
paturile sunt frumoase. la prima vedere putin scumpe dar le folosesti mult timp, nu ca pe un patut normal

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

olga intelesesem ca ti-a iesit pozitiv la anticorpi toxoplasma.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna seara si de la noi,,pooop fetele cu spirit de observatie,,referitor la sot vorba cuiva creca ii arunc curand cu ceva in capchiar in seara asta am tras un pui de cearta cat sa ma buseasca plansu.La noi problema grava e ca eu nu lucrez ci stau acas fapt pt care domnu sa invatat cu punete masa scoalate masa,facut toate mofturile si asamai departe iar dumnealui a cam uitat ca eu is insarcinata si am nevoie de atentie in plus si niscaiva atentie,in seara asta de la o gluma prosteasca de a lui am explodatdesi el sa culcat linistit iar eu mam enervat ca proasta,e atat de capos de va astepta sa imi treaca mie si totul revine la normalcatalogandule drept mofturi de ale mele.Scuze ca mam intins aiurea cu chestii neinteresante dar trebuia sa spun cuiva ca o luam razna altfel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna fetelor,

As avea sa va raspund la fiecare in parte cate ceva, dar pentru ca sunt franta de obosita o sa ma rezum la un singur subiect, restul maine. Apropo de sotii nostri, al meu a fost, este si sper sa ramana pentru totdeauna un om extraordinar, si referindu-ma doar la prima perioada a sarcinii, daca nu era el cred ca muream (teoretic). Noi nu ne-am propus sa avem un copil, astfel incat cand am aflat am fost socata si cand am inceput eu sa inteleg pentru ce trebuie sa ma pregatesc, am avut ceva depresii. Nu pentru ca nu imi doream acest copil, ci pentru ca nu ma simteam in stare sa am grija de el, sa ma dedic total lui, sa ii ofer tot, etc, mii de ganduri. Proiectul era stabilit pentru peste vreo doi ani. Intotdeauna am crezut ca eu o sa fac un copil atunci cand o sa imi propun "nu asa din intamplare" si DD mi-a dat exact asa. La fel cum niciodata nu am crezut in dragoste la prima vedere, pana l-am intalnit pe sotul meu si nu am mai vazut altceva in fata ochilor. Si asta se intampla acum 7 ani...
De cand am aflat ca sunt insarcinata a fost langa mine in permanenta, mi-a facut la limonade de s-a saturat si el si eu, frectii pe maini de enspe mii de ori pe seara, mancare, intins rufe, etc... tot. In plus, am vazut de fiecare data cum suferea alaturi de mine atunci cand imi era rau. Sper sa il pot rasplati pe masura si sa ii ofer un copil sanatos si frumos. Ba mai mult sa ii ofer si alti copii pentru ca asta isi doreste. Este topit la gandul ca va fi tata. Sunt multe de spus...., ideea este ca il iubesc enorm si ca a facut fata cu brio hormonilor mei.
Si sa stiti ca starea aceasta de romantism nu este de la sarcina,.... cam asa sunt eu cand vorbesc despre sotul meu. Va pup

PS: Si totusi asta nu inseamna ca in 7 ani nu s-a intamplat sa imi doresc si eu sa ii sparg capul.... cu ceva cat de mic....

16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Neatza burticute

eu de la 3 in picioare inca sper sa adorm....

puiutza, ai scos nasucul din barlog? Ma bucur ca nu am fost singura in stare de soc cand am aflat ca sunt insarcinata. Eu aveam un plan cincinal in care nu era inclus nici un bebe. nici nu eram mare fana bebelusi. Nu intelegeam cum admirau unii cate un nou nascut si isi mai si dadeau seama cu cine seamana. Pt mine erau ca si asiaticii - toti la fel. Acum...alta treaba.
Chiar daca mi s-a micsorat creierul si nu-mi mai stiu nici numele, vad un bebe mic, rosu si botzit, tot imi dau seama, al cui nasuc il are, a cui guritza...mama lor...ce calitati mi s-au mai dezvoltat si mie!
In continuare mi-e frica de astia mici, nici nu stiu cum se tin in brate...vad eu pe parcurs.

-Gianina, nu te mai supara, pui si tu prea mult la inima, stiu cum e

gravidutza 21+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

iaura si eu am insomnii. de 4 nopti ma trezesc pe la 3-4 dimineata si ma chinui sa adorm. nu stiu daca bebe se trezeste si el sau daca el ma trezeste pt ca abia am inceput sa-l simt.

ps astazi am intrat in 20 de saptamani :)

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

cati... sa stii ca m-am recumoscut in portretul care l-ai facut. nici eu nu prea am interactionat cu bebeii... chiar si cand am botezat, imi era asa o frica la baita si la imbracat... imaginati-va ca in iarna imi era frica sa-i pun caciulita in cap. oricum, nci acum nu cred ca sunt mai viteaza :)
legat de soti... nu stiu ce sa spun. al meu este super, ciar daca ne certam si mai am si eu, si el fluturasi prin cap. este un dragut si am inceput sa-l pun sa faca mai multe prin casa. ma vede ca ma duc sa ma intind in pat daca ma doare burtica si face el mai departe. la fel, imi place la nebunie cum ii sticlesc ochii cand imi priveste burta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

gianina... si daca nu iti trece supararea el cat sta asa? vreau sa va spun ca eu, pe la inceputul casniciei am intrat in greva... adica nu mai faceam nimik, decat pentru mine. i-am si adus la cumostinta sotului ca sunt in greva si daca are nevoie de ceva sa-si faca.
oricum, sotul tau se va schimba cand va aparea bebelul si va primi mult mai multa atentie... lista de prioritati se schimba.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Neata!

Mazta nici eu nu am facut dublu si triplu test pentru ca mi-a zis dr ca sunt suficiente masuratorile de la pliul nucal corelate cu varsta mamei, antecedente, tensiunea arteriala care cumulate au dat un risc minim.

Revin Kraluca dr tau este putin exagerat sufla si in iaurt ca sa folosesc o expresie cunoscuta. Nici eu nu am anticorpi si am si doua pisici(sanatoase), dar am grija ce mananc. In trimestrul II nici nu cred ca mai exista risc de malformatii, dar el stie mai bine.

Da Nicole ma mir ca nu te-ai inscris la odiseea pepenasilor, eu am invidiat atmosfera linistita de la mladite, la noi a fost mare zbucium. Iar acum din pacate s-au mutat toate mamicile pe FB intr-o "bisericuta", intr-un cerc intim mai bine zis.

O zi frumoasa la toata lumea!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 19s+
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Gata, ma simt mult mai bine, nu mai sunt mama denaturata

Referitor la sotul meu, fara suparare le-am invidiat pe cele cu soti draguti care le ajuta. Am avut o discutie serioasa cu al meu ieri si pare ca incepe sa-si vina in fire. Vine, am vorbit cu el ca si cu un copilas de 5-6 ani si i-am explicat pe intelesul lui ca durerile si supararile sau grijile din sarcina nu au legatura cu dragostea mea pentru el care va fi mereu mare si ca el va fi mereu echilibrul meu si bla-bla-bla-bla......
Am observat o schimbare in bine, una mare. Deci asta era grija lui,ca bebe face competitie. Mare-i gradina......

Fetele, eu am inceput sa am scaun inchis la culoare, aproape negru si asta de cand iau Elevit adica de 5 zile. E ceva grav?

Pe langa asta ametesc rau de tot de 3-4 ori pe zi si daca doar stau pe scaun.

Va pup pe toate burticile, multumesc mult ca ma incurajati si ca va faceti timp sa-mi raspundeti si ca faceti ca totul sa fie mai placut.

Mergi la inceput