Bulgarasi de ian-feb 2012 (17) Alaturi de Chri70!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

-Olga, eu sunt din Moldovioara scumpa de peste Prut, mai de la sud pe langa Cahul.
-legat de sotiori al meu concureaza cu mine la pofte, in rest e asa cum era. Imi face masaj la picioare, mai spala vasele cand dau sa ma ridic de pe scaun si raman in stanby, ce mai...o comoara la casa omului. Dar asta cand e acasa si e cam rar....Eu cred ca e un pic speriat

-Lady, eu chiar observasem ca iese un capusor din cariuciorul albastru, si faptul ca stau carucioarele in parti diferite, dar uite nu stiam ca din cel roz nu iese nimic. multam de info
-am gasit si eu in sfarsit detergent pt bebe . Cu prima ocazie imi iau sa incerc - super-extra-eco-bio nuci de sapun
http://www.evz.ro/detalii/stiri/nucile-de-sapun-detergentul-natural-care-creste-in-copaci-903605.html
acum sa nu ma bagati la categoria mamici ciudate

va doresc o seara frumoasa si relaxanta !!!

gravidutza 21+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Citat:
citat din mesajul lui mady_19
- Alina-Insanatosire grabnica!!!

Multumesc!!

- cum vi se par patuturile astea http://bebedesign.ro/pat-transformer-sertare.php ?mie tare imi plac!!

Da, sunt frumoase! si ai spatiu mult de depozitare.

Alina 21+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

eu ma duc sa stau in pat fetelor, k m-au luat niste dureri in timp ce faceam pizza..si acu niste ameteli..nu stiu de ce asha dese durerile astea..
- o seara buna in continuare! va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Eu numai la patuturile astea ma uit de cateva zile.Asta este ceea ce imi doresc!Singurul lucru care ma nemultumeste este ca desi au salteaua inclusa in pret, aceasta este din burete.Am inteles totusi ca cele din cocos ar fi mai bune.Iar dimensiunea nu este una standard incat sa poti inlocui salteaua.Este putin mai mica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Da, salteaua din fibra de cocos se pare ca e ideala pt bebe. Eu am luat-o de la miniblue...acum 4 ani. Nu a costat mult si dupa ce o sa o aspir bine bine, o sa o folosesc si la bebe. Patutul care il am de la ikea are si saltea, iar eu am pus peste ea salteaua din cocos, asa am inaltat putin si nivelul la care doarme bebe.

Off, ce urata e starea asta de gripa..n-am chef de nimeni si nimic..

mady, si pe mine m-a durut azi burta si ma intepa asa tare.. Dar eu stiu ca am exagerat azi si ieri cu statul in picioare, treaba etc.. Dupa ce am dormit la pranz mi-am revenit.

Alina 21+cu si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kraluca spune:

alina.... eu tocmai pot spune ca am iesit dintr-o raceala ce a durat peste 7 zile. nu m-am tratat decat cu ceai, lamaie si miere... poate din aceasta cauza a si durat mai mult.... aspectul pozitiv este ca am descoperit ca sarea calda pusa pe piept face foarte bine (am inceput sa espectorez dupa aia)
legat de durerile de burta... nici nu mai stiu ce sa spun! parca a mai spus cineva ca nu mai intelege ce e normal si ce nu in sarcina. si pe mine astazi m-a cam durut burta, am mai multe tipuri de dureri. oricum, dupa cateva minute de stat la orizontala s-au mai diminuat.
astazi am mai invatat ceva: saltea din cocos si detergent special pentru bebe. ah... si ca din caruciorul roz nu se vede bebe. dar stiu de ce: fetele-s mai cuminti si stau inistite, in timp ce golanii de baieti....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Catiushor esti de-a mea

Mady ai grija de tine

Eu ma pregatesc de drum. La 23.30 am tren catre Suceava. Merg sa o iau pe mama si surioara care vin din Ucraina. Si-a luat mama masina, dar nu prea le are cu condusul si am zis ca nu le las sa faca singurele atata drum.

Offf, n-am nici un chef de mers cu trenul, chiar daca este la vagon de dormit...

Olga, mamica lui David iepurasul si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Matzaila_81
Nicole, mare noroc ca s-a descurcat asa bine la gradi. Pai ai un copil tare destept si sociabil si care se acomodeaza repede. Deduc din povestile colegelor de servici ( si sunt destule) ca un copil ca al tau e mare raritate. Sa ne dai reteta

Matzaila - e vorba de gene, draga mea... Glumesc... Sotul este foarte sociabil,eu mai putin, iar David a fost obisnuit de mic sa stea cu bona (fara mine). Eu stiu multe cazuri fericite de varsta lui, asa ca stai fara grija, nu e o regula sa planga.

in 18+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

-Olga, drum bun si linistit !!! e bine sa am o compatrioata pe aici

-kraluca, nu e neaparat detergent de bebe, mai ales ca nu scoate petele mai pronuntate si asta ar insemna sa fierbi hainutele intr-un sapun special la cateva spalari. Eu pur si simplu am o reactie neplacuta la mirosurile detergentilor si ziceam ca daca tot apare bebitza sa incercam sa trecem la ceva suportabil. asta ramane de vazut dup ce incerc (am gasit un magazin in Brasov unde au ciudatenii din astea)

Noapte frumoasa si relaxanta va doresc !!!

gravidutza 21+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

Dr anca – felicitari si vou pentru integrarea intr-un nou mediu. Vad ca Sara are aceeasi varsta cu David al meu. Deci era cat pe-aici sa fim colege si la odiseea trecuta.
Ica – of prin ce ai trecut, ma bucur ca esti bine. Si eu aflu pe 6 oct ce surpriza ascund in burtica.
Karaluca – si eu trebuie sa fac toxoplasma la 2 luni, dar nu mai am trimiterea doctoriteisi nu stiu daca ma primesc la analize
Matza – legat de sot, al meu nu-l mai recunosc in sensul ca este asa de dragastos, de calm, ma lasa sa stau ore in sir in pat si el isi face treaba fara sa ma deranjeze. Este un scump…cred ca am noroc ca are foarte multa activitate de cand ne-am achizitionat o parcela de teren in spatele curtii si este foarte preocupat de amenajare.

in 18+ si mami de David 16.06.2008
Evolutie David

Bebe David Adrian 16.06.2008

Evolutie Bebe

Mergi la inceput