Licurici de ianuarie-februarie 2009 (152)
Raspunsuri - Pagina 17
alinuk spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelusi Selene, parerea mea nu e ca Daria nu e pregatita, parerea mea este ca EDUCATOARELE nu sunt pregatite. PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
Ma intreb Selene cat e de pregatita pentru aceasta separare...
Selene cred ca nu vorbesti (fie ca e vorba de telefon, prieteni, sot, vecini) despre aceste chestiuni de fata cu micuta.
Ea are nevoie sa stie lucruri certe, sigure (cum ar fi faptul ca toti copiii merg la gradi, ca acolo ei invata lucruri frumoase care o vor ajuta sa faca diverse ...ce ii face ei placere), nu indoieli si ingrijorari (foarte firesti dealtfel) pe care tu le traiesti in perioada asta
Copiii isi asuma multe din lucrurile pe care le aud la parinti.
Desigur as fi si eu ingrijorata si as incerca sa elimin cauze traumatizante (gen tipete, pedepse, atitudini nepotrivite ale educatoarelor).
As verifica din umbra ce se intampla in timpul in care sta acolo. Sub pretextul ca doresti sa intelegi motivele pentru care ea are atitudinea respectiva soliciti sa o observi pe fetitza.
Gradinita are un psiholog caruia ii poti cere sprijinul.
zile cu soare va doresc!
PS: noi ne pregatim de nunta, in we asta suntem nasi de cununie
am emotii la fel de mari ca atunci cand eu insami m-am casatorit
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (2 ani) si Teo voinik (4 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">timpul vacantei...
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................
Selene_Bunny spune:
alinuk, am scris la subiectul de la "Parinti", nu mai scriu si aici, ca mai sunt si alte fete care vor sa vorbeasca. 
Da, stiu cum sa vorbesc cu ea, stiu cand sa vorbesc cu ea, stiu ce sa vorbesc cu ea, si totusi...
Aseara si buni a intrat in joc si i-a descris gradinita ca pe un taram de poveste, al Albei ca Zapada si al celor 7 pitici, azi-dimineata, la fel, reactia este aceeasi: "nu mai vreau la gradinita, deloc, deloc, nu imi place la gradinita, vreau cu mami, acasa, sa dorm cu mami, in patul asta, nu mai povesti nimic de gradinita".
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Naty spune:
of, selene ...
Eu cred ca sunt ambele probleme, nici educatoarea nu e pregatita (iar voi NU trebuie sa tolerati un asemenea comportament, du-te si vorbeste cu ea, spune-i ca te atepti sa stie sa se comporte cu orice copil, indiferent de atitudinea lui, doar asta ii e meseria), dar nici Daria.
Pe Ioana au ajutat-o mult educatoarele, tot timpul au alintat-o, au vazut cat e de sensibila si au stiut cum sa o ia.
bpaula spune:
Naty ce fata mare si frumoasa ai!!!
Si ce trece timpul! Sa ii mearga bine si sa aiba rezultate bune! 
anna-mama spune:
Naty, ce frumoasa e, mult succes!!!! 
Rox, am vazut-o si pe Eva cu bicicleta, dulce foc! 
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
27+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
iuliacris spune:
Naty, frumoasa foc scolarita, ii sta grozav in uniforma (da' in ce nu-i sta?)
Rox, ce biciclista sic ai tu acolo, mai, mai! Lasa ca invata ea si sa pedaleze (daca mananca bine
)
Miere draga, reteta de zacusca e a mea proprie, adica e facuta ochiometric, cu cat am avut. Am folosit vreo 25 ardei (vreo 15 gogosari si 10 capia, luati din piata cu 50 centi bucata
, merg si altfel de ardei), 4 cepe mari, 8 vinete, 3 morcovi mari si 1/3 de sticla de ulei, poate ceva mai bine (noua nu ne place uleioasa, de-aia am pus si morcovi).
Ardeii si vinetele i-am copt (ii aveam copti si curatati, of course, in congelator). Am prajit ceata taiata in ulei, cand a fost un pic sticloasa am adaugat morcovii dati pe razatoarea mica, apoi am pus ardeii taiati relativ marunt (de fapt am taiat cam juamate din ei si ceilalti i-am blenduit cu blenderul de mana), i-am lasat sa fiarba vreo jumate de ora, dupa care am mai maruntit un pic cu blenderul, nu de tot, sa nu fie chiar pasta, samai ramana si bucatele, apoi am adaugat vinetele tocate, am amestecat, am pus foi de dafin, piper,ceva sare si un can de tomato sauce (14 oz) si am bagat oala la cuptor vreo 2 ore la 350, am amestecat din cand in cand, de vreo 4,5 ori. Cand se ridica uleiul la suprafata e gata. Am pus in borcanele sterilizate, pe care le-am bagat int-o tava cu apa la cuptor si le-am lasat vreo 15 minute dupa ce a inceput sa fiarba apa,le-am scos pe un prosop de bucatarie si le-am lasat acoperite pana a doua zi.
Va trebui sa mai fac, ca Cipri a mancat aseara aproape un borcan si a decretat ca e cea mai buna zacusca pe care a mancat-o in ultimii 10 ani si ca ce cumparam de la rusi sucks![]()
Carmen_Marieta spune:
Seara buna si de la noi,
Noi suntem ok, eu ca de obicei obosita, alergata si franta, dar trece, cand vor fi copii mari..![]()
Maine dimineata merg sa-i fac analize lui Stefan pentru gradi... ba nu pentru "scoa;a" ca el nu merge la gradi..
asa zice el la toata lumea, si se lauda ca are ghiozdan cu "spidemen" si acum nu merge la scoala ca nu are "hatie de la amna dotol" intelegeti voi.![]()
Elena a inceput sa cocheteze cu mancarea, duminica in parc a mancat un iaurt de 150 g, nu ne venea sa credem, mai molfaie fructe, la pranz cate putina ciorbica..sa nu fie prea mult. Oricum e mai agila decat frate-su, deja are viteza la mersul de-a busilea si in parc nu mai sta deloc in carut, cand nu e in picioare marea pasiune a ei este sa duca frunzele la gura, m-a terminat, nu pot ridica ochii dupa Stefan ca este cu frunza in gura.
Naty dulce foc scolarita! Numai note bune pe tot parcursul invataturii!
Rox Eva este o dulceata, si mai nou biciclista.. Si eu i-am cumparat lui stefan bicicleta, am luat si claxon separat si casca, insa el merge zilnic in parc dus-intors ori dimineata ori seara, plus ce se mai plimba si prin parc, are o viteza, acum cateva zile imi arat ca mergea fara cate o mana..se ridica de pe sa, de asta spun ca este Nazdravan.![]()
Bee ma bucur ca Alexia a inceput sa manance. Stiu cate se poate consuma o mama cand copilul nu mananca.
Ferele, eu nu am notat ce puneati voi pe perna sau in apropierea copilului atunci cand respira mai greu de la muci?