Licurici de ianuarie-februarie 2009 (152)
Raspunsuri - Pagina 16
bebelusi spune:
Selene, parerea mea nu e ca Daria nu e pregatita, parerea mea este ca EDUCATOARELE nu sunt pregatite. E inadmisibil sa ti se spuna asa ceva din partea unor educatoare. Poate de-aia e si Daria asa, probabil ca educatoarele nu se comporta cum trebuie. Ale lui Vlad sunt foarte rabdatoare si vorbesc fff frumos.
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Selene_Bunny spune:
Nush cat sunt educatoarele de vina, cat e faptul ca nu e pregatita, cert este ca acum ma turbeaza la cap. Nu a dormit bine, nu a dormit suficient, e maraita si greu de suportat.
M-am plans atat ca nu am de lucru, uite ca acum am primit doua proiecte mici, dar de tradus pana diseara, ca trebuie trimise dimineata, si de-abia lucrez, ca trage de mine intr-una, vrea atentia mea, mereu si mereu, cere in brate, isi infasoara firul mouse-ului in jurul gatului...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
bebelusi spune:
selene, repet, o educatoare buna nu vorbeste asa, e cea mai buna dovada ca si ele sunt de vina, parerea mea
miereamara spune:
Si eu cred ca buba e la gradinita.
Mi se pare anormal sa-ti vorbeasca asa o educatoare. Apoi daca tie ca adult iti vorbeste asa, oare cu copiii cum se poarta?? Eu as investiga mai mult, as merge acolo pe neasteptate...sau fa un joc de roluri cu Daria, afli o gramada de chestii in modul asta, fac cu Aidan tot timpul - o maimuta e Aidan si alt papitoi e educatoarea si chiar povesteste copilul in termenii lui ce se intampla.
Mie mi-a spus una o data "I don't get paid enough to deal with this problem", o rugasem sa faca ceva pt Aidan, a doua zi a zburat de acolo, am reclamat-o la directoare. Ca sa vezi diferenta de mentalitate si abordare....
Probabil si tu vezi totul intr-o lumina neagra prin prisma experientei cu fratele tau. Mie nu mi se pare asa tragic ca se trezeste din somn si plange, din astea am avut si noi o gramada, de obicei se intampla in zilele mai agitate, refula noaptea....visa...
Tiny baby gator
Baby gator
iuliacris spune:
Da, da, da, si eu spun ca nu e permis ca o educatoare sa spuna asa ceva, mai ales despre un copil abia intrat in acel mediu nou. Sunt sigura ca Daria simte (chiar daca sa zicem ca ei nu i-a spus numic educatoarea, desi tare ma indoiesc) ca nu primeste caldura din partea ei si asta nu o ajuta deloc la acomodare.
Nici mie nu mi se pare asa ciudat comportamentul ei acasa. carlei se pare ca ii place la gradi (azi am lasat-o acolo facandu-mi cu mana si zambindu-mi larg), cu toate astea acasa e miorlaita si vrea aproape tot timpul atentia mea.
miereamara spune:
Iulia ma bucur ca va merge bine!
Da' zi-mi domle si mie reteta aia de zacusca, m-ai inebunit, salivez pe taste:)
Tiny baby gator
Baby gator
bebelusi spune:
Au scris fetele la forumul de mamici de sibiu (nu mai gasesc pagina acum ca v-o aratam), un caz asemanator, un copil care facea ca Daria acasa....a fost tatal prin surprindere la gradi, si a gasit copiii la ora de somn, plangand, singuri in camera, si legati de pat.....

nu am citit la subiect ca nu il gasesc, nu stiu unde naiba e, dar mi-a povestit o fata care e activa acolo
bpaula spune:
Avand in vedere ca nu am experienta cu gradinita si ca sa mai indulcesc atmosfera va las pentru maine dimineata la cafea o portie de ciocolata de casa. Miere nu manca prea multa ca am scapat esenta de rom din belsug in ea ![]()
bebelusi spune:
Aoleuuu
, ca bine zici tu acolo, multumesc
Selene_Bunny spune:
miere, nush, no, mie mi se pare anormal. Pentru ca nu a facut niciodata asa. E drept ca nu a trecut prin schimbari majore pana acum.
Si imaginea de azi, cu ea cu mucii in gura, invartindu-se dezorientata, fara rost, prin sala de curs, copiii se pregateau de culcare, iar a fost... dezolanta...
De la masa mereu vine plangand, si nu numai ea, mai multi vin plangand, cand o iau in brate, atunci plange mai dihai, dar asta stiu de ce, stiu explicatia psihologica...
Sa va spun ca IAR s-a trezit si s-a invartit prin camera dupa mine, nevazandu-ma? Doarme aici, langa mine...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...