Licurici de ianuarie-februarie 2009 (152)
Raspunsuri - Pagina 18
bpaula spune:
Buna dimineata
Carmen eu ii dadeam cu Pulmex baby pe piept si pe spate cand era mucos, inainte de culcare dar nu imediat dupa baie cand e infierbantat. Acum daca nu e racita nu stiu daca se aplica, mai bine intrebi inainte.
crisspy spune:
'Neata,
Naty super scolarita
, pare sa fie tare interesata de scoala. Nadia ce mai zice, s-a mai obisnuit fara Ioana?
Rox super tare Eva
...am vrut si noi sa-i luam lui Razvi bicicleta dar ne-am razgandit ca e tare lenes si nu vrea sa dea la pedale...poate la primavara.
Carmen ce bine ca a inceput Elena sa manance. Eu pun pe perna picaturi de eucalipt sau de menta ca sa-i desfund nasul.
Azi l-am trimis pe Razvi la gradinita, dupa 2 zile de absenta, sper sa nu se lase cu plansete. Era asa de bucuros ca pleaca cu tati cu masina
...
De bine ce am laudat-o pe mandra, ieri mi-a dat cu firma in nas si a dormit iar ca valiza in gara si mancare mai putin
. Insa azi-noapte cine avea ochii mari cat cepele? Eu in nici un caz ca si acum dorm pe mine
. Nu am mai suportat si i-am dat suzeta...de unde, ca nu-i place deloc, ea o scuipa eu i-o bagam din nou si tot asa vreo jumatate de ora 
Ma enerveaza si mesterii astia, mi se pare ca o sa ne mutam in noul apartament la Craciun, asa de incet se misca
. Si am ramas si fara bani, trebuie sa ne imprumutam din nou ca nu avem bani de mobila
.
gascha, o zi frumoasa tuturor
Crisspy,
fericita de
Razvi si
Andra - Maria
Selene_Bunny spune:
Am vazut-o si eu pe Eva, cu bicicleta, descurcareata, n-am ce zice, si pe Ioana, la scoala... Eleganta tare Ioana...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Selene_Bunny spune:
Dari s-a intors azi de la gradi cu sange pe chilotel, cu labiile mari rosii si cu o secretie galben-verzuie, urat mirositoare, ascunsa in pliurile labiilor...
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Carmen_Marieta spune:
Paula multumesc, pai tocmai asta e ca amandoi sunt mucosi dar Elena nu poate dormi de la muci, o aspir adoarme si apoi se trezeste imediat..
bebelusi spune:
Selene ce s-a intamplat?
Si noi folosim pulmex
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
anna-mama spune:
Selene, ce s-a intamplat cu Daria, m-ai speriat... sper ca e bine!
de steluta norocoasa Luca-Vlad si
27+ cu
minunea mea roz
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR