Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 13
rubia spune:
A scazut febra ,gata.
Nu stiam de chestia cu sosetute ude in picioare si bineinteles a i-am pus ,atata m-a dus capul(asa stiam ca imi punea mie mama).
Cred ca totusi a cedat de la novocalmin.A mai folosit careva la copii atat de mici,pt ca eu imi reprosez ca i-am dat desi se zice ca nu se da sub 3 ani.
Acum doarme somnul conform programului ei normal,sper sa fie totul bine la noapte.
Alice_Elena spune:
Rubia, e folosit novocalminul si la copii mai mici. Stai linistita. Pupa mandra s se faca bine repwde
Mami de
Mara Nicolle (20.08.2010) si
22+ 
eladea2005 spune:
uf Adriana, imi pare rau de voi...dar eozinofilele marite pot indica si prezenta unor paraziti intestinali...sanatatte piticutei!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
crispro spune:
mergem si noi la med de fam, sa ii citeasca analizele- Ca, Mg, Fe- ok. Limfocite mari si neutrofile mici- din ce am citit posibil ceva infectie virala. Azi s-a trezit copilul la 7, de atunci doar o ora de somn, e marait MAXIM dar nu vrea somn.
Is pe fuga!
Rodi, te pup draga!Imi pare rau de faza cu portofelul. Nasol de acte!!! Of, poate poate gasesti cumva actele. Fug.
Sa-l ajutam pe Alex
ciristina_serban spune:
buna fete...
Nu am mai apucat sa intru deloc sapt asta... Sunt in plin proces de curatenie, mama e la mine ma ajuta si dau bice sa termin pana maine. abia am timp sa respir asa ce ma munceste...
Am vazut ca sunt multi delfinasi cu febra...uff...e prea devreme sa ne chinuim cu astea de acum... Sanatate maxima va uram tuturor.
Si eu sunt tare suparata. Noi ne chinuim cu o alergie, asta e al 3-lea episod. Nu stiu de la ce face!!! O sa incerc sa notez zilnic tot ce papa sa pot monitoriza. Ufff...avem de tras cu asta... sunt tare suparata!
Multumim mult de urari, avem si noi o Mariuca. Va servim cu fructe ca suntem la regim.
Va pup pe toate. Imi lipsiti. Byeee...
ochidut spune:
Michele, ia anticonceptionale fara pauza.
Rubia, aceleasi variante le stiam si eu pt febra f mare si cadere urgenta: algolcalmin si novacalmin. Noi am dat jumatate de supozitor de novocalmin.
rodyka, imi pare rau de actele tale, poate vi le returneaza/gaseste cineva
Eu nu mai pot
Nu a mancat nici azi nimic (doar lapte dimineata), e a treia zi. Nu stiu de unde mai rezista. Scaune in continuare apoase. Nu vrea sa deschida la nimic gura, nu ii mai pot da nici o pastila, sirop. Si cand o fortez sa deschida gura tine dintii inclestati. Daca i-am pus in lapte l-a vomat, daca i-am pus in apa nu a mai vrut sa o bea. nu stiu cum ii poate trece daca nu ii pot administra nimic. nu stiu cat poate rezista asa fara mancare
nu mai stiu ce sa fac

de Larisa Ioana 24.06.2010
ainotna spune:
Ochidut, daca mananca lapte, tot e bine. Important e sa fie hidratata. Lapticul are si ceva hranitor.
ainotna spune:
Crispro, analizele pot iesi modificate (semn de infectie virala) si daca infectia a trecut. Vladut a avut scaune moi de curand, poate a fost viral.
Eladeea, bravo pentru Filip mergaret
eladea2005 spune:
crispro, tinem pumnii la medic..sunt sigura ca nu e nimic de speriat..
ochidut
uf, imi pare rau, stiu cum e...rabdare mami, va trece...da-i laptic, apa, asta e pana una alta...sanatate!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
btz_ovi spune:
ADRIANA eozinofilele cresc de obicei in bolile alergige si cele produse de paraziti.
CRISPO limfocitele mari cresc in bolile virale,iar neutrofilele scad in bolile infectioase.
Sper sa va ajute informatiile astea.
Le-am luat din chidul interpretarii analizelor de pe mail-ul vechi.
Vreti sa il pun pe mail-ul nou?????