Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
michelle1981 spune:
Rody - poate returneaza actele, eu stiu? Ai avea unde sa intrebi inainte sa le declari pierdute?
Sanatate multa bolnaviorilor!

Fetele, am si eu o intrebare (nu pt mine): aveti idee cum se poate amana venirea menstruatiei? 
Mami
de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
baby78 spune:
sorina_goga ce nazdravan frumos ai tu acolo
Si ce ii mai place in apa...Se vede ca e delfinas veritabil 
Iuliana mami fericita de minune
Tudor 05.08.2010
laurika1982 spune:
Hello fetele!!
La multi ani sarbatoritilor zilei!!Dau si eu suc si praji:).
Of Rody, tare nasol e cu pierdutul actelor, mama lor de nesimititi care pun mana sa ia!Eu una le-as taia mainile ca sa nu mai ia, nu va suparati ca zic asa...dar noua ne-au spart casa acu 4 ani si ne-au facut vraiste peste tot, plus lucrurile noi furate si bani.
Eu stiam ca menstrauatia se poate intarzia luand in continuare anticonceptionalele, adica folia urmatoare, fara pauza.
Pupam delfinasii bolnaviori sa se faca bine :*
Unde ati vazut poze cu piciul Enikai?
Laura Mami de Minune Cristian Alexandru 10.08.2010
coteasca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui michelle1981 Fetele, am si eu o intrebare (nu pt mine): aveti idee cum se poate amana venirea menstruatiei? ![]() ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
eu stiam la fel cu anticonceptionalele sau mai e vitamina k
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
Poze Tudor
bumblebee spune:
Legat de FEBRA MARE, cand se trece de 39, nu se pun sosete ude in picioare! Asta mi s-a spus de fiecare data cand am fost la urgente, nu o singura data, din pacate si niciodata acelasi personal.
Atunci cand febra e f mare, extremitatile se racesc, asadar inrautatim situatia. Impachetarile cu apa, calaie, sau bai in apa cu 2-3 grade maxim diferenta fata de temperatura copilului, asta pt a evita aparitia unor raceli etc.
Am verificat pe V, imi pare rau ca nu am intrat sa spun mai devreme.
La noi impachetarile au dat rezultat de fiecare data.
Denisa, tu tb sa ai grija cu alergiile, dar nu de la DA se face astmul, in schimb copiii alergici pot dezvolta si un astm pe fond alergic. Eu am fost posesoara de asa ceva, fara DA.
V a facut in diferite locuri, dar suprafete destul de mici, cel mai aiurea a fost pe fata.
Nu te panica, trebuie doar sa le observi sensibilitatile. 
Corina, clar tb sa mergi la un ginecolog, se poate sa te fi dereglat hormonal, dat fiind faptul ca ai suferit mult, din cauza tatalui tau. Cum mai e?
Eu am inceput sa-i dau de 3 zile Linex Baby, le aveam in casa (un fost coleg mi le-a dat, lucreaza la Sandoz), sunt probiotice, si azi a iesit o singura data, aproape normal! 
bumblebee spune:
Rody, draga de tine, imi pare rau pt 'pierderea' portofelului.. Poate totusi vei recupera actele
.
Nu uita, esti sanatoasa, cei de langa tine sunt sanatosi, va intelegeti si va iubiti! Le faceti voi pe toate! 
Btz, pai Paulica fara frica clar va va aduce vesti bune!
Sa va distrati la munte!
Am vazut si eu nazdravanii frumosi, Filip si Bogdan! 
tanti spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi
Coteasca si mie imi curge 1-2 picaturi daca strang si nu alaptez de la 4 luni, asa am patit si la primul copil, s-a oprit dar tarziu
coteasca spune:
Bumb, sa stii ca si eu m-am gandit la dereglarile astea hormonale, dar chetia e ca mi se intampla mai demult sa am scurgerile astea, o sa vb cu un medic sa vad ce zice! Tatal meu, e acasa, l-au externat, o sa vina sapt viit iarasi la spital. e mai bine, sub tratam cu citostatice, a inceput sa-i cada parul, noi il incurajam tot timpul, acum io stiu cate zile ii da Dumnezeu, vom vedea.
Tanti sper sa fie ca tine, sa inceteze la un mom dat.
Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
Poze Tudor
eladea2005 spune:
off rodi, te inteleg asa de bine...
mama lor
de oameni ticalosi...vai ce nervi am si eu pe genul asta de oameni...si taica-mio a patit-o tot in Spania, era in excursie, filmase tot drumul pana acolo, si in Barcelona i s-a furat camera...
poate totusi da Domnul si face un miracol...
corina, uf, greu e sa ai pe cienva din familie bolnav...trebuie sa fiti tari, puternici si sa-i dati sperante...e greu, cred...sanatate...cat despre lactatie, sa stii ca eu aveam prolactina marita(asta cand incercam sa raman insarcinata cu Filip)...am luat ceva tratament, nu mai stiu exact cum se numeau pilulele...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP
ALBUM NOU
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
adrianaBuc spune:
La Multi Ani, Mariilor si Marianilor si derivatelor
Uf! Dar ce de copilasi febrili! Oare ce-o fi?! Incepe sezonul la raceli si gripa?
Rodi, ultimele luni au fost tare urate pentru tine! Uf! Imi pare tare rau ca treci prin toate astea!
Eu sunt plina de spume, am luat rezultatele la analizele Rebecai si au iesit toate bune cu o exceptie, ceva eozinofili prea multi in hemograma. Cica ar fi semn de o infectie?! Sunt sa ne vada pediatrul care ni le-a recomandat si SURPRIZA! Are liber abia peste 1 luna.
Si nu am incredere in alt pediatru de acolo... Uf!
A! Si aviz amatorilor! Alt pediatru ne-a recomandat sa ii dau fier - profilactic si am refuzat pana nu ii fac hemograma. Are hemoglobina la 13 (limita maxima 14); deci, bagam fier aiurea in ea.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si o juma de maseluta ![]()
17+