Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Buna ziua delfinariu!

Multumim pentru urari, va invit la o prajiturica (rody, e f buna praji aia cu branza!), am facut ieri 3 tavi si acus pregatesc o pizza (cu aluat facut la masina de paine)

La multi ani tuturor Mariilor, Mairanelor, Marioarelor si Marianilor!

Noi azi avem program de vizite, dimineata deja am fost in vizita la servici cu niste praji si suc.

Meniuri pt Bianca.. hm...Pai pilaf cu legume, piure de cartof cu brocoli, unt si ulei de masline, paste cu sos de rosii (asta nu prea ii place) si bineinteles mereu bors (manca-o-ar mama de borsareasa)

KATA - sunteti tare faini!!!
L-am vazut si pe puiul ENIKAI, Doamne cat e de scump! Si tu mamai arati tare bine.
Si curajosul FILIP, si frumosul BOGDAN
Avem niste delfinasi unul si unul.

Noi de vreo saptamana -doua am trecut la un singur somn pe zi, pe la 12.30-12.45, doarme 2-3 ore, iar la 21.30-21.45 somnul de seara.
Gustari are la 11 un fruct, doua (pere, prne, piersici ,nectarine), la 17 lapte cu taitei, orez, la 19 iaurt. Asta e flamanzica mea. In rest rontaim una-alta covrigei, biscu (ce primeste de pe afara din parc), fructe struguri, pepene.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

btz, cum se prezinta Paul? A fost multumita kineto de cum a evoluat?

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Se prezinta destul de bine.Da,a fost multumita,cu putin noroc ne vedem in ianuarie

gabitza, ma bucur mult pt voi...sunt sigura ca va fi ok cu Paulica in continuare...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Multumim .Urmeaza sa mergem sapt viitoare la neuropsihiatru,sper sa fie si ea multumita.
Kineto ne-a spus ca a mai avut un caz asemanator,tot din cauza suferintei la nastere,iar acum e perfect recuperat.Nu imi doresc un Einstein ci un copil in parametri normali.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Se prezinta destul de bine.Da,a fost multumita,cu putin noroc ne vedem in ianuarie

gabitza, ma bucur mult pt voi...sunt sigura ca va fi ok cu Paulica in continuare...

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Multumim .Urmeaza sa mergem sapt viitoare la neuropsihiatru,sper sa fie si ea multumita.
Kineto ne-a spus ca a mai avut un caz asemanator,tot din cauza suferintei la nastere,iar acum e perfect recuperat.Nu imi doresc un Einstein ci un copil in parametri normali.
Sa auzim numai de bine de Paul!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Sa auzim numai de bine de Paul!

SUNT CONVINSA CA VA FI BINE...PAUL E UN COPIL PERFECT NORMAL, NU VA AVEA PB PE VIITOR...

ERIC SI FILIP

ALBUM NOU

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

Azi e ziua off-urilor la mine.
Dupa ce s-a trezit am facut de mancare pt pitica si a si mancat nu mult dar destul,si observ ca are din nou ferbra.Cand am pus termometrul am crzut ca o iau razna ,la nici 3 ore de la panadol i-a crescut temperatura de la 38.7 la 39.3.Am sunat din nou pediatrul si mi-a zis sa-i dau la alegere ori cate 5 pic de algocalmin(fractionat sa fie maxim 20 pic/zi), ori un novocalmin.Cum algocalmin n-am avut i-am supozotor+impachetari cu otet.
s-a trezit iar....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Crissy, pai de curiozitate m-am apucat sa trag de ele sa vad ce mai e pe acolo si am avut parte de surpriza. sper sa nu fie nimic rau.
Eladea, chiar azi am sa merg la vaccin cu tudor si o sa o intreb pe pediatra, poate o stii ea vre-un remediu, eu stiam ca sunt niste pastile care iti opresc lactatia, sa vedem.
btz, spor la facut bagaje, nu-ti fa griji, paul e un copil puternic, perfect normal, totul o sa iasa ca la carte si ma bucur ca sunt vesti bune.
michelle, suna tare bine prajitura aia cu branza, multumim!
eu nu stiu dimineata ce sa-i mai dau lui tudor de papa ca la noi programul e tare haotic gen la trezire primeste lapte, apoi plecam afara si cand ne intoarcem iar tre sa-i dau papa si aici e buba, ii dau ou fiert, omleta, grissi chiar nu mai stiu ce, apoi avem somn si dupa ce se trez are masa de fructe, apoi iar afara, apoi supa, apoi somn, apoi ori peste, ori...ce mai am prin frigider, iar afara si seara depinde ori tocanita, ori paste, ori nu mai stiu
apropo, voi cate oua le dati la copii pe sapt??? eu pana acum i-am dat doar unu.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rubia

Mai eu sunt bine,dar fii-mea nu .Mi-a facut febra mare 39.7 desi ii dadusem la culcare Nurofen.N-am avut ce face si i-am pus si un paracetamol supozitor acum 40 min si vad ca inca nu i-a scazut de tot febra.Off...daca nu-i scade in max 30 min ma duc la urgenta cu ea ca nu stiu ce are,icneste intruna in somn

Tudor la fel avea temperatura ridicata si nu scadea cu nurofen sau panadol...Pediatra mi-a recomandat in acest caz sa ii dau nurofen cu 5 picaturi de algocalmin sau sa ii pun jumatate de supozitor de algocalmin. Doar asa am reusit sa ii scad temperatura

Sanatate multa

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CARE AZI ISI SARBATORESC ZIUA NUMELUI!!!sa aibe parte de sanatate si o viata frumoasa!!!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

eu vin iar la voi sa ma plang . am fost la biserica, apoi la un magazin sa-i iau ghiozdan Mariei si alte nimicuri, cand ajung la casa sa platesc imi dau seama ca mi-a disparut portofelul din geanta de la carucior. acuma bani n-aveam multi (20 de euro), dar aveam TOATE actele mele si cardurile de sanatate ale fetelor . acuma pot sa intorc si casa cu fundul in sus, nu doar canile, ca asta nu l-am pierdut sa-l mai gasesc, asta mi l-a sterpelit careva sigur . ioiii, ca nu se mai termina, sincer imi vine sa ma duc la capatul lumii si sa uite lumea de mine . ma simt cumva la capatul puterilor, am noroc ca e mama si sta cu fetele ca eu is la pamant in ultimele zile. poate seara la culcare ziceti si voi pentru mine un "Doamne-ajuta" , ma duc sa-mi caut o ocupatie ca ma stric de cap

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Doamne Rody, nu pot sa cred prin ce treci. Credeam ca in spania e mai multa civilizatie, doamne, fii tare si optimista, Dumnezeu te va ajuta sa treci cu bine peste necazurile astea, bine ca e mama ta langa tine.

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei

Poze Tudor

Mergi la inceput