Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (68)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Fetelorr, am vazut mormoloculllllllllllllll! sunt in al !!!
Nu-mi vine sa cred! Are 0,6 cm si ii batea inimioara taaare tare!
Sunt atat de fericita!
Mai am insa saculetul usor dezlipit, asa ca se mentine consemnarea la pat si am crescut doza de Utro la 8 pe zi.
Dupa mine pot sa iau si 100 de pastile, nu conteaza!!!! Doar minunea mea sa fi bine! Doamne ajuta!

Babyboom...vino la mami...acum

Felicitariiiiii!!!!!!!!!!Ma bucur enorm! De la usoara dezlipire de placenta ai avut scurgerile maronii! Si i-ai mai auzit si inimioara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Te pup Aditzuleeee!!! De la asta da, am avut sangerare si inca exista riscuri mari, de aia trebuie protectie maxima. Numai in pat o sa stau
N-o sa am zile sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru minunea asta!

Te puppp dulceee! Bafta multa la interventieee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

elly,felicitari!!!
ma bucur mult pentru tine.
sa te ajute DD sa fie bine pana la capat.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Sami, multumesc mult mult de tot! Sa iti ajute si tie Dumnezeu!

O sa intru sa le anunt si pe fetele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Elly - ma bucur pt tine,stai in pat cumintica si ia Utrogestanul .la mine si cainele a luat dar a fost OK.sa dea DD sa fie bine.
va pup pe toate.
Didi - sa stii ca vestile sunt bune,ovarele raspund deci e de bine.
Roxy ,irina,panseluta,Lalely ("sora mea")...va pup pe toate.
Eu o sa incep de azi contraceptivele - Cerazette si sper sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CODRA74 spune:

ellyshorrrr nu puteam sa nu dau buzna si eu aici sa-ti spun ca ma bucur enorm ca e totul ok si ca ai vazut samburelu!Doamne ajuta!si sa stai cuminte...te tzuc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

felicitari ellyshorul meu drag!!!! nici n-ai idee cat de tare ma bucur pt tine!!! sa iti ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa duci sarcina la capat si sa ai un BB sanatos! sa fii cumintzik si sa stai in pat!
eu nu am vesti chiar bune...adik nici nu mai stiu cum sunt...ma asteptam oricum sa aud asta: am chist de peste 6 cm pe ov stg, posibil multiple aderente again prin abdomen, pe colon etc mi-a recom sa caut un chirurg care sa incerce sa-mi faca laparo (cica au alt fel de laparoscop pt abdominale, diferit si mai performant decta asta de gineco). exista insa mari sanse sa mi se faca laparotomie ca sa fie siguri k imi curata tot si ca verifica la milimetru toata cavitatea abdomino-pelvina ca sa inlature absolut tt focarele. de aceea tb sa merg la un chirurg pt k astia se pricep si la matze si alte organe. deci voi merge inapoi la spit militar la dr care m-a trimis initial la giulesti si o sa vad cand ma opereaza/la cine ma trimite. va treb sa astept pana pe 28 k e plecat la o conferinta. oricum peste vreo 2 sapt ar treb sa ma operez. o sa incerc totusi sa obtin o programare si la dr albu la medlife sa vad ce zice si el (asta dk reusesc sa obtin programare in tp util!). cica de 2 sapt au si ei contract cu CASMB deci ar fi sanse sa ma pot opera gratuit la medlife si sa platesc doar cazarea in spital...sa vad luni dk gasesc vreun loc liber la albu pana pe 28 sept...
didishor - capul sus k suntem femei puternice si o sa razbim noi pana la urma!
va poop pe toate si va multumesc ca imi sunteti alaturi!

Roxy

Mergi la inceput

Dragele mele, sunteti extraordinare si va multumesc din suflet!
Dumnezeu sa va daruiasca fiecareia, in parte, aceste clipe de fericire sublima pe care le traiesc eu acum. Sunt convinsa ca asa va fi!

Roxy imi pare rau ca s-a confirmat necesitatea unei alte interventii. Uffff, speram totusi sa nu fie nevoie.
Nu stiu ce sa-ti spun, dar cred ca mai bine tot catre laparoscopie ar trebui sa te indrepti, chirurgicala de care ai spus si tu, pentru ca de la operatia deschhisa eu stiu ca se fac si mai multe aderente. Pe de alta parte, nu stiu dc la laparo va putea sa te curete bine bine. Mergi sa vorbesti si cu Albu si vezi ce zice si el.
De la ce iti recidiveaza tie atat de violent nu inteleg?!
Tu dieta ai tinut? Ai luat si suplimentele de rigoare? Sunt ff importante, pe langa tratamentul de inducere a menopauzei chimice.
Te pup dulce si suntem alaturi de tine.
Cand mergi la dr?

Elly 6+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
elly ce bine , ma gandeam eu ca noi ramanem greu , dar cand se intampla trebuie sa stea acolo....ma bucur ca ai reusit...
roxy ce spui tu acolo eu am avut la prima operatie, adik eram plina si pe colon am avut , si herghelegiu a zis ca imi face clasica operatia.
de ce? pt ca asta e abordarea lui si zice ca curata mai bine si bla bla, si la nici 2 ani aveam iarasi gr4 si multe multe aderente, si s-a rezolvat laparoscopic...zicea dr la a doua operatie ca nici fund de sac douglas nu mai aveam...aveam fsh-ul 25 pt ca ovarele mele erau stranse in aderente, ovarul stang era alipit de uter impreuna cu trompa si s-a rezolvat laparo....cere parerea si altor ginecologi , specializati pe chirurgie, mergi la unu care opereaza si cancere...eu asa am ales a doua oara, asta m-a facut sa merg la dr nr 2.
sincer cred ca e ok sa mergi sa te operezi la unu care opereaza zilnic, apoi sa faci terapie cu unu care face fiv-uri zilnic si sa mergi apoi gravida la unu care are aproape numai gravide....ginecologia este un domeniu mare si vast nu pot fi specializati pe toate....
succes si imi pare nespus de rau ca e asa de agresiva a ta, la mine evolueaza tot repede, deja iarasi sunt pe planul de laparo, insa nu mai da dureri...
elly inca o data felicitari si sarcina usoara, cu bebe bine prins
eu sunt ok nu ma doare nimic , nu am scurgeri sper sa fie doar aderente...si m-am hotarat sa fac hsg luna viitoare, o voi face la victor babes..acolo mi-a recomandat si dr actuala...
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Felicitari Elly! Ai vazut ca s-a vazut si bebicul pana la urma?! Ma bucur tare mult pentru tine!!! Doamne ajuta sa fie bine in continuare!

Mergi la inceput