Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (68)
Raspunsuri - Pagina 9
lalely07 spune:
Felicitari Elly..ti-am spus ca esti ok???Asa de panicata eram si eu si uite ca a fost bebe ok!!Cu placenta se rezolva daca stai cumintica!!!
Missipi..chiar ca surori de suferinta suntem...
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
Ellyshor spune:
Va pup dulce si va multumesc mult pentru sustinere!
Trebuie sa stau cumintica si sper ca se va rezolva problema cu saculetul lui bb.
Mai am si chistul de pe ovarul drept, cu care am ovulat, sper sa se absoarba si ala.
Sunt optimista pentru puiul meu care e un luptator, cu siguranta
Elly 6+ si Babyboom
PETRICIA spune:
pup toate fetele, am mare nevoie de ajutorul vostru, spuneti-mi va rog un tratament pentru crestere endometru, am auzit ceva de Maca, L-arginia, dar nu stiu cum trebuie luate in ce cantitati...
Va multumesc mult
Ellyshor spune:
Petricia si eu stiu de Maca, dar n-am luat niciodata si nu stiu dozele. La naturiste si homeopate ar trebui sa intrebi.
Ce mai stiam eu ca e bun pt endometru e vitamina E forte, 100mg pe zi si
aspirina cardio(de la Bayer) tot de 100 mg. Luate pana la ovulatie.
N-am incercat dar am citit pe mai multe forumuri frantuzesti ca da rezultate frumusele.
Bafta multa iti doresc!
Fetele mele, ce faceti?
Noi tot la pat, afurisita de secretie maronie iar a aparut...sper sa ne ajute Doamne Doamne!
Va pup dulce!
Elly 7+ si Babyboom
PETRICIA spune:
Multumesc mult Ellyshor , dar pe acel forum nu s-a mai dscutat de mult, de aceea am apelat la voi, eu am endometrul subtire si credeam ca stiti voi vreun tratament naturist eficient, felicitari pentru bebe,, sa dea Dumnezeu sa fie cu mamica lui multi multi ani de aici in colo
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui PETRICIA Multumesc mult Ellyshor , dar pe acel forum nu s-a mai dscutat de mult, de aceea am apelat la voi, eu am endometrul subtire si credeam ca stiti voi vreun tratament naturist eficient, felicitari pentru bebe,, sa dea Dumnezeu sa fie cu mamica lui multi multi ani de aici in colo |
Multumesc din suflet Petricia! Sa te auda bunul Dumezeu!
Poate mai intra fetele si mai stiu ele alte tratamente pentru cresterea endometrului.
Sa auzim de bine!
Elly 7+ si Babyboom
xdidi spune:
salutare fetelor,
am fost si ieri la doc au crescut toti cei 3 foliculi pe care i-am produs, ieri aveam 2 de 20mm unu pe od si unu pe os, iar pe od mai aveam inca unul de 19,5mm, deci sunt buna de facut oua. macar atat ca imaginea de hidrosalpinx e inca prezenta pe partea dr si pe stanga se vede ceva la capatul dispre uter, dar nu stie exact ce pt ca ovarul meu stang s-a alipit de uter iarasi si e greu vizibil....deci ...
nu mi-a dat de declansat nimic si nici utrogestan ca a zis ca am endometru fff bun, faza e ca ea crede ca am sansse 0 luna asta cu tabloul asta...sotul n-a ajuns sa faca spermograma...
luna viitoare a zis ca vrea sa vada pe natural cum sunt si ca cel mai indicat ar fi sa fac o noua laparo, sa ma curete si sa o luam de la capat daca avem cu ce, asta in functie de amh si spermograma...
sunt asa de amarata , e prima luna cand produc calumea, a inceput si ovarul handi sa lucreze si chiar bine si acum stau prost cu autostrada...
sincer as face hsg sa vad daca sunt permeabile si daca sunt atunci mai aman operatia, cu toate ca tot pe masa voi ajunge...sigur am aderente si astea mi-au prins tot pe acolo si nu mai functioneaza cum trebuie...
petricia eu luna asta am luat aspenter de capu meu asa si iau de vreo 2 luni ulei de catina cu q10 concentratie maxima si vesnicul acifol...sincer lunile trecute de stimulare aveam endometru la limita adik 7mm si cate un folicul, luna asta dr a fost ffff multumita de endometru am uitat sa o intreb cat a fost si eu de productia de oute...eu am luat aspenter pt ca luna trecuta am avut o menstra fff scurta, cu cheaguri multe si ciudate si ma gandesc ca am avut endometru prea mic si am luat aspenter sa se curete ce trebuie cand o veni luna asta....
elly ce se schimba cifrele la tine, imi place
misspii tu te-ai opetart la polisano, ca nu mai tin minte stiu ca fiv-ul l-ai facut la sibiu, dar am uitat unde te-ai operat
va puuup pe toate
lelu spune:
Buna fetele mele dragi
Ellyshor felicitari! m-am bucurat tare mult cand am citit ce ti sa intamplat, i-ti doresc numai bine, sa pui utrogestan si sa stai linistita, sa nu faci nici cel mai mic efort, sa nu ridici nimic. Doamne ajuta!
Roxy i-mi pare tare rau ca a recidivat asa tare chistul, bine ar fi sa gasesti un doctor care sa curete prin laparo, eu am multe aderente si nu sa bagat nimeni la curatat, dar nu am fost la un doctor chirurg, doar la ginecologi, am vrut cu disperare un bebe si dr. de FIV mi-a recomandat sa nu ma mai operez, ca nu rezolv nimic, sa incerc cat mai repede o fertilizare, dar asta si pentru ca am AMH 0,4
xdidi poate doctorita asta se inseala, mie un doctot mi-a spus ca am sanse 10% sa raman gravida si asta doar in Belgia, si Doamne, ce sa inselat :) Mergi mai departe luna asta si cine stie ... daca e hidrosalpinx e un risc mare dar... se intampla si minuni :)
Am vazut ca intrebai de Polisano, eu m-am operat laparoscopic la Polisano, am fost foarte bine ingrijita, si conditiile din spital sunt f. bune, daca te intereseaza sa mergi acolo i-ti pot da mai multe detalii, eu sunt din Timisoara, dar am mers la Sibiu pt laparo pentru ca am facut si FIV acolo si mi-a fost mai bine sa ma opereze acelasi doctor.
Pup toate fetele, v-am tot citit, din umbra
lelu spune:
Iar acum am si eu o veste minunata , dupa 2 operatii laparo, endometrioza gradul 3-4, tratamentul cu diphe 6 luni, trompe nefunctionale, AMH-ul care m-a dat gata 0,4 , multe rugaciuni,... Dumnezeu m-a trimis la Sibiu unde mi-am vazut visul cu ochii, nu mai aveam nici o sansa decat FIV-ul si iata ca a fost unul reusit Ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine pana la final
Este foarte important sa nu ne pierdem increderea ca vom reusi!
xdidi spune:
heyyy lelu ce veste felicitari, mai elly ai tras picorul bine se umple odiseea endomoaselor de copilasi...ce bine
lelu da vreau sa stiu detalii despre pret si cam tot ce-mi poti spune si aici si pe pm cum iti este mai comod si mai ok...
felicitari pt bebel(ei) si sa dea Domnu' sa ajungi sa ne povestesti cum ai nascut si tu si elly....
si crede-ma ma org sa fi gresit dr. dar am mai trecut prin asa ceva si daca s-a vazut ceva la eco a fost ceva , acum nu mai sunt stresat deloc m-am consumat destul prima data...iar daca e hidro ce risc sa fie de extrauterina? oricum avem risc dupa a doua operatie...si daca e macar stiu ca pot ramane, cum zicea un alt dr la acre am fost ca ar fi o minune si o extrauterina in cazul meu...deci nu ma mai iau de mult dupa doctori, am nevoie de ei pt eco si monitorizare ca nu pot sa ma ecografiez singura
va puuuup