Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (68)
Raspunsuri - Pagina 7
evaioanna spune:
Buna dimineata,
Elly, la ce ora te duci la dr? Ca numai la asta imi sta mintea acum :) Te astept cu vesti bune, doamne-ajuta!
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adipink2000 Buna dimineata, Elly, la ce ora te duci la dr? Ca numai la asta imi sta mintea acum :) Te astept cu vesti bune, doamne-ajuta! |
Iubita, maine am la ora 17 programarea. Sincer, eu luni, dupa prima echo si dezamagirea de atunci, mai ales ca aveam secretie maronie, credeam ca n-o sa mai prind ziua de vineri Credeam ca o sa se declanseze sangerarea. Dar vad ca totusi, a incetat si lucrurile merg cat de cat bine.
Mersi din suflet ca te gandesti la mine! Te simt aproape, si iti multumesc!
La fel cum le multumesc tuturor fetelor care imi poarta de grija si intra sa vada cum mai sunt. Multumesc mult!
In astfel de momente, nici nu va dati seama cat conteaza o vorba buna, un sprijin, un suflet aproape.
Pupicei!
Babyboom...vino la mami...acum
xdidi spune:
salutare fetelor,
elly si eu tot maine ma duc la dr sper sa fie ok la amndoua. eu azi iarasi am avut un fel de spotting, si sper sa ma lamureasca dr , plus ca s-au schimbat multe de vreo 2 saptamani, dupa ce am avut deranj la stomac, acum sunt extrem de constipata...cred ca de la hormoni...
panseluta eu citisem ceva de pastilutele astea sunt facute de bayer ,nu?
eu sper sa fie ok si sa te ajute, dar daca au efect contraceptiv sunt doar pt mamici sau pt cele care nu-si doresc inca bebe, si daca lipseste si menstra asta imi seamana a diphe medicamentos , in loc de injectie iei pastilute??? nu stiu exect concetratiile si ce contin insa seamana, poate ne mai ajuti cu info...
va puup pe toate
roxypuy spune:
se pare ca maine e zi de mers pe la dr si eu tot maine merg din nou la giulesti sa vada dr echo de luni si sa vdm ce zice...ieri si azi mi-a fost rau am inceput sa ma balonez iar, la fel k inainte de prima operatie cd aveam cele 2 chisturi mari am avut niste junghiuri groaznice din cauza balonarii...simteam k explodez abia astept sa merg maine dimi sa vad ce zice dr.
va tin pumnii elly si didi sa dea Dumnezeu sa avem vesti bune toate 3!
Roxy
irina_d15 spune:
fetelor, sunt mereu pe fuga, dar am intrat special sa va urez mult succes azi. ma gandesc la voi si sper sa primiti numai vesti bune!
elly, stiu foarte bine prin ce treci, been there, done that. Curaj!
Ellyshor spune:
Roxy, Didi, sa ne ajute bunul Dumnezeu astazi!
Eu ii zisei inca de dimineata ca merg cu El de manutza, sa nu ma lase singura acolo
Irina multumesc mult pentru incurajari. De felul meu sunt o fire curajoasa, rezistenta la durere, si care e dispusa la orice sacrificii ca sa-si indeplineasca visele, dar acum, nu stiu, m-a apucat asa o teama. Pentru ca e o sarcina asa de dorita, de luptata, de sperata, de iubita. Sper sa ma ajute Dumnezeu si sa primesc vesti bune asta seara.
Va pup dulce!
xdidi spune:
salutare fetelor,
eu vin cu vesti bune , dar si proaste...deci sa incepem cu evstile bune
am 3 foliculi in evolutie, toti sunt cam la egalitate si destul de micuti 12, 13 mm...am 2 pe ovarul drept si 1 pe ovarul stang(handi a inceput sa lucreze iei)
vesti proaste pe drepata am imagine de hidrosalpinx , deci cel mai negru scenariu este o noua laparo....
dr a zis sa asteptam pana avem si spermograma pe care o facem luni si amh-ul care ajunge la sfarsitul lunii...eu mai merg luni inca o data sa vedem ce creste....iar despre cm nu mi-a zis nimic, a zis ca am procedat bine sa fac beta sa ma asigur, si cred ca intarzierea cu beta m-a ajutat sa incep tratamentul mai tarziua si sa am rezultate mai bune, e clar ca trebuie sa iau ova-mit din z5 si nu z3 cum mi-au zis doc pana acum
eu sunt ok nu ma doare nimic, doar ca la eco am simtit uj mic disconfort si pe stanga si pe dr oare de la jucatori????acum sunt curioasa luni cum va fi ,nush daca sa ma operez inca o data sau sa fac hsg-ul si sa ma operez dupa...sper sa nu fie nevoie, dar daca am hidro nu raman din cauza lichidului..asa ca slabe sanse, deci prin iarna ma asteapta o noua operatie....de data asta sper sa fie cu folos...
elly asteptam vesti si roxy capu' sus cauta , nu te lasa invinsa...trebuie sa fie o formula buna pt fiecare dintre noi...
va puuuuup
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xdidi salutare fetelor, eu vin cu vesti bune , dar si proaste...deci sa incepem cu evstile bune am 3 foliculi in evolutie, toti sunt cam la egalitate si destul de micuti 12, 13 mm...am 2 pe ovarul drept si 1 pe ovarul stang(handi a inceput sa lucreze iei) vesti proaste pe drepata am imagine de hidrosalpinx , deci cel mai negru scenariu este o noua laparo.... dr a zis sa asteptam pana avem si spermograma pe care o facem luni si amh-ul care ajunge la sfarsitul lunii...eu mai merg luni inca o data sa vedem ce creste....iar despre cm nu mi-a zis nimic, a zis ca am procedat bine sa fac beta sa ma asigur, si cred ca intarzierea cu beta m-a ajutat sa incep tratamentul mai tarziua si sa am rezultate mai bune, e clar ca trebuie sa iau ova-mit din z5 si nu z3 cum mi-au zis doc pana acum eu sunt ok nu ma doare nimic, doar ca la eco am simtit uj mic disconfort si pe stanga si pe dr oare de la jucatori????acum sunt curioasa luni cum va fi ,nush daca sa ma operez inca o data sau sa fac hsg-ul si sa ma operez dupa...sper sa nu fie nevoie, dar daca am hidro nu raman din cauza lichidului..asa ca slabe sanse, deci prin iarna ma asteapta o noua operatie....de data asta sper sa fie cu folos... elly asteptam vesti si roxy capu' sus cauta , nu te lasa invinsa...trebuie sa fie o formula buna pt fiecare dintre noi... va puuuuup mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul |
Didishor, ce foliculi frumusei ai! Mie mi se pare ca ai raspuns super bine la stimulare. Eu cand am facut, aveam maxim 2 si aia mai mititei, cel mai mult au ajuns la 18-19 mm aproape de ovulatie. Si eu am FSH-ul mai mic ca tine. Deci e super bine
Legat de celalalt aspect, ufff, poate totusi nu e hidro. La cum ovulezi, daca nu ar fi hidro pe trompa ai avea sanse destul de mari sa ramai luna asta.
Daca totusi e hidro, eu stiu ca e toxic pt o sarcina. Cel mai bine ar fi sa-l scoti, parerea mea.
Peste toate, vestile sunt bune, sa stii. E fff bine ca ovarele reactioneaza super la stimulare pentru ca asta conteaza ff mult. O femeie se poate lipsi de trompe, daca ovarele produc ovocite bune, stii asta.
Te pup! Sa fie intr-un ceas bun!
Bafta Roxy! Te astept si pe tine cu vesti bune iubito!
xdidi spune:
elly nu mi-as scoate trompele tin prea mult la ele, si acum e doar una afectata, anu trecut erau amndoua, acum ma uitat la regina maria la preturi ca acolo opereaza doc asta si parca si-au mai revenit si ei cu picioarele pe pamant cu criza asta...adik ma ajunge max vreo 38 mili vechi cu tot cu trimitere de la medicul de familie....acum eu ma gandeam sa fac laparo la sibiu , pt ca este mai ieftina si nasii mei stau acolo si as avea unde sa stau 2, 3 zile dupa sa-mi revin....cine s-a operat la sb vreu sa stiu cum a fost si daca imi recomandati?
elly mai ai putin pana la eco sa fie ok bebe
Ellyshor spune:
Fetelorr, am vazut mormoloculllllllllllllll! sunt in al !!!
Nu-mi vine sa cred! Are 0,6 cm si ii batea inimioara taaare tare!
Sunt atat de fericita!
Mai am insa saculetul usor dezlipit, asa ca se mentine consemnarea la pat si am crescut doza de Utro la 8 pe zi.
Dupa mine pot sa iau si 100 de pastile, nu conteaza!!!! Doar minunea mea sa fi bine! Doamne ajuta!