Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (68)
Raspunsuri - Pagina 6
xdidi spune:
salutare fetelor,
elly draga mea speram toate pt tine sa fi bine si tu si bebe, mai e putin pana maine ...nu uita cu rozu'
roxy imi pare tare rau, nu stiu frate ce e cu endo asta ca toate avem os varza al meu era sa nu mai fie de la prima operatie, la a doua am avut noroc ca nu s-au facut chisturi pe ovare, dar am avut aderente si chisturi pe ele....eu zic sa nu iei decizii asa radicale cat ramane din el ramane poate va functiona, fa un hsg inainte sa vezi trompe de pe dreapta cum este....si eu zic sa mai ceri o parere...stiu ca nu suna sanatos si ca eu sunt campioana la schimbat dr(5 intr-o luna) dar vreau mai multe parere mai ales ca e vorba de o a treia operatie, complicatii si altechestii...si eu cred ca am facut ceva pe stanga deja am aderente si ma doare ;la eco si nu ma gandesc la operatie..
misspii frumos baiat ai
fetelor vineri ma duc la monitorizare, ciclu meu a ramas asa ca-n gara, azi am recolatat amh-ul si vine pe 28 sper sa reusesc sa fac si spermograma ....cate zile sunt indicate?
va puuup pe toate
lavi02 spune:
Elly eu sunt foarte bine, sper sa fie si bb la fel. Am doar starea de somnolenta si oboseala seara si sanii mari si durerosi. Greturi inca nu, dar si la fete m-au apucat abia dupa 6 saptamani. Iau doar acid folic, asa am luat si la sarcinile trecute.
Bafta multa, Doamne ajuta!!!
lalely07 spune:
Elly...am intrat special sa iti spun ca si la mine embrionul s-a vazut abia la 7 saptamani..aveam vezica vitelina ceea ce insemna ca sunt pe drumul cel bun...Ai incredere,o sa vezi ca va fi ok..
Scurgeri am avut si eu dar au trecut cu Utro 6/zi..asa ca stai cumintica si roaga-te pt puiul mic care iti spun eu ca EXISTA in burtica....
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lalely07 Elly...am intrat special sa iti spun ca si la mine embrionul s-a vazut abia la 7 saptamani..aveam vezica vitelina ceea ce insemna ca sunt pe drumul cel bun...Ai incredere,o sa vezi ca va fi ok.. Scurgeri am avut si eu dar au trecut cu Utro 6/zi..asa ca stai cumintica si roaga-te pt puiul mic care iti spun eu ca EXISTA in burtica.... Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011 Doamne iti multumim pt acesta minune! |
Lalely iti multumesc iubita mea ca ai intrat sa ma linistesti. Intr-adevar, mi-ai mai dat sperante.
Eu am fost la 6 saptamani si 1 zi, luni si se vedea sacul embrionar si vezica vitelina. Vineri o sa am 6 sapt si 5 zile. Crezi ca o sa se vada?
Te mai sacai cu cateva intrebari, iarta-ma
Scurgerile maronii cum au fost la tine? Maron inchis? si cat au durat?
eu am avut luni noaptea cam cat 2 nuci asa, maron inchis, apoi ieri pe zi, marti nu a mai curs nimic.
Astazi vad ca inca e secretia maro deschis asa.
Si eu iau 6 Utro pe zi si stau numai in pat. Sper din suflet sa fie bine bebe si sa fie acolo
Babyboom...vino la mami...acum
Ellyshor spune:
Lavi, ma bucur mult ca macar tu esti bine. Sa va ajute Dumnezeu!
Didi, bafta vineri la monitorizare! La spermograma stiu ca trebuie 3-4 zile de abstinenta.
Te pup dulce!
Ellyshor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amy2007 Felicitari ellyshor pentru cele doua linite. Te asteptam cu primele impresii medicale, pe 16, dupa vizita la doctor. Te pup ! _ Copiii nu le datoreaza parintilor viata, ci cresterea (Nicolae Iorga) [http://handmadeamy.blogspot.com/] |
Amy, iubito imi pare rau ca nu ti-am multumit pt urari, nici n0am vazut. A fost in ziua in care am inceput sa am scurgeri maronii si eram cam...bulversata.
Multumesc! Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine pana in urmatoarele 9 luni!
Te pup dulce!
lalely07 spune:
Elly..l-a mine sacul a aparut dupa 7 saptamani,nu mai stiu exact cand..s-ar putea sa se vada..nu te panica..asa eram si eu,dar faptul ca a aparut vezica vitelina este un semn foarte bun..Prin ea se va alimenta bebe pana se formeaza cordonul...Este adevarat ca pot exista si cazuri in care nu apare embrionul,dar sunt rare si nu este cazul tau...Eu cred ca va apare embrionul..Sunt sarcini la care apare mai repede si sarcini la care apare mai tarziu cum a fost la mine...Eu cred ca am fost aproape de sapatamana 8 si abia aparuse..Stateam si eu cu o teama...
Legat de scurgeri am avut doar 2 zile tot asa maroniu inchis..cred ca de la nidatie..Am avut o prietena care avea scurgeri cu sange rosu deschis (Scuzati detaliile) si a stat cuminte 3 luni la pat,a luat utro si pericolul a trecut..acum are o scumpete de baietel...
Ia si No-spa caci acum ai dureri de burtica/contractii...uterul tb sa accepte sarcina si tb sa eviti contractiile..chiar daca sunt usoare ia Nospa ca nu iti face nimic..eu am luat toata sarcina sa evit asta..
Hai curaj!!!Si asteptam vestile bune...
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
Panseluta spune:
Heeeei, se lasa cu puisori noi? Bravo Elly!
Eu am intrat de fapt sa va intreb daca ati auzit de Visanne. E un produs relativ nou, aparut anult trecut in mai pe piata. E pt tratarea endometriozei (putin cam falsa exprimarea, stiu).
Eu iau de o luna acest produs - la recomandarea medicului - si pana acum sunt ok.Produsul e extrem de scump, din pacate (160 eur pt 3 luni, adica 3 folii), aici e insa compensat.
Problema e ca produsul e si anti-baby...deci nu pt fetele cu dorinta de bebe, ci pt cele ca mine, care "pauzeaza" dupa un bebe (pt cine nu stie, bebicul meu face acus 1Anisor).
Deci e mai mult cu titlu de info.
numai bine tuturor
PS: ar mai tb sa adaug ca pe durata luarii lui, nu am ciclu.
Ellyshor spune:
Va multumesc fetelor pentru sustinere! Va multumesc din suflet! Lalely, Lavi
Doamne ajuta sa fie bine maine si sa vin cu vesti bune!
Panseluta, multumim pt informatie! Fetelor care momentan nu au in plan un bebe le va fi foarte utila, zic eu. Ma bucur ca se avanseaza pe linia tratamentului pt aceasta boala. Doamne ajuta!