Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (68)
Raspunsuri - Pagina 5
Ellyshor spune:
Misspii mersi din suflet pentru sustinere! Dumnezeu stie mai bine! Vom vedea cum decurg lucrurile pana la urma. Oricum lupta mea in niciun caz nu se incheie aici. Imi acord cateva clipe de ragaz si apoi reanalizez lucrurile.
Ai grija de tine si de puiul tau!
Cocollina stii tu ca nu ma dau eu asa usor batuta. Mergem cu Dumnezeu inainte si vedem care mai sunt optiunile. Pana la urma tot cred ca va trebui sa respir nitzel aer de capitala Pup
Babyboom...vino la mami...acum
evaioanna spune:
Buna seara,
Elly, pe mess nu te-am vazut asa ca te-am vanat aici; nu ma asteptam ce-i drept, insa te rog mult sa fii optimista! Sora mea geamana va naste saptamana viitoare, insa de 2 ori la inceputul sarcinii a avut scurgeri maronii care i s-au oprit cu 8 Utrogestan pe zi (i se zisese ca e mai eficient cel luat sub forma vaginala) si no-spa cand avea dureri de burta; apoi a scazut treptat cantitatea de Utro si a ramas cu 2 pe zi pana la 13 sapt.
In caz de ceva, mai poti face beta sa vezi evolutia, cum stii tu; insa eu am toata convingerea ca dc stai la pat, te tii de Utro si vei fi optimista, bebe va ramane acolo! Te imbratisez tare si ma gandesc la tine!
Multa bafta tuturor, imi pare rau ca am napadit la voi pe topic, dar trebuia neaparat sa o incurajez pe elly.
roxypuy spune:
uff, mai ellyshor, imi pare rau k trebuie sa treci prin astfel de emotii, dar capul sus! ai sa vezi ca o sa fie bine si fina mea a avut sangerari la inceput, si a stat mai mult in pat, cu utrogestan 6 sau 8/zi pana spre sf sarcinii+no spa la greu...si uite ca acum am un finutz de 1 an si 3 luni frumos si sanatos tun se mai intampla sa existe si reactii ciudate in sarcina, dar nu sunt neaparat cu final nefericit. asa ca stai cumintzik, asculta-l pe dr si ai mare incredere ca o sa fie bine pana la urma
multumesc mult de incurajari si tie ellyshor si dragei mele misspii ma bucur ca ne putem baza una pe alta si ca ne putem impartasi trairile, experientele si toate cele prin care boala asta blestemata ne face sa trecem...
misspii - am facut 29 de ani acum o luna inca mai am ceva timp sa incerc, dar astept sa vad ce zice dr...ideea e ca mare parte din ov stg deja a fost scoasa in timpul celor 2 laparo iar o noua interventie pe el cu chist asa de mare nu prea ar mai lasa mare lucru pe akolo. si sincer cred k e mai bine sa-mi scoata ce a mai ramas din el decat sa ma trezesc peste inca 3 luni cu alt chist. macar sa ramana dreptul si sa-si faca treaba in continuare (pe dreptul ovulez puternic cica...asa mi-au zis la ultima laparo care s-a nimerit chiar in perioada ovulatiei si aveam un ditamai folicul). deocamdata nu ma mai gandesc la BB, imi doresc doar sa fiu bine si sa nu apara complicatii.
ellyshor drag ai grija de tine si te astept cu vesti bune
va poop si va multumesc inca o data ca imi sunteti alaturi!
Roxy
lavi02 spune:
Ellyshor, poate totusi e prea mic si nu se vede inca embrionul, nu dispera, e foarte posibil sa fie titusi acolo! Bine macar ca e in uter si nu e extrauterina, tit ai aflat o veste buna!
Si eu am avut sangerari maronii zile in sir in primul trimestru la primele 2 sarcini si fara sa iau Utrogestan sau No-Spa sau sa stau in pat, pur si simplu au trecut si fetele sunt mari acum. Daca e sa se tina, se va tine! Bineinteles, tu ia utrogestan si stai in pat daca asa ti-a recomandat medicul, ce vreau sa zic e ca uneori mai sangereaza si trece si de la sine si lucrurile merg bine.
Bafta multa
Ellyshor spune:
Mersi multa Lavi. Stau cumintica in pat ca nu am alta alternativa
Secretia maronie vad ca s-a redus considerabil si e mai mult bej acum. Scuzati detaliile.
Sper sa fie bine. Doamne ajuta!
evaioanna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ellyshor Mersi multa Lavi. Stau cumintica in pat ca nu am alta alternativa Secretia maronie vad ca s-a redus considerabil si e mai mult bej acum. Scuzati detaliile. Sper sa fie bine. Doamne ajuta! Babyboom...vino la mami...acum |
Daca s-a redus si si-a deschis culoarea, inseamna ca treci peste acest hop. O sa te convingi vineri. Te pup !
lavi02 spune:
Elly, sangele asta maro si bej e sange vechi care abia acum se elimina. Faptul ca s-a ajuns la bej inseamna ca e mai putin sange in secretia normala, de sarcina pe care o ai.
Ce e important acum e sa se vada embrionul la eco! Doamne ajuta!
Si eu abia astept sa vad embrionul, ma duc abia vinerea viitoare, atunci voi avea 7 saptamani de la UM si 6 saptamani si 3 zile dupa calculele mele (ovulatie intarziata). Sper sa se vada ceva.
Ellyshor spune:
Te pup Adi, sa te auda Dumnezeu si sa fie bine!
Lavi, bafta multa la echo! Tu esti ok? te simti bine?
Eu vineri o sa am cam 6 sapt si 5 zile, ar trebui sa se vada embrionul, eu asa zic. Doamne ajuta!