Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (68)
Raspunsuri - Pagina 19
irina_d15 spune:
alitag, fuguta la medic! eu am luat utrogestan, asta in loc de duphaston, poti lua pana la 6 pe zi. dar stiu ca medicul iti poate administra chiar ceva mai puternic, daca e nevoie.
beta hcg nu s-a dublat, dar nici mic nu mi se pare. eventual il mai poti face o data, dar sa fie exact la 48 ore. ideea e ca nu trebuie sa te astepti la o valoare chiar dubla, poate fi mai mult sau mai putin.
curaj si sanatate!
24+
roxypuy spune:
pup toate fetele! va multumesc pt gandurile frumoase sper sa-mi ajute Dumnezeu in continuare si sa fim bine. momentan sunt ok, ma lupt cu ceva greturi si cate o mica jena in partea de jos a abdomenului dar nimik deosebit. abia astept data de 15 sa merg sa-l vad pe BB
ellyshor stati cuminti in pat! o sa fie bine ai sa vezi
pentru fetele inca aspirante - nu renuntati niciodata la speranta! si cantariti intotdeauna foarte bine deciziile pe care le luati in ceea ce priveste sanatatea. mergeti la cati doctori este nevoie pana va simititi voi confortabile cu ce vi se comunica si pana va spune sufletul ca e in regula. eu am fost la peste 10 medici dar abia cand am ajuns la dr albu m-am simtit ok cu ce mi s-a comunicat. am luptat ceva sa ajung la el, insa am mare incredere in dansul si uite ca asa cum chiar el mi-a spus la prima consultatie - se intampla minuni! si trebuie sa credem in ele! acum ma bucur nespus ca am decis sa aman programarea la a treia operatie pt ca cine stie ce se mai deranja pe akolo si poate n-as mai fi ramas gravi.
in ceea ce priveste ceaiurile, tincturile etc - mare grija! in sarcina sunt contraindicate plantele care noua altfel ne-ar fi facut bine la endometrioza!
va pup si sunt in continuare alaturi de voi!
Roxy
lalely07 spune:
Ce mai fac gravidutele si aspirantele???
Ma bucur ca 2011 ne-a adus atatea vesti bune si atatea burtici!!
Sa dea Domnul ca pentru toate dintre noi sa se implineasca dorintele si sa avem bebelusi!!Si cine stie..poate sa scapam odata de urata asta de endo...(macar cu gandul :P)
Va pup si va doresc weekend placut!!!
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
roxypuy spune:
buna dragele mele! ce mai faceti?
noi suntem bine ieri am fost la echo si de data asta l-am vazut pe BB i-am auzit si inimioara...super emotionant!!! m-am topit toata totul este ok, suntem in grafic
l-am intrebat pe dl dr ce facem cu chistul meu, dk imi poate afecta cumva sarcina, si mi-a spus ca va treb sa-l tinem sub observatie ca sa nu avem surprize. oricum mi-a spus ca din pacate nu vom putea interveni asupra lui daca facem cezariana pt k sangereaza f tare si riscam prea mult. oricum i-am zis k vreau sa nasc natural...probabil k va fi nevoie sa ma operez dupa nastere la un moment dat ca sa scap de el. de crescut oricum nu ar trebui sa mai creasca acum peste sarcina, plus k ii dau in cap si cu duphaston-ul pe care il iau pt fixare in rest...in afara de greturi, nu ma supara nimik Slava Domnului!
voi ce faceti? didishor, irina, ellyshor...
va poop pe toate!
Roxy
6+
lalely07 spune:
Roxy..ma bucur pt tine .Stiu cat de emotionante sunt ecografiile pe perioada sarcinii!!
Vreau sa va dau o veste mare:Alina06,care activa si ea la noi si care a nascut odata cu mine un baietel obtinut prin FIV este insarcinata!!!Da,a obtinut o sarcina natural dupa ce prima a obtinut-o doar prin FIV..si stiu ca mi-a zis ca dupa ceza i-a zis medicul ca avea chisturi.,.Deci tot mai multe cazuri cu endometrioza care inving!!!
Dumnezeu sa ne ajute si sa fie cu noi!!!
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
xdidi spune:
salutare fetelor,
eu sutn ok ma chiunui cu o viroza de ceva timp, care se pare ca nu mai trece...acum si endo asta a inceput sa ma chinuie, am avut dureri inperioada ovulatiei destul de nasoale...si au mai si tinut cetav zile bune , acum astept minunatia de cicluintre sarbatori.(ma astept la ceva dureri)....insa m-am decis sa mai stau sa nu sar la bisturiu asa repede ca am nevoie de o pauza.
azi am fost in filantropia la o prietena care a nascut azi dimi si m-am benoclat prin tot spitalul si arata impecabil, deci roxy daca vrei sa nasti la ei(stiu ca mai e cale lunga pana acolo)...as recomanda...si ma gandeam poate daca voi aveam nevoie si nu se mai poate fara laparoscopie cred ca acolo ma voi duce.
in rest nimic , nou...decat ca voi fi nasa iarasi am o fina are abia a aflat ca e gravi pt a 3-a oara...deci la anu chef mare pe mine si cunun si botez in toamna...cunun alt cuplu
va puuup
irina_d15 spune:
bravo, didi, la mai mare!
roxy, felicitari inca o data!
la mine cred ca se lamureste incet-incet dilema cu nastere naturala sau cezariana, caci se pare ca placenta mea e previa marginala, asa ca nu cred ca imi mai ramane decat cezariana, din pacate.
sunt cam morcovita, mi s-a recomandat repaos, daca se poate total, pana la nastere, care oricum sunt sanse mari sa fie inainte de termen. si sa ma astept la sangerari.
repaos total nu imi permit, am copil de trei ani si sotul e mai mult plecat. doar sa ma mut la parinti. ma rog sa pot duce cat mai multe saptamani de sarcina.
24+
xdidi spune:
ei mai irina dar chiar asa este situatia?, parac atu ai tinut ok sarcina cu fetita?off sper sa fie bine uite bea poate sa-ti zica la ce sa te astepti cu placenta asta, nu a mai intrata de mult , dar ea a avut asa si a tras ceva si dupa nastere. sanatate multa si copilas linistit si la termen, dar bebe intelege ca mai are si o surioara si sta cumintel
roxypuy spune:
pup toate fetele!
didishor - f bine draga mea ca te-ai hotarat sa mai astepti. eu ii multumesc bunului Dumnezeu ca mi-a luminat mintea si am luat decizia sa nu ma operez de urgenta cum imi sugerasera doctorii inainte sa plec in concediu. se anunta un an plin la tine sa-ti traiasca finutzii si sa va bucurati de ei!
irinuca - multumesc mult draga mea! ai grija de tine si fa asa cum zice dr k e mai bine pt tine.
eu m-am hotarat sa nasc la medlife - sunt la dr albu si sunt super incantata de dansul, chiar ma simt confortabil, are rabdare, explica, raspunde la intrebari...e un dr de nota 10 pana acum de conditiile de akolo nu mai zic! e drept ca preturile sunt mai piperate, insa dupa cate s-au mai intamplat prin spitalele si maternitatile de stat...parca nu m-as mai duce. plus ca acest doctor imi inspira f mare incredere si are alt mod de abordare fata de toti ceilalti la care am fost. iar eu chiar simt ca intalnirea cu el mi-a purtat noroc pt ca la 3 saptamani dupa prima consultatie deja eram gravi mi-am dorit tare mult sa ajung la el si am reusit nu doar asta ci si sa obtin minunea mult dorita (chiar el mi-a spus la prima consultatie ca nu este de acord cu cele spuse de medicii care m-au tratat anterior si ca nu considera uman si etic sa spui unei femei ca nu va putea avea nicioadata copii, nici macar prin FIV, fara macar sa fi incercat vreo procedura macar o data! si de asemenea mi-a spus ca a vazut destule minuni la viatza lui si ca niciodata nu ar putea sa spuna NU SE POATE).
ellyshor - cum mai esti draga mea? te pup cu drag si multumesc ca m-ai adaugat la listutza pe prima pagina
va pup si va imbratisez pe toate!
Roxy
6+
tinuta78 spune:
roxy, chiar esti pe maini bune la Albu. Si mie mi-ar fi placut sa pot naste la MF. Chiar zilele trecute pe subiectul FIV dr Albu, au fost scrise numai cuvinte de lauda despre nasterea la MF.
minunile
17+