Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (68)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alitag spune:

Buna! V-am urmarit pe forum si am o intrebare pentru voi cele care ati ramas insarcinate. Dupa ce ati aflat ca ati ramas insarcinate ati mai luat tratamentele naturite? ma refer la tincturi in special cele de coacaz negru, zmeur, arin, cretisoara? aceste produse le iau si eu si mi-a facut un test de sarcina care a iesit pozitiv (ma rog, a doua linie a aparut, dar nu este la fel de rosie ca si cea de test) si am continuat sa iau tinctura de cretisoara. nu am inca confirmarea unei sarcini de la doctor...Multumesc ca -ati ascultat si astept un raspuns de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alitag

Buna! V-am urmarit pe forum si am o intrebare pentru voi cele care ati ramas insarcinate. Dupa ce ati aflat ca ati ramas insarcinate ati mai luat tratamentele naturite? ma refer la tincturi in special cele de coacaz negru, zmeur, arin, cretisoara? aceste produse le iau si eu si mi-a facut un test de sarcina care a iesit pozitiv (ma rog, a doua linie a aparut, dar nu este la fel de rosie ca si cea de test) si am continuat sa iau tinctura de cretisoara. nu am inca confirmarea unei sarcini de la doctor...Multumesc ca -ati ascultat si astept un raspuns de la voi.

Alitag eu nu am mai luat nimic pe perioada sarcinii!!Si eu am avut o a doua liniuta timida..si uite ca am bebe!!Asa ca indraznesc sa te felicit eu prima!!!Ai grija de tine si minunea din burtica!!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Lalely - ce ma bucur .Te pup si mai vorbim!

Azi - VINE MOSU'!!!!!!!!!

La multi ani ! pentru toate Nicoletele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alistarh spune:

Fetelor, am o dilema. Aveti cumva cunostinta in ceea ce o priveste pe d-na dr fulga florescu? Am fost la dansa la consultatie si mi-a recomandat sa renunt la Visanne (pe care il iau de 8 luni si nu am ciclu) si sa fac o luna de tr. cu Jeanine. Si sa vedem dc chistul pe care il am de 4,5 cm se va reabsorbi sau nu.Dc. nu atunci va trebui sa imi faca laparoscopia in urma careia va vedea dc mai pot ramane insarcinata sau nu natural. A mai zis ca dupa doi ani de la operatie scad sansele sa mai poti ramane insarcina normal iar la mine ar cam fi deja 1 an si 7 luni de la prima interventie. In timpul tr cu visanne 2 din trei chisturi mi s-au reabsorbit si urma sa mai fac inca 2 luni de tratament. Nu stiu care este varianta pe care sa o aleg...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiii! Ce vesti buneeeeeeeeeeeee!!!!!

Roxy iubitoooo, felicitari din tot sufletul!!!! Acum crezi in minuni? Creeeeezi??? Daca eu ti-am spus ca am ramas cu trompa infundata, nah....uite ca ai ramas si tu cu ditai chistul. Pentru ca Dumnezeu ne iubeste mereu, trebuie doar ca si noi sa credem in El mereu.
Sarcina usoara si un bebelus sanatos si frumos!!!
Si Babyboom se bucura, sa stii!

Lalely felicitari pt rezultatele bune la echo!

Misspii mamica eroina, te pup cu drag! Sarbatori fericite!

Didi imi pare rau pt dereglare. Bucura-te de sarbatori, linisteste-te si ai sa vezi ca minunea nu te va ocoli nici pe tine. Trebuie doar sa crezi!

Irina a crescut burtica! Sarcina usoara in continuare! Pupicei dulci de la noi!

Felicitari si celorlalte fete pt testele pozitive!
Intreba cineva de tincturi in sarcina. Nu luati niciun fel de tincturi in sarcina fara acordul medicului. Unele plante sunt chiar ff daunatoare.

Noi suntem bine, ne mai doare burtica dar...stam cuminti si visam la luna Mai, cand ne vom intalni Trebuie sa stau la pat, asta este...dar nu mai conteaza, nimic nu e prea greu pt un pui.

Va pup dulce dulceee! Asa mult ma bucur pt vestile bune! Sa va ajute Dumnezeu tuturor! Sarbatori fericite si clipe minunate alaturi de cei dragi.

Elly 18+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Vreau sa va intreb daca vreuna dintre voi are nevoie de Pregnyl?!
Daca da, dati de veste!

Elly 18+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

roxypui, ce veste minunata. Inca o minune. Cat de Mare este Dumnezeu fetelor. Nici nu ne dam seama .
pe toate. Boala asta nu-i atat de pacatoasa pe cat pare. Pentru cele care n-au reusit,.. fiti increzatoare, tratati boala si veti vedea ca se poate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

Elly, sa stii ca si pe mine ma doare burta. De la bun inceput m-a durut si mereu m-am gandit ca are legatura cu endometrioza.
E foarte bine ca nu faci efort, nici eu nu ar trebui, dar mai am o fetita de trei ani si n-am de ales. Doamne ajuta!

Si eu stiu ca nu trebuie luate tincturi si nici macar ceaiuri in sarcina!

Va pup pe toate! La multi ani de mos Nicolae!

24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alitag spune:

Va rog un sfat sau o incurajare! am facut beta hcg-ul. primul a iesit 388.87 si al doilea la 48 de ore a iesit 660.5. nu s-a dublat! Cat de rau este? pot sa spun ca am si sangerat in perioada asta. dar asa ai mult spoting,putin si inchis la culoare. iau duphaston 4 pe zi, no spa, acid folic. ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lelu spune:

roxypui Wow FELICITARI!!!!
Si la tine se poate numi o minune, i-mi aduc aminte mereu ca tot i-ti recomandau medicii sa te operezi si uite acum cand ai luat decizia sa mai astepti sa intamplat minunea. Asa e Dumnezeu ne vede, ne asculta.
Multa sanatate i-ti doresc si acum incepi un drum iar cu putin stres, ... cel putin eu inca nu sunt linistita pana nu vad bebele afara sanatos

alitag si eu stiu ca nu e ok ceiuri deosebite, tincturi in sarcina. iar daca sangerarea nu e rosu aprins, e doar maro e binisor.
Ellyshor de ce stai la pat? cum esti?

pup toate fetele

20+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!

Mergi la inceput