Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (68)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

ce fac endomumoasele mele? am inviat si eu dupa o lunga pauza dar sa stiti ca v-am urmarit indeaproape ;) si n-am stat degeaba - am o veste mare: in sfarsit am vazut si eu 2 liniutze!!! m-am simtit cam rau in concediu sapt trecuta si mi-am facut testul luni. s-a pozitivat imediat!!! ieri am facut si beta ca sa fiu sigura, iar azi deja am vazut saculetzul la echo pe BB inca nu l-am vazut pt k e micutz, are abia 4 sapt sarcina, dar sper sa-l vedem peste 2 sapt cd mergem la echo.
nu pot sa va spun cat de fericita sunt, parca nici nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat minunea...i-am spus si d-lui dr ca nu ma asteptam sa raman asa cu chistul ala mare, insa chiar el imi spusese in oct ca a vazut atatea minuni la viatza lui k nu poate spune nu niciodata sper sa fie totul bine si sa ma ajute Doamne Doamne in continuare sa pot duce sarcna pana la capat si sa am un BB sanatos.
asa ca endomumoasele mele aspirante - capul sus si nu renuntati niciodata la speranta!!! acum chiar m-am convins ca se intampla minuni si ca se poate, indiferent de sansele pe care (nu) ni le dau medicii. trebuie doar sa va rugati, sa aveti incredere in voi si bineinteles sa "exersati" la noi chiar nu a fost calculat, deja obosisem sa tot calculez...sansa insa a facut sa se intample exact in perioada propice si minunea s-a infaptuit! fara tratamente, fara stimulare...pur si simplu pe liber

va pupicesc pe toate si va doresc tuturor sa aveti parte de minunea voastra

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

ROXY! ce ma bucur!!!!!!!!1 felicitari!
sa dea DD sa fie bine,sa fiti sanatosi ,sarcina usoara si numai bine.

De Elly,de Irina .... mai stie cineva ceva.

Am zis ,eu,ca la anu' o sa fim toate bine
didi

va pup pe toate si mai vorbim!

Mergi la inceput

multumesc mult misspii sper sa fie totul bine si sa ajungem la termen inca nu-mi vine sa cred ca s-a intamplat minunea...
didishor, ce faci draga mea? hai capul sus ca uite, chiar se intampla minuni, in ciuda spuselor medicilor! te pup si sa stii ca n-am renuntat la ideea de a ne vedea imi pun lucrurile in ordine la serv dupa concediu si ne vedem in zilele urmatoare sa te injectez cu o mega doza de optimism si curaj!
ellyshor, iubita, te-am vazut la odisee - wow! deja 17 sapt!!! imi pare rau ca persista problemutzele, dar capul sus si stai cumintzik si ai sa vezi k o sa fiti bine
va poop pe toate si sa auzim de bine!

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Roxy..felicitari!!!
Chiar ca sunt minuni si Dumnezeu isi intoarce fata catre noi,endometrioasele...

Missipi..stiu faza cu steriletul!!!Offf ma framant atat ca am acceptat aceasta solutie,dar nu stiu la cine sa mai merg si sa cer pareri...Am niste emotii pt sambata de nu mai pot.Nu vreau sa mai aud ca iarasi am chisturi...NU MAI VREAUUUU

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alistarh spune:

Felicitari,este intradevar o minune. Cat de mare a fost chistul? Intreb pt ca ma bate gandul ca dupa inca 2 luni de tratament cu Visanne, in cazul in care nu dispare chistul (acum e de 3,8)sa nu ma grabesc sa fac interventia laporoscopica (a 2-a oara) ci as vrea sa fac o pauza ca poate cine stie...se intampla minunea si la noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

Roxy, wow, felicitari!!! Este minunat! Iti doresc sarcina usoara si multa sanatate!
Eu chiar azi m-am intors din concediu si am si intrat sa va citesc!
Suntem bine, la 23 saptamani, slava Cerului, placenta cam jos inserata, vedem peste doua trei saptamani daca se mai ridica sau nu. Daca nu se mai ridica, nu pot naste decat prin cezariana. Cum vrea Dumnezeu, numai sa fie bine.
Va pup pe toate si sper sa tot citesc de surprize asa placute ca a lui Roxy!
Didi

20+

Mergi la inceput

multumesc fetelor! este intr-adevar o minune si parca inca nu-mi vine sa cred k mi se intampla mie
alistarh, draga mea, chistul meu are 6 cm/3 cm si este pe ov stang, care oricum la mine nu mai functioneaza pt k nu a mai ramas mare lucru din ele in urma celor 2 laparo. am inteles k tu faci tratam cu visanne - sa stii k nu o sa dispara chistul de la tratam, aceste medicam sunt menite doar sa puna ovarele in repaus si sa incetineasca evolutia bolii, nu sa distruga chisturile eu am facut tratam 6 luni cu diphe dupa prima laparo si chiar si asa s-au format alte chisturi acum nah, depinde de la organism la organism cum reactioneaza. ideea e ca dupa a doua laparo (martie 2011) n-am mai facut nici un tratam, mi s-a format un nou chist si chiar si cu el akolo am reusit!!! impotriva tuturor pronosticurilor medicale s-a intamplat minunea! asa ca trebuie sa aveti incredere si veti vedea ca va fi bine pana la urma. eu ma bucur ca nu m-am operat in octombrie cand eram programata si ca am mai asteptat putin pt k a avut succes rabdarea
daca te mai pot ajuta cu alte info, aici sunt

irinuca - ai grija de BB si stai cuminte ca sa fie bine

didishor, iubita, nu mai zici nimik?

va poop pe toate si sa aveti un week end excelent!

Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
roxy felicitari ce sa mai zic cuvintele sunt de prisos, se poate si atat pot spune.
eu am venit azinoapte din concediu si a avutg intarziere avionul, apoi am ajuns acasa si s-a stricat panoul electric si acum este , nororc cu laptopul incarcat
fetelor devine odisee la noi forumul....
de mine ce sa va zic, mi s-a dereglat ciclu groaznic, cat am facut stimularile am avut la 30 zile, apoi fara tratament mi-a venit la 25 zile si ma asteptam sa ramana la 25 zile...insa in concediu mi-a intarziat si mi-a venit la 29 zile , acum nici nu mai stiu cum imi va mai veni. sper sa mai vina
ali sa dea Dumnezeu sa reuseti si sa nu te mai operezi, e nasol cu operatiile astea, eu cred ca voi zice pas la asemenea distractii, cred ca nici pe la dr nu ma mai duc...mai iau o pauza
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alistarh spune:

Ma bucur sa vad atata optimism si atatea vesti frumoase. Sper ca toate care avem probleme sa le rezolvam pana la urma cu bine.
Roxy, te felicit inca o data pentru minunea din burtica. Astept si eu sa treaca aceste 2 luni de trat. si sa vedem ce se v-a intampla.
Xdidi, sper si eu sa nu mai fac inca o interv. laparoscopica.
simt si eu nevoia de pauza, fara tratamente, fara doctori. Sa dea Dzeu ca si in cazul tau sa se rezolve toate problemele.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetelor,

Nu am apucat sa intru sa va spun ce am facut la medic:sunt ok,nu am chisturi momentan..chiar aveam foliculi..
Medicul zice ca s-ar putea sa mearga treaba cu steriletulsi ca nu ma afecteaza daca o sa vreau sa fac un bebe cand il scot.Ma rog,parerile sunt impartite..

Ma simt un pic usurata ca macar momentan sunt ok.Aveam o teama...

Sanatate tuturor!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput