Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (68)
Raspunsuri - Pagina 20
xdidi spune:
roxy sa stii ca ma intriga de mult timp albu asta, vroiam sa merg la el pt a doua operatie, adik am avut de ales intre el si dr care m-a operat si am dat cu banu la propiu si am zis ca la care am programare primu la ala ma duc...si nu-mi pare rau profu a facut treaba buna, m-a linistit la vreamea aia cu menopauza din capul meu si cred ca-mi mai trebuie o linistire si cand voi simti nevoia cred ca ma voi programa la el. ca dr asta la care sunt a cam incheiat socotelile cu fertilitatea mea si ma asteapta la analize anuale si cand oi intra la menopauza..ceea ce vad ca nu s-a inatmplat de cand am facut amh-ul...inca functionez si la ce dureri am cred ca functionez bine ca infloreste endo in mine....oricum atata timp cat exista aulin si acesta isi face efectul nu ma operez.
in rest caut brad, cadouri la finuti si la copii prietenilor...va puuup pe toate
roxypuy spune:
didishor iubita mea, chiar iti recomand sa mergi la dr albu - este un om deosebit si un medic de exceptie! imi place ca este genul de om care nu renunta niciodata la speranta si nu il ia pe NU in brate...de lene sa nu incerce tot ce se poate. e drept ca se obtine programare destul de greu la el pt ca este f solicitat, insa merita asteptarea mergi la el pt o parere si te asigur ca te vei simti mult mai linistita si impacata cu tine insati si cine stie, poate va face o minune si in cazul tau
eu ma lupt cu starile de rau dar cel mai rau cu acneea nu stiu ce sa mai fac! nu am avut asa cosuri nici cand eram pustoaica sunt doar in zona mandibulara, gen galme si ies unul dupa altul, unul langa altul nu-mi trec cu nimik...banuiesc ca sunt din cauza hormonilor si din cauza blestematei de endo...careia probabil ca nu-i convine k sunt gravi...
va pup si va doresc o zi excelenta!
Roxy
7+
xdidi spune:
roxy sigur din cauza hormonala au aparut...eu n-am avut cosuri in viata mea, nici macar in aadolescenta....dar cand am dereglari hormonale sa te tiila mine apar si la ovu si la ciclu asa multe mici sub piele care nu ies la suprafata si nici nu se inflameaza si dupa ce trece momentul trec si ele..deci ce sa-ti zic gandeste-te la samburel si trece
iar eu cand am prb cu ranile de la nas cand racesc ma dau cu un unguent cu salvie si propilis de la firma tis si e fff bun il poti incercadai cu el noaptea si poate le mai linisteste.
bafta
misspii spune:
Vine MOSU'? eu sper sa vina la toata lumea.
Dragele mele - va doresc,din suflet un Craciun de poveste ,linistit ,cu multa sanatate si un an nou cu dorinte implinite si numai cu bine.
Sincer ,asa ma bucur ca trece anul acesta - a fost f greu - pentru mine,plin si daca nu aveam bebeloi mic ma imbatam de revelion.
Azi ,o clienta mi-a zis ca trebuie sa ne bucuram intotdeauna de ce avem si are perfecta dreptate.
Va pup pe toate si va multumesc ca ,in momentele grele ati fost alaturi de mine.
mami pentru VICTOR SI MATEI
Ellyshor spune:
Va pup dulce, dragele mele!
Noi suntem bine, atat cat se poate. Cu mici dureri, cu mici contractii...asta e
Roxy sa stii ca acneea ta cred ca este de la sarcina, mai degraba. Eu inainte de a ramane gravi aveam o acnee usoara care se accentua inainte de si la cm.
Acum insa, asa de frumos mi s-a curatat tenul....e perfect. Fara pic de cos.
Deci nu e de la endo. Depinde de reactia organismului la sarcina.
Sa stii ca o data cu avansarea sarcinii, organismul se mai obisnuieste cu hormonii, si e posibil sa-ti treaca si acneea.
Fetelor, vreau sa stiti ca va imbratisez pe toate si va doresc sarbatori fericite! Fie ca noul an in care pasim sa ne aduca echilibru si lumina in viata, iar cele mai frumoase vise sa prinda contur in 2012 pentru fiecare dintre noi!
Elly 20+ cu Babyboom
xdidi spune:
fetelor eu azi plec din bucuresti, acasa si vreau sa va urez sarabatori fericite si mese inbelsugate si multa sanatate...ca o completare vreau sa va amintesc ca porcul nu este o leguma de care putem profita(gravidutele au voie) si ca maioneza este doar pt decor, iar cozonacul nu este delicios(eu acum ma pregatesc pt cura de slabire de la anu')
in alta ordine de idei nu va doresc sa va calce casa mos craciun, ci nasterea Pruncului Iisus sa va umple casa de bucurie, lumina si speranta. va puuup
lalely07 spune:
Craciun fericit si Sarbatori frumoase alaturi de cei dragi va doresc!!!
Fie ca 2012 sa ne aduca tot ce este mai bun si mai frumos!!
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
roxypuy spune:
Craciun fericit dragele mele! Va doresc sa aveti parte de sarbatori minunate, linistite si sa petreceti clipe de vis alaturi de cei dragi!
Va pup cu drag!
Roxy
8+
misspii spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa aveti un AN NOU minunat ,cu multa sanatate ,noroc si sa fie asa cum doreste fiecare.Dorinte implinite si numai clipe fericite!
irina_d15 spune:
La multi ani, dragele mele!
Doresc din suflet tuturor fetelor de aici un an plin de bucurii si impliniri!
Va sarut si ma gandesc la voi!
24+