Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (68)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Apar si eu dupa atata timp la subiectul meu de suflet, ma tot chinui de ceva timp.
Ellyshor vreu sa te felicit pentru sarcina, sa fie usoara si la final sa tii bebe sanatos in brate se pare ca stafeta preluata de la mine a dat rezultate, te-ai gravidid , ma bucur enorm.
Didi...pup fata, of , of...fruntea sus nu inceta sa lupti minuni sunt multe , eu una dintre ele. Multumim de vesti despre Ylari(sarcina usoara! ) ce ma bucur pentru ea, a treia sarcina super tare, inca o dovada ca pentru minuni nu sunt limite.

Ioana..daca mai citesti pe aici te pupic din suflet, sper ca esti bine, am sa fac timp sa te sun, is cam vraiste la capitolul timp.

Lucialu.. fetele, vad ca tot ai dureri, io sa nu spun cu gura rea, is parfum , am ciclonete de vre-o trei luni si nici nu stiu cand vine, o mica durere de mijloc si cam atat, in rest boiereala. Cred cu tarie ca Flavinul e "vinovat" am luat si in sarcina o perioada, si cand avea bebe vre-o 4 luni, acum facem iar o cura toti, ne pregatim de sezonul cu virusi, sper sa functioneze si la Mateiutz. Chiar da rezultate super la noi, am incredere ca el a mai reglat treburile pe la instalatie

Noi am crescut suntem, "babati",avem 10 luni, 6 dinti, vrem numai in picioare, meregem pe langa mobila, e toata ziua dupa mine, vorbeste incontinu, mamamm, tata, bei...., e un fomist si jumatate si.. ne umple viata a meritat tot chinul si toata asteptarea.

Va pupacim pe toate, mai noi si mai vechi, sa va graviditi toate

Madutz
ingerashul meu iubit
de pruncutz mult dorit Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
misspii ce sa zic, sunt mai ok acum cu psihicu, ca in rest....ce sa va mai zic , nu stiu daca v-am relatat ca am amh-ul > de 0,1 ...deci bine n-am cum sa fac ...dupa consultatia de saptaman trecuta dr mi-a zis ca ii pare extrem de rau , dar singura sanse este de fiv cu ovule donate...
am gasit la unguroaice o singura tipa cu amh-ul meu care este la a treia incercare cu ovulele ei,insa nereusite, iar tipa asta n-are endo si alti balauri, doar rezerva ovariana diminuata....
saptamana trecuta la eco s-a vazut ca ovulasem luni in z10, ceea ce stiam deja pt ca am avut dureri si mucus, tot la eco s-a vazut frumusete de endometru de 10,5 si uratenie de hidro pe drepta...dr mi-a zis ca nu ar trebui sa mai operez daca nu optez pe reproducere asistata, si ca daca intru la menopauza ceeea ce este destul de posibil, endo nu se va mai reface....lucru pe care toate il stim...
si acum ca am vb cu sotul si ne-am compatimit unul pe altul, am zis ca astept linistita sa vad ce mi se intampla si ce credeti...de 2 zile au inceput durerile de spate si burta in partea dreapta, asa ca sa-mi aduca aminte de durerile prin care treceam acum 3 ani, cand m-am operat prima data. deci am dureri destul de nasoale inca nu iau antinflamatoare, dar ma scaie si mi s-au mai umflat sanii asta n-ar fi o suparare daca n-ar durea...deci nu stau linistita , in noiembrie am controlul de 6 luni la sani sa vad ce mai am pe acolo si sper sa ajung si pe la sibiu , ca la budapesta nu ma tine buzunarul inca...
oricum capitolul copil la noi e cam inchis, poate peste cativa ani voi gasi resursa sa ma adun putin, sa incepem niste rate sa ne facem un acoperis al nostru si sper sa ne ajute Dumnezeu sa avem si resursa necesara sa adoptam un copil....acum trebuie sa stau sa ma adun ....
ma scuzati ca m-am intins, dar mi-era dor de voi si simteam ca trebuie sa va zic tot ce simt acum
mada ne bucuram ca mai dai cate un semn, e greu acum ca micutul iti ia tot timnpul, sa creasca mare si sanatos si la cat mai multi dinti.
irina te pup fetele
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Didi - ce sa mai zic,cu psihicul e cel mai greu .si pentru mine ,e greu si tot incerc sa ma adun.Tot ma gandesc la cel mic si uneori noaptea tot mai caut un copil,si acum....Dar trebuie sa trecem peste toate,cu bine si cu rele.
Eu am reusit sa ma programez pe 7 nov la Sibiu,daca crezi ca pot sa intreb ceva sau te intereseaza preturi...sa-mi spui ca intreb.
Sper sa fim cu toate bine .Pe mine ma cam doare dar nu stiu de ce .chistul meu e mic de 1,08 atat era ultima data nu ar tb sa doara dar stiu si eu...poate iar reactionez naspa la contraceptive dar vedem pe 7 .
Va pup.

Mergi la inceput

misspii nici n-am cuvinte sa compar situatiile, tu ai o suferinta ce nu va inceta niciodata, nu poti sa spui ca nu a existat matei, nu pot sa zic ca te inteleg pe ca n-am trecut prin asa ceva, dar ma gandesc de foarte multe ori la tine...si pe perioada cat ai fost gravi m-am rugat la Dumnezeu sa faca o minune cu copilasii tai, sa nu-i pierzi si pana la urma minunea cred ca s-a intamplat, ai reusit sa-i cunosti pe amndoi, sa-i botezi , sa-i tii in brate, si ii vei iubi vesnic, iar acolo sus ai un ingeras care se roaga pt voi....povestea ta m-a impresionat ff mult si am trait-o putin acolo impreuna cu tine....
cat despre polisano as vrea sa intrebi daca tot ajungi acolo daca dr I, are consultatii in weekend...eu nu mai am zile de concediu si de la anu am luat deja de 2 ori...dar as vrea sa ajungem la sb dupa ce facem si spermograma (sper sa-si revina si sotul meu)
iar cu durerile astea nu stiu ce este poate sunt si de la vreme...ma doare si uterul acum, parca as fi la ciclu...dar am si o stare aiurea la stomac si mi-e teama sa iau antiinflamatoare...si asa ma abtin de cand am mancat pe la 5 sa nu vomit...
incerc sa gandesc pozitiv si sa cred ca durerile sunt de vreme si ca vor trece intr-o saptamana...sper sa-mi iasa
pupici pt baietel si la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Hey..in sfarsit se mai scrie si aici..mereu verificam dar nici eu nu indrazneam sa scriu...
Xdidi..curaj draga mea,te rog nu iti pierde speranta!!!Trebuie sa lupti cu psihicul,nu putem sa ne lasam doborate de nenorocita asta de boala!!
Missipi si eu te pupacesc!!Si eu am dureri si stau cu frica ca deja s-a refacut.In decembrie merg si eu la un eco sa vad cum stau dar imi este tare teama pt ca am dureri!!!Nu am luat nimic naturist inca si nu mai tin regim!!Inca alaptez exclusiv si imi este teama dar sincer nu stiu ce ma fac daca a aparut iarasi nenorocirea...

In rest ..si noi crestem,crestem..mergem la controale cu problema lui David si ultimul diagnostic a fost ca daca pana la 1 an nu se schimba nimic tb sa il operam...Nu vreau inca sa ma gandesc la asta..dar ce va vrea Dumnezeu!!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

hey lalely ...ce sa zic de boala asta...n-am cuvinte...e ciudata si perfida , acum vreo saptaman m-a sunat o tipa, o cunostiinta si imi zice ca si cutare are endometrioza si s-a operat si i-a zis dr ca intr-un an cam asa va si ramane gravida ...si ca a si ramas , ca eu dc nu raman??? ce sa zic nu stiu cat e endometrioza la mijloc , cat altele , cat e psihicul , dar cert este ca nu mai am timp sa visez la cai verzi pe pereti si nici n-am acum putere sa ma ridic...sunt cam la pamant, ca la box cand deja iti numara si nu te poti ridica,sunt pe la 9 mai am putin de tot, iar sperantele s-au cam dus la mine...in fiecare luna eram increzatoare si am amnat mult analiza asta , pana a insistat fff mult dr sa o fac, pt ca daca nu o faceam inca mai speram...de asta poate e mai bine sa nu stii cateodata...dar si sa speri asa in zadar e crima la adresa psihicului....
va pup noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _ariana_ spune:

Hey!!! Voi nu ma stiti dar eu va stiu, in ultima perioada v-am tot citit si stiam ca asta e cuibul unor luptatoare! xdidi, sus! Te ridici pana sa ajunga cu numaratoarea la 10 si continui sa lupti sperand atata timp cat crezi. Poate ca Doamne Doamne are alte rezultate la analizele tale. Eu zic sa vorbesti cu un duhovnic, el sigur va sti exact ce sa iti spuna si incotro sa te indrume.
Sunt si eu tot o endometriozata, cu dureri si multe chisturi....o doritoare de viata normala si de ...In functie de rezultatele analizelor ce le voi primi, voi afla saptamana viitoare incotro o iau...operatie..diphe..dar voi stiti deja cursul si sunt sigura ca ma veti ajuta si pe mine sa trec prin clipele acestea grele, pt ca didi are dreptate, cine nu stie prin ce treci .. nu are cum sa te inteleaga.
Nu lasati subiectul sa moara, sunt sigura ca inafara de mine mai sunt multe fete in disperare care citesc dar inca nu au curajul sa scrie iar oamenii ca voi nu pot decat sa ne ridice si noua morarul si sa ne dea dreptul sa visam si noi la o sansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bellaiza spune:

Buna!Daca de prin 2004 vreme de patru ani am citit cap. FIV, din 2008 m-am mutat la adoptie, unde am avut si prima postare dupa ce Stefan si-a aflat parintii,acum m-am hotarat sa va scriu voua. Da, am endometrioza diagnosticata operator-laparo-in 2008, anterior mai avusesem o interventie pentru fibrom istmic posterior, iar acum am fost din nou operata pentru endometrioza. Voi face de data aceasta diphereline, am 42 de ani si gandesc pozitiv. Personal, cred ca in boala asta cu cauze necunoscute stresul are un rol important. Daca m-as intoarce in timp, nu as mai face IAS, nici FIV-ul, ci clar as adopta. Stefan era marisor, avea 5 ani si 9 luni cand Dumnezeu ni l-a scos in cale, dar sentimentul pe care il avem este ca a fost la bunici si a venit acasa. De felul nostru luam lucrurile asa cum sunt, pe Stefan l-am privit ca pe fiul nostru, nu ca pe ultima solutie, nu ne-am gandit in genul daca altfel nu se poate, iar viata nostra este azi frumoasa. Va doresc sanatate si sa vi se implineasca visele!

Mergi la inceput

salutare fetelor,
arina draga mea incepi un drum care nu are o destinatie prestabilita, poti sa te operezi si sa faci diphe si sa nu scapi de dureri si sa nu faci bebe, sau faci bebe si sa nu scapide dureri, sau sa scapi de dureri si sa nu faci bebe sau in cazul ideal si fericit sa scapi de dureri si sa ai si casa plina de copilasi.....
acum faza cu operatia vezi cum o iei, eu le-am incercat pe amndoua si laparotomie si laparoscopica, clar a doua as recomandao, cu toate ca atunci cand m-am operta deschis eram convinsa ca asta e calea, aveam o incredere de muta muntii in loc in doctorii respectivi.....
acum depinde de tine, tu numai intreaba si noi iti raspundem la orice intrebare, fiecare din noi a testat un nr de doctori si putem sa te sfatuim din experienta noastra la cine sa mergi ,sau in functie de ce iti va spune dr cum sa abordezi tu situatia....
oricum tine minte in endometrioza nu exista tratamente unanim valabile, trebuie sa incerci sa vezi ce ti se potriveste si sa-ti stabilesti un target pana unde vrei sa ajungi si pana unde te simti capabila sa incerci....
ca sfat nu te increde intr-un singur dr, intotdeauna 5 pareri sunt mai bune decat una , iar decizia iti apartine tie si sotului tau, nu doctorului....trebuie sa fi stapana pe tine , pt ca pana la urma este vorba de viitorul tau
va puup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Didi..chiar daca te incurajez sa stii ca inteleg prin ce treci.Siu cum este sa iti moara speranta,sa vezi ca la fiecare se intampla ceva bun si la tine nu...Am trecut si eu prin asta...citeam si impartaseam pareri cu voi dar eram convinsa ca eu nu voi fi un caz fericit...Insa m-am rugat mult de tot,am postit si tot timpul ii ceream lui Dumnezeu sa ma ajute sa-mi accept soarta!!Nici nu stiu ce sa iti mai zic...cand cazi in butoi de la nenorocirea asta parca simti ca nu mai poti iesi de acolo..
Eu cred ca undeva acolo este scris ceva si pt tine,sincer!!Nu te descuraja!!!Roaga-te in continuare pt visul tau si poate atunci cand esti cel mai descumpanita vei avea o mare surpriza...Crede-ma ca din suflet iti spun,eu niciodata nu am crezut ca voi avea un bebe al meu..dupa tot ce am citit despre enod eram convinsa ca nu pot avea eu..Uneori cand eram insarcinata mi se parea ca traiesc in vis si ca atunci cand ma voi trezi nu voi mai avea burtica...Si cand am intrat in sala de operatie stateam cu teama sa nu se fi intamplat ceva cu bebe...Dar Dumnezeu m-a ajutat!!
Trebuie sa lupti cu interiorul tau,sa fi pozitiva ,sa te focalizezi pe ceva sa poti oarecum sa te detasezi de problema asta...
Noi suntem aici sa fim unite si sa ne ajutam..
Toate sunt endometrioase sa zic asa...si eu si celelalte care au sau nu bebei!!!Si noi tb sa luptam in continuare iar eu una voi fi mereu alaturi de voi!!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput