Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (68)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

buna fetelor,
cu mandrie va anunt ca fetita noastra va avea o surioara!
aseara am fost la eco si este totul ok, avem 15 saptamani. singura mea problema este ca ma doare burta mai mereu. medicul, care deja e disperat ca nu mai stie ce sa-mi zica, are o teorie cum ca ar fi tesuturile mele inca sensibile de la operatie. Ma refer la cele din interior, de pe langa uter. nu prea stiu daca are sens chestia asta...

va pup si va doresc din suflet cat mai multe liniute!

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
irina ce veste frumoasa, umpli casa de fete, eu ma bucur enorm toate prietenele mele numai baieti fac asa ca voi apela la tine cand or fi de insurat, macar petitoare sa ma fac....
fetelor spotingul meu s-a oprit dupa ce s-a facut putin maroniu , deci fara nici o sangerare , nush ce sa fac consider asta ciclu??? ceva se intampla mi-e sa nu fie semn de menopauza....
o sa sun la clinica sau imi voi face o programare....sunt aiurita, poate revine suparat in weekend
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

buna fetelor!
cam liniste
Irina - felicitari,sarcina usoara si multa,multa sanatate.Despre costurile FIV ce sa zic,difera mult de la persoana la persoana ,tratamentul este destul de scump .eu aveam un calcul facut si am pastrat toate bonurile si cam 15.000 nu stiu daca am pus toate analizele.dar acum este programul cu gratuitatea acordata de stat .Clinica Polisano sb este inclusa in program si toate preturile sunt afisate pe prima pagina de pe FIV LA SB.
Roxy - naspa ca tb sa te operezi dar nici clasic nu e grea recuperarea.eu am fost operata clasic si daca nu aveam complicatii si reactiile urate la contraceptive nu ziceam ca este chiar greu .unde pleci in concediu? nu ma iei si pe mine.
Didi - de ce nu iei si un FIV in calcul? stiu ca parerile despre FIV sunt f diferite dar rezultatul conteaza.E greu ,acum si pt mine ca mai am 7 embrioni congelati si trebuie sa decid ce fac ca pe 16 .oct este un an si trebuie sa ma duc sa platesc (primul an este gratis) sau sa renunt.dupa 24 trebuie sa vorbesc cu medicul de la sb ca pana atunci e plecat ,am vorbit la telefon cu dansul si a zis sa ma duc la SB si pt control si sa-mi povesteasca de FET.
Va pup pe toate si numai bine ;sa aveti o saptamana frumoasa!
Lelu - ai grija de burtica!la ce medic esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Buna dimineata!

Primiti si de la noi o cafeluta si un ceiutz?!

Irina felicitari pentru "tetitza"! Sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa! Sunt convinsa ca surioara ei aiba o asteapta :P

Didishor am inteles ca pana la urma a venit cm-ul. Macar bine ca a venit si nu te-a mai ametit cu spotting si atat. Te pup dulce!

Misspii ce faci? ce face puiul tau?

Noi ieri am fost la un echo mai performant si este totul ok, perfect in grafic, pt ca la ultima echo la dr mea, iesise bb mai mic cu o saptamana. Cred ca a masurat gresit, nu am alta explicatie.
Mi s-a luat oricum o piatra de pe inima.

Va doresc o zi frumoasa, dragele mele!

Elly 10+ si Babyboom

Mergi la inceput

salutare fetelor,
misspii m-am gandit la fiv si am vb cu sotu, acum astept sa fac spermograma, insa nu e o solutie ok pt mine , gandindu-ma ca dupa un fiv cu protocol lung am risc crescut sa intru la menopauza si sa nici nu reusseasca ma face sa renunt la ideee, voi mai discuta si cu dr si cu duhovnicul , insa sunt tare negativista in general...
fetelor mai vechi si mai noi care o stiti pe ylari (e trecuta pe prima pagina) are o fetita si am mai ramas gravi pt a treia oara luna asta....(mai are o sarcina pierduta) si vreau sa va zic ca are un singur ovar.....asa ca ar trebui completat acolo la listuta
va puuup pe toate

Mergi la inceput

elly a venit pana la urma, a tinut 2 zile de sangerare abundenta si ieri am avut iasi spotting si azi gata..ce sa zic am o ciudatenie de ciclu, macar inca ma bucur de sanii umflati ca inainte de menstra...vorba aia baba baba, dar macat sexi

Mergi la inceput

salutare fetelor ,
e cam liniste la noi ...am o veste buna din partea lui ylari , deci voi pune un citat dintr-o alta postare de a ei si cine se ocupa de prima pagina sa faca completarile de riguare:

"in 2004 operatie clasica, chist endometriozic eclozat, trompa rupta, praf inauntru, anexectomie stanga, diphereline 3 luni, sarcina piua. Primul test pozitiv din viata mea 3 septembrie 2007, Eva Denisa n. 04.05.2008, apoi iar incercat ptr bb2 din martie 2009, test pozitiv de sarcina in 06.05.2011, sarcina oprita din evolutie la 8 saptamani conform dimensiunilor embrionului, chiuretaj in 15 iunie 2011, o luna pauza in care am descoperit 2 gene de trombofilie Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot, test pozitiv de sarcina 11.10.2011. Ce chestie Daca vrei completeaza tu ptr mine istoricul, si indeamna fetele sa nu isi piarda speranta niciodata."

va puuup si sa auzim de mai multe teste pozitive si la noi ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

wow, nu-mi aduc aminte sa mai fi fost asa liniste pe aici.
sper ca sunteti toate bine.
nu lasati subiectul sa moara, e pacat, pe mine m-a ajutat foarte mult si sunt sigura ca sunt si alte fete care vor avea nevoie de ajutor.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Am reactualizat povestea lui Ylari pe prima pagina. Sa-i dea Dumnezeu o sarcina usoara in continuare si un bb sanatos!

Fetelor, ce mai ziceti voi? Nu va pierdeti moralul, Dumnezeu are un plan pentru fiecare! Trebuie sa fim optimiste!

Voiam sa va intreb daca vreuna dintre voi doreste sa preia realizarea noilor capitole. Eu o fac in continuare, cu multa placere. Nu e niciun efort, dar ma gandeam ca poate nu sunt asa de receptiva ca atunci cand activam numai aici.
Daca se hotaraste vreuna dintre voi, sa-mi zica si ii trimit formula de inceput de pe prima pagina pe mail, ca sa apara tot, ca atunci cand editezi.

Noi suntem bine, Doamne ajuta! Va pupam dulce!

Elly 12+ si Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

asa este- cam liniste.si eu deschideam zilnic si vedeam ca nu mai scrie nimeni nimic ma gandeam ca sunteti toate bine si mai bine ca nu mai este de scris.
Roxy - cum esti,te-ai operat ,cum te simti?
Irina ,Elly - va pup si sarcina usoara.
Didi - cum esti?

Va pup pe toate si va doresc o saptamana superba.
Eu sunt cat de cat bine,nu stiu de ce dar ma cam doare in stanga in general dimineata si nu inteleg de ce dimineata sau cand ridic.Maine sun la SB ca a venit medicul I din concediu si ma programez.
Lalely - 10000 de

Mergi la inceput