Endometrioza ne-a unit in lupa pentru bb! (68)
Raspunsuri - Pagina 11
lelu spune:
lucialu multumim foarte bun link-ul poate fi salvat pe prima pagina , vreau sa va spun ca si eu am mancat fructe de culoare mov (afine, cirese negre, mure) inainte de FIV si pe perioada lui, cred ca ma ajutat
Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!
Ellyshor spune:
Luciaaaa multumim frumos pentru urari!
Am pus articolul recomandat de tine pe prima pagina.
Elly 7+ si Babyboom
lucialu spune:
Lelu, sigur au contribuit si ele.:) Si eu ca tine plus remedii hidroalcoolice din ele.
Multumesc Ellyshor! eu acum sunt cu dureri continue, dar nu am luat nimic de frica sa nu ii faca rau fetei. Poate am fost mai catolica (,) ca papa dar mi-a fost frica. Urmeaza insa sa iau remediile din Hu pt ca deja la mine sigur e groasa, iar de operat nu as mai vrea sa o fac, oricum nu acum cat fata e inca mica si dependenta de mine. si cand voi primi detalii mai multe va voi spune si voua. Pana atunci personal nu recomand nimic in sarcina si alaptare, cu toate ca cel putin in Flavin 7 spun ca sunt doar substante pe care le contin fructele respective in stare proaspata. Dar voi reveni cu detalii precum am spus.
lalely07 spune:
Felicitari Leluuuuu!!!!!!1
In sfarsit incep sa curga vestile bune ...Ma bucur mult fetelor!!!
Sa aveti sarcini usoare si bebici sanatosi!!!
Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!
Ellyshor spune:
Lalely, ce mai faci iubita?! Creste puiul tau, creste?!
Si fetele? Nu mai ziceti nimic? Sper ca sunteti bine
Elly 8+ si Babyboom
xdidi spune:
salutare fetelor,
m-am intors din concediu odihnita, dar vestile nu sunt chiar roz, o data cu intoarcerea am primit si faimosul rezultat la amh <0,1 deci ce sa mai zic , ma mir si eu cum de am facut aia 3 foliculi cu ova-mit..sanse natural nu mai sunt nici macar in mintea mea , nu ca ar fi fost vreo data....acum vreau sa fac si o spermograma sa ne loveasca si aia in mijlocul capului, dar oricum nu prea mai are rost...
acum am si eu o intrebare , daca eu am facut 3 foliculi cu amh-ul asta , inseamna ca au scost ovule batrane sau nu au scos deloc??? ca acum nu prea mai inteleg nimic...
acum nici nu-mi vine sa ma mai duc la doctor, deja stiu ce o sa zica ....am mai auzit discursul asta cred ca voi lua mai devreme pauza de doctori si pe o perioada mai lunga....nici nu stiu daca mai are rost sa ma gandesc la o noua operatie....
scuze ca stric bucuria de aici , insa cam aste e endometrioza ...
va puuup pe toate
lelu spune:
xdidi eu am AMH 0,4 ... Am monitorizat cu teste de ovulatie si niciodata nu se pozitivau. Eram distrusa, endometrioza i-mi mancasera ovarlele. Natural, nici o sansa nu aveam, deoarece si trompele mele sunt distruse insa cu un medicament potrivit de stimulare am obtinut cativa folicolasi.
xdidi stiu ca e o lovitura ceea ce ai aflat, dar daca trompele tale sunt bune, si cu o stimulare buna, poti obtine folicoli buni si de ce sa nu iasa bebele?
Care a fost doza ta de Ovamit? Eu am facut stimulare de 300 unitati zilnic de puregon si exista sansa sa obtin ovo batrane, dar a fost ok.
Eu tind sa cred ca stimularea pe care ai facut-o tu a fost usoara si totusi ai obtinut cei 3 foli.
11+ Doamne, ajuta-ne sa fie bine pana la capat!
xdidi spune:
salutare fetelor,
lelu draga mea eu am luat ova-mit cate o pastiluta pe zi din z5-z10 si am avut 3 foliculi chiar mari, in z12 aveau 20 mm....eu zic ca am reactionat bine si de asta sunt uimita de amh...
mai am o intrebare credeti ca ova-mitul sa-mi influentat rezultatul la anliza????eu eram pe stimulare si doc stia asta si mi-a zis ca amh-ul nu este influentat de nimic...voi suna azi la laborator, si m-am hotarat sa fac hsg-ul sa vad cum stau cu trompele, daca sunt ok mai bag o luna de stimulare fie ca doc vrea fie ca nu....daca am prb cu trompele probabil voi mai face o laparo, oricum ceva endo cred ca e chiriasa la mine, ca au inceput deja durerile de burta de ieri si cm-ul trebuie sa vina abia pe 8...continui cu pastilutele mele si Doamne ajuta, acum astept sa-si revina sotul sa facem si spermograma aia odata ....
oricum la ce previziuni am si ce buget , pt operatie daca va fi voi lua calea sibiului...
va puup pe toate si va doresc cifere langa burtica cat mai mari
roxypuy spune:
hello fetele! revin si eu cu semne de viatza
in primul rand felicitari lelu pt reusita! sa dea Dumnezeu sa ai o sarcina usoara, sa o duci cu bine pana la capat si sa ai un BB sanatos! ma bucur tare mult ca avem atat de multe vesti bune
ale mele din pacate nu sunt chiar asa bune am fost la spit militar la dr si mi-a spus ca ov drept este ok, iar pe stangul intr-adevar am din nou un chist, insa nu chiar de 6 cm cum s-a vazut la giulesti...e maricutz, dar nu chiar asa. cert este ca tot pe laparotomie vom merge, deci taietura clasica (a zis ca se mai gandeste daca sa ma taie pe vertical sau orizontal). ar fi trebuit sa ma opereze la sf lui oct ca sa fiu imediat dupa CM, insa eu in noiembrie plec in concediu si ma tem ca nu ma refac pana atunci, deci am hotarat sa mai amanam 1-2 luni. a fost surprins sa afle ca nu am dureri, nu iau calmante nici macar in prima zi de CM de cateva luni bune. oricum de bine ce m-am laudat ca nu ma doare, la 2 zile dp ce am fost la el, am inceput sa simt cate ceva prin burtik nu dureri mari care sa necesite calmante, insa e o jena asa...
am reusit sa obtin programare la albu la medlife pe 18 oct, sa vedem ce zice si el si apoi sa iau o hotarare. oricum avand in vdr ca deja 2 dr mi-au zis ca trebuie sa fac op clasica...nu stiu daca mai e cale de intoarcere...mi-e cam teama asa ca am inteles ca e recuperarea destul de grea, insa asta e! n-am ce face...
stiu ca unele din voi v-ati operat clasic - didishor parca tu...nu mai stiu...ziceti-mi si mie pls cum e cu recuperarea? cam cat v-a luat pana v-ati pus pe picioare?
ellyshor ce-ti face burtik?
va poop pe toate si va multumesc ca-mi sunteti alaturi!
Roxy
xdidi spune:
salutare fetelor,
roxy da eu m-am operat clasic prima data , dar recuperarea a fost destul de grea la mine, daca ar fi sa compar cele 2 operatii as spune ca n-as mai face laparotomie nicodata...am stat 4 zile in spital si am pierdut mult sange si in 3 saptamani abia mi-am reluat activitatiile cotidiene si aici ma refer la mers singura si dreapta, facut baie singura , insa cu efort minim tot...dupa laparo eram ca noua, putin obosita vreo 3 zile, apoi m-am bucurat de medical, ca in spital am stat 1 zi jumatate....
eu zic sa ceri si alte pareri....la doctori care fac frecvent laparo, nu la dr care opereaza de o viata clasic si fff rar laparo.
va puup pe toate si la cat mai multe gravidute