Aspirante optimiste>20ani(713)Felicitari lavi02!!!
Raspunsuri - Pagina 20
YLARI spune:
In noiembrie 2004 am fost operata de chist endometriozic eclozat - anexectomie stanga, la biopsie clar endometrioza. Cu Eva am ramas gravi din prima incercare in prima luna dupa ce am oprit ac, cu bebe doi am ramas cam din a treia luna de incercari dar pot sa spun ca in primele doua nu am tras tare... asa ca nu stiu ce sa zic de asta cu ramasu greu. La cezariana mi-a zis doctora ca aveam cateva focare de endo pe uter, deci de asta nu prea scapi decat la menopauza, cand nu mai ai cm si deci nu se mai elimina/reface endometrul. Eu nu am dureri, sunt super ok, daca nu imi pocnea trompa atunci nici nu stiam. Chistul a fost enorm, toata lumea credea ca e extrauterina, inclusiv "domn" profesor de la spital care a fost de-a dreptul revoltata cand i-am zis ca n-are cum, ca nu mai avusesem contact de vreo un an ..................
Deci: se poate si cu endo, se poate si doar cu un ovar. nu se poate cu trombofilie se pare, si nici cu nervi, stress, alergatura si oboseala de care ma lovesc zi de zi.............
Sunt inca revoltata si suparata. peste 2 sapt pleaca sotul in Franta si mai vine peste 3 luni. Deci... piua. stop joc. su nt in lacrimi rau de tot ma dau cu capu de birou
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()
lorena_86 spune:
alex mie dr mi-a zis ca nu se poate asa ca trebuie sa-ti bage gaze si acest lucru nu e posibil fara anestezie totala
si eu am fost la un pas de a-mi scoate bila si tot anestezie generala mi-a zis medicul...
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
MeAlex spune:
Ylari, in 2 saptamani esti in perioada fertila...asa ca prestezi inainte sa plece.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
MeAlex spune:
Am inteles, oricum, trebuie sa vad ce zice medicul...lucrurile se lamuresc: incepe sa fie mai mult si mai rosu pe hartie...
Socrul meu a facut o operatie de extirpare de niste chestii din vezica urinara si a avut anestezie locala. Probabil ca depinde de ce urmaresti si de tehnica folosita.
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
lorena_86 spune:
ylari sau poate nu mai e nevoie ca e acum...nu se stie
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Ylari, in 2 saptamani esti in perioada fertila...asa ca prestezi inainte sa plece. Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Eu nu mai am nicio speranta. Luna asta am prestat o zi da una nu, indiferent de perioada, de cand mi-a trecut cm si pana ieri inclusiv, de am facut bataturi , nu ma intelegeti gresit, cu mare drag si voie buna, dar in pana mea, daca nici asa n-am ramas, cu eco de confirmare ca am folicul, cu stat cu picioarele pe sus, cu teste de ovulatie si TOT NU, sunt de-a dreptul shocata. Pe bune, in pana mea, pana la urma ce dreq e asa de greu de nu ne iese????????????? Ne cautam, ne alea, si degeaba, ce putem sa facem mai mult? Ce? Medicamente, interventii, ecografii, de naiba chiar asa suntem de ... cum???? Imi pare rau, iertati-mi descarcarea dar nu pot sa ma gandesc la altceva. Cand ii mai aud pe unii (sorry Deny, nu la tine ma refer ci la persoane din viata mea) ca bebe vine cand vrea el (!?) ca bebe vine cand vrea Dumnezeu... m-am saturat, dar de ce sa nu vina cand vrem noi, noi ce avem? Of sunt GROAZNIC de prost dispusa si de revoltata. Nu e de vina nimeni, stiu, dar eu cum scap de durerea asta si de neputiinta? Nu mai pot, nu mai vreau. Uite, cumnata-mea a ramas si cand a vrut si cand n-a vrut. Repet si cand a vrut EA. Eu de ce nu pot? M-am saturat de tot ce fac, imi bag picioarele.
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
MeAlex spune:
Ylari, te inteleg foarte bine! Nici eu nu suport sa mi se spuna povestile astea. Uite ce am gasit pe un site:
Pentru cuplurile fertile, sansa de a obtine o sarcina este de:
20% in fiecare luna
57% in 3 luni de incercari
75% in 6 luni
90% intr-un an
95% in 2 ani
Acum, stii cum e...noi am fost in procentul care nu a obtinut, cumnata in cel care a obtinut...eu cred ca la mine e si problema de varsta si de greutate...fetele care spun ca au ramas din prima luna sunt toate mai mici decat mine (as spune cu mult mai mici)...Eu incerc sa imi oblojesc ranile si sa ma gandesc la alte chestii pe care trebuie sa le rezolv...ma simt neputincioasa si nici putere sa ma revolt nu mai am...sunt obisnuita oricum sa nu ma bazez pe noroc si sa muncesc mult ca sa obtin ceva...asa ca, e la fel si cu bebe...
pentru
lorena_86 spune:
![]()
![]()
ylari, astia cam par nervi de gravidutza![]()
dar de unde stii ca nu esti?
ca e prea devreme si nici spotingul nu a inceput, nu ai de unde sa stii
mai asteapta
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
woow alex, ce norocoasa am fost, de doua ori m-am incadrat la prima varianta, deci am prins ala cu 20%
iar dupa nici la ultima nu ma mai incadrez

ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui draguta Buna ![]() Kitty27,Cora, bellasamoyed la multi ani si tuturor Mariilor si Marinilor ![]() fetele eu luna trecuta am avut Cm de 22 de zile cu ovulatie in ziua 10, ce ziceti nu a fost cam scurt? |

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"