Aspirante optimiste>20ani(713)Felicitari lavi02!!!
Raspunsuri - Pagina 21
MeAlex spune:
Vezi, Lore, ai fost norocoasa...cine stie ce scartaie acum...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
YLARI spune:
Alex eu am 36 de ani........... In curand inchid fabrica... Mama a intrat la menopauza la 38 de ani
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise ![]()
MeAlex spune:
Ylari, mai ai cel putin 2 ani si oricum nu e obligatoriu sa inceapa menopauza la fel ca la mama ta...ai facut analiza AMH? Iti arata cat timp mai ai, rezerva ovariana...
Eu am 34 si niciun bebe...
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
cixinica spune:
Buna fetele!
MeAlex, ylari .....apropo de varsta, va inteleg f bine..... eu am 38 si niciun bebe si nicio sarcina, mama a intrat la menopauza la 44, m-am gandit si eu sa imi fac AMH, dar imi este f frica de rezultat
LA MULTI ANI! tuturor sarbatoritilor zilei 

dreambaby spune:
Buna. Lorena, e posibil ca beta sa nu iasa din prima pt ca mai apar si erori la aparate. Asta mi-a spus-o si o cunostinta de-a mea care toata viata a lucrat la laboratorul unui spital. Asa ca mai asteapta un pic, stii bine ce am patit eu luna trecuta de v-am stresat incontinuu
. Eu sper sa fie
totusi la tine in burtica...
Ylari, poate nu intrii la menopauza asa devreme si mai poti presta putin pt un
. Ma bucur ca ai o fetita, sa fie sanatoasa si cuminte!
La Multi Ani Mariilor!!!!!
Eu azi imi fac de cap, ma duc la shopping si sa imi iau masina de spalat cadou de ziua mea 
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Ylari, mai ai cel putin 2 ani si oricum nu e obligatoriu sa inceapa menopauza la fel ca la mama ta...ai facut analiza AMH? Iti arata cat timp mai ai, rezerva ovariana... Eu am 34 si niciun bebe... Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
Nu stiu de analiza asta, unde se face, cat costa si se numeste chiar asa? Ar trebui sa se numeasca AMR
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Mami de Eva scumpa
http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png
Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot
www.fertilityfriend.com/home/2ba005/
Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise
lorena_86 spune:
pai alex, stiu sigur ca psihicul meu scartaie rau de tot...voi nu-l auziti?![]()
fetelor am tras o concluzie....si am si multe dovezi in spate
cred ca mancarea si bautura, alimentatia noastra conteaza enorm
bunicile noatre si femeile de la tara mancau inainte doar productie super sanatoasa si faceau copii mai toate si pe capete....unele ii nasteau si la sapa
si sunt multe alte motive sa cred ca asta conteaza enorm
sunt multe chimicale in alimentatia noastra si asta poate da sterilitate, sunt convinsa...
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
xdidi spune:
salutare fetelor,
la mine cred ca va fi z1 azi
ylari ca posesoare de endometrioza(gr 4 de 2 ori) nu pot sa-ti zic decat felicitari pt Eva, iar cu inchisu fabricii eu era sa intru la 24 ani la menopauza, maine fac amh-ul si nu ma astept la vesti bune, eu am 26 ani si de 3 ani ma chinui sa iasa bebe, deja nu ma mai intreb dc? am avut momente cand nu mai vroiam , stiu de endo si e suficient....e complexa si perfida, si trebuie acceptata si sa inveti sa traiesti cu ea ca de tratat vad ca esti cate s epoate de constienta ca nu se trateaza...si inca ceva totusi pana nu vezi rosu, nu?
iar referitor la laparoscopie se face doar cu anestezie totala , cu intubare si co2 in burtica,este o interventie invaziva cu multe semne de ?????????insa te recuperezi mai usor decat dupa laparotomie....dar sa o faci doar pt a vedea daca sunt trompele ok nu face , eu am facut-o
, dar dr a fost de acord pt ca pe eco se vedea hidrosalpinx bilateral si aveam si endo in antecedente....deci conteaza "bagaju" de diagnostice inainte de laparo, sau anii de incercari nereusite, eu m-am incadrat perfect...
va puuup
MeAlex spune:
Lore, o sa caut mai multe despre ea, se face din sange, atat stiu...chiar, e un AMR
. Ai dreptate cu chimicalele, noi am renuntat la mancatul de prostii de cativa ani, dar mai avem un pic de lucrat...incercam sa nu mancam zilnic carne, chiar tinem post de carne (ca de lactate nu reusim inca), mancam mai mult peste, mai multe legume, fructe...si nu mancam deloc mezeluri, nu prajim mai nimic, nu mancam junkfood...Acum asteptam si rezultatele...
Cixinica, si mie imi e frica...dar daca stiu ca stau prost, macar dau bataie si poate se misca si doctorii mai repede...ca m-am saturat de placa cu incercatul...Am inceput sa mint asupra perioadei de incercari...
Dreambaby, la multi ani! Foarte bine ca iti faci cadou.
Eu sunt asa de cazuta in butoi de multe luni, ca nici nu stiu cum sa mai ies...nu ma incanta nimic, nu ma inveseleste nimic...astept sa imi treaca...
pentru
simonata spune:
MeAlex, Ylari, nu sunteti batrane.. Mai aveti timp. Eu am avut primul bebe la 34 de ani, iar acum, la aproape 36 sunt croita pentru cel putin unul. Eu nici nu m-am gandit ca vasrta imi joaca feste. Eu am ramas din prima de fiecare data, inclusiv la sarcina pe care am pierdut-o acum, dar si la prima pierduta, asa va varsta nu reprezinta cea mai mare piedica in a ramane insarcinata.
Intr-adevar,fertilitatea scade dupa 30 de ani, dar nu dramatic.
Mai suntem inca bune de ceva (macar de facut copii, daca pustioace nu mai suntem).