Aspirante optimiste>20ani(713)Felicitari lavi02!!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

alex, din ce stiu eu....sursa nesigura asa ca nu garantez...

laparo poate elibera si trompele si verifica si uterul

am o prietena buna, e medic cardiolog, a incercat 3 luni, a vazut ca nu ramane si a facut imediat laparo....din pacare aveam unul din ovare caaptusit in intregime de tesut....plus alte afectiuni la trompe si uter si le-a rezolvat pe toate....

si eu inainte de hsg voiam laparo doar ca am inteles ca nu se poate realiza decat cu anestezie generala, lucru pe care incerc sa-l evit cat pot....

dar dr m-ai zis ca daca spermograma sotului e ok si nu raman sa ma programez la histeroscopie pt a vedea uterul in detaliu

dar daca ai trompele usor infundate se rezolva doar cu hsg, nu mai e nevoie de altceva

acum tu decizi dar hsg e mult mai usoara decat laparo si iti revii repede, poti incerca in luna respectiva iar complicatiile sunt minime....

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Alex temperatura e inca mare...

Mergi la inceput

dar cu hsg nu lovesti doi iepuri dintr-o impuscatura.....

vezi ca eu nu am avut nimic cu trompele dar mi-a zis ca urmatorul par e sa verificam amanutit si uterul.....lucru pe care laparo il rezolva automat....sunt si plusuri si minusuri la ambele....tu decizi

cel mai bine e sa te sfatuiesti cu un medic bun

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

Buna

Kitty27,Cora, bellasamoyed la multi ani si tuturor Mariilor si Marinilor

fetele eu luna trecuta am avut Cm de 22 de zile cu ovulatie in ziua 10, ce ziceti nu a fost cam scurt?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ai dreptate, Lore, sunt plusuri si minusuri si la laparo si la hsg...asta e problema: medicul...ma mai gandesc zilele astea si o sa vad cum fac...sper sa gasesc unul care sa ma ia in seama. In principiu, voi merge la medicul meu de la Elias.
Asa e Luci, inca sunt sanse. In continuare am un nod in gat.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Lorena, laparoscopia vede uterul doar pe exterior. La laparoscopie se intra cu camera si instrumentele in abdomen, adica pe exteriorul uterului. Vede de exemplu daca ai endometrioza sau daca ai aderente. Trompele se verifica la modul ca se injecteaza un lichid albastru pe o parte si se verifica daca iese pe partea celalalta. In interiorul uterului se vede numai cu histeroscopia.

Succes!

Eu am facut anul trecut laparoscopie pt chist. Acum daca nu ramaneam (deja fiind 6-7 luni mi-am pus problema) mai degraba faceam o HSG decat inca o laparoscopie pt ca e cu anestezie generala cu intubare si suprimarea functiilor vitale, nu e o gluma.

Mergi la inceput

Of...As incepe cu HSG si histeroscopie...dar vedem ce vrea si medicul.

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

Mergi la inceput

merci lavi

stiam eu ceva dar nu amanunte

laparo nu am facut tocmai din cauza anesteziei generale

imi e foarte frica de procedura asta...te culci dar nu stii daca te mai trezesti

si am auzit ca iti baga si niste gaze in abdomen...

de unde stiai de chist? se vedea la eco?
la mine la eco totul e normal si la hsg atat cat s-a vazut a fost ok....

nu mai stiu ce sa zic

am mers la baie si se pare ca a reaparul iar o secretie foarte foarte pala, un maro deschis
dar nu pateaza, trebuie sa verific eu adanc sa dau de el

v-am mai zis...la prima sarcina am avut pete serioase, de mi-am pus si tampon...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Lorena, a mine testul iese slab pozitiv la ~2 zile dupa spottingul de implantare. Fii rabdatoare, daca in cateva zile nu mai ai spotting poti sa faci testul.

Fetelor, mie mi s-au intamplat atatea si nu sunt pesimista. Capul sus ca se rezolva toate! Nu va ocupati gandurile numai cu ideea de a ramane insarcinate, gasiti-va altceva de facut ca sa va ocupe timpul.

Mergi la inceput

Fetelor, laparoscopia e pana la urma o operatie...sa zicem, daca faci operatie de scos bila, e aceeasi operatie laparoscopica...bine facuta in alta zona...Eu stiu de operatii laparoscopice facute cu anestezie locala (nu simtea abdomenul si picioarele deloc), ar fi bine daca s-ar face si asa...

pentru

Mergi la inceput