Aspirante optimiste>20ani(713)Felicitari lavi02!!!
Raspunsuri - Pagina 18
Matzaila_81 spune:
Lorena, exceptand spermograma le-a facut pe toate si totul e perfect.
Si nu cred ca sotul ar fi de vina, sunt casatoriti de un an si impreuna de aproape doi iar ea incearca de 10 sa ramana gravida. Nu or fi fost cu totii infertili ![]()
dana0000 spune:
Fetelor eu nu am spotting, sau poate nu imi dau seama. Cand e sa imi vina am cateva picaturi maro si apoi gata,in aceeasi zi se instaleaza si CM.De la ce apare spottingul,se stie cauza?
Dar secretia alba la 1 sapt de la ovulatie,abundenta si cremoasa e semn de bebe sau nu? Ca nu mai inteleg...
La multi ani pt toate Mariile!
Matzaila_81 spune:
Lore, nu am mai intrat dar v-am citit.
Mi-a fost greu si imi este sa va scriu de bebe. Ma simt neputincioasa. Stiu cum este in fiecare luna si as vrea sa pot face ceva, cat de putin sa va incurajez, sa schimb cumva liniuta aia in doua liniute.
Dar nu depinde de mine.
Bebe e un el. A inceput sa miste deja. Suntem maine in 19 saptamani. Avem emotii mai mari ca inainte. Sa fie sanatos puiul, sa fiu mama buna si asa mai departe.
lorena_86 spune:
scumpa, nivelul mare de homocisteina da avort spontan prin incetare in evolutie
asta inseamna ca tot trebuia odata si odata sa-i intarzie sau sa- apara liniutele
vezi sa nu aiba anticorpi antispermatici, sau endometrioza
eu una as face o histeroscopie si acolo o poate lamurii, este o metoda mai putin invaziva decat laparoscopia si cred ca si mai ieftina
pur si simplu ii baga un tub cu o camera vidio in uter si are si un dispozitiv de taiere a eventualilor polipi endometriali
si nu e acelasi lucru cu hsg pt ca acolo se face doar un examen radiologic si nu se poate studia amanuntit uteruldecat general, in scimb la histeroscopie se vede interiorul acestuia, endometrul
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
moni, tu stai ascunsa....?
de ce?
inca de dor ranile de la cazatura?![]()
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
o sa fii o mama minunata iar puiul o sa fie sanatos

eu luna asta am facut hsg si dr a zis ca e totul ok
de asta aveam asa mari sperante....ca de doi ani numai esecuri....
fetele cu endometrioza....din cate stiu eu daca ai boala asta nu ramai fara ajutor, nu?
mie mi-a zis un dr ca daca am ramas de doua ori nu am cum sa am endometrioza ca nu ramaneam de oua ori din prima...
voi ce stiti?
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
oups....
se pare ca nu e chiar asa cum mi-a zis dr.
"Endometrioza poate afecta orice femeie din perioada pubert#259;#355;ii pān#259; la postmenopauz#259;, indiferent de ras#259;, etnie sau num#259;rul sarcinilor anterioare. Endometrioza persist#259; #351;i dup#259; menopauz#259; #351;i īn cazuri rare, fetele pot dezvolta aceast#259; boal#259; chiar īnainte s#259; aib#259; primul ciclu menstrual."
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lorena_86 spune:
sria asa.....
"endometrioza poate afecta orice femeie din perioada pubertatii pana la menopauza, indiferent de rasa, etnie sau nr sarcinilor anterioare."
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
MeAlex spune:
Matzaila, ce lubrifiant? Stiu ca nu e voie. Doar Preseed...rectific...noi nu avem voie, ca deranjeaza spermatozoizii, la tine cred ca nu-s probleme...
Tu ai dreptate cu testele, dar vezi ca eu am spotting...tu n-ai avut...
Sa ai un bebe sanatos si stai linistita, vei fi o mama buna!
Luci, am luat, am completat acum pe grafic, e 37...in scadere...
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
MeAlex spune:
Lore, eu vreau sa verific trompele si uterul. Dar vreau sa fie cat mai putine interventii si sa rezolv cat mai repede (adica nu vreau HSG si apoi altceva ca sa desfunde). Pentru trompe ar trebui laparoscopie si pentru uter, histerosopie? Sau merge laparo pentru ambele?
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060