Prietene la bine si la greu - 134

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

niste poze.

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

neatza
nu merge pagina de poze...zice "aceasta pagina nu a fost gasita"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancutza_Bro spune:

Lumi imi pare rau ca sunteti necajiti cu casa...era de astepat ca la un asa proiect sa mai apara si intarzieri...o sa se termine cu toate pana la urma si o sa va bucurati de casuta noua

ce face pisicoasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Sandra de Ramonika mai e alaptata la iasi.
Chiar? cine mai e pe listuta???

da, suge la greu, mai ales azi noapte m-a capiat cu suptul, de-abia adormeam si iar agatata de tztz...
mai alaptau parca Lili, Lyly (?), coque, raluci si poate si dintre fetele care intra mai rar si nu mai stim de ele.

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

Sandra de Ramonika mai e alaptata la iasi.
Chiar? cine mai e pe listuta???

da, suge la greu, mai ales azi noapte m-a capiat cu suptul, de-abia adormeam si iar agatata de tztz...
mai alaptau parca Lili, Lyly (?), coque, raluci si poate si dintre fetele care intra mai rar si nu mai stim de ele.

zebra roz

Pariez pe Diana + Shtephy . Si fetele de la Iasi oare? Monica si Lalu? Lylyana a intarcat Alexul.

Monis, mama de Piticutz Santiago (02.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Lalu si Monica au intarcat nu demult. insa pe Diana si Stephy pariez si eu.

zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Facem o postare "cra-cra" ca merge in wk-end :
- de o saptamana-doua Rares a trecut de la nivelul "mancam cateva lingurite/inghitituri" la nivelul care se cuantifica mai frumos si care speram sa devina obisnuinta: mancam o felie de paine, un ou, o canuta de lapte samd.
- va amintiti canapeaua din burete extensibila pe care a exersat Rares primii pasi? Acea canapea "de pe vremea Iarinei", pe care o folosim drept pat de mijloc in camera Iarinei pentru ca in caz de accident gen "am cazut din pat" nu sunt urmari grave pentru ca are o inaltime de 19 cm.
"Celebra" canapea este inca foarte utila pentru ca astazi Rares a exersat cu ajutorul ei operatiunea "urcam si coboram trepte". A fost foarte distractiv pentru el, la urcare exersa la capitolul "forta si echilibru" iar la coborare la capitolul "echilibru". Partea cu urcatul este mai dificila si dupa 2 incercari reusite a continuat urcarea cu ajutorul mainilor. Se vedea dupa dificultatea in respiratie si dupa o oarecare invinetire a buzelor ca acest "exercitiu" este dificil pentru el insa era atat de distractiv incat nu s-a lasat pana nu a reusit si la partea cu urcatul sa se descurce cel mai adesea fara ajutorul mainilor. Am rezistat si eu tantatiei de a-l opri de la ceva ce parea cam obositor pentru el si uite asa mai facem amandoi "un pas inainte pe calea progresului"

Edit: suntem si mandri posesori ai primului canin !

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Si daca nu aberez iar ca deh! la cum m-a innebunit Iulian in ultimele zile, n-ar fi de mirare, cm pt ingrijire copil e cu 85% din veniturile pe ultimele 6 luni, dar nu mai stiu ce taxe si impozite se trag din astia... Pirelia?

Este un concediu medical obisnuit - CAS si impozit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pirelia spune:

Ce curaj pe voi sa mai alaptati.
Oana a papat laptic de mama pana la 1 an si 1 saptamana si a fost usor cu intarcatul De atunci bea/mananca lapte de vaca.

Micuta mea e ingreva foamei si in campania de innebunire a mamei ei. Nu o multumeste nimic, nu o pot opri de la nimic, imi cere ceva de mancare, ii pregastesc si cand ii pun farfuria in fata spune „nu miau" (traducere: nu vreau").

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ancutza_Bro

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

niste poze.

neatza
nu merge pagina de poze...zice "aceasta pagina nu a fost gasita"

Anca, mami de Sabina Ioana (03 nov 2009)

eu cand dau click pe link merge...dar uite link-ul complet...poate merge asa!https://picasaweb.google.com/104897913269188858773/9Septembrie2011#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Buna dimineata si o de la noi!

Mergi la inceput