Prietene la bine si la greu - 134

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

neata

lavi am vazut pozele. Rares a crescut, e frumusel, insa faza cu tigara, oricat ar fi de "in gluma" nu pot s-o apreciez. dar deloc.

Pirelia nu cred ca e vorba de curaj. adica eu nu ma simt curajoasa ca alaptez. e pur si simplu mersul normal al lucrurilor. am vrut sa merg pe principiul ca Sandra sa suga pana cand vrea ea. sper sa-mi si iasa asa...

magda felicitari Rareselului pt. progrese.

simina tu ce mai faci? ai inceput activitatea la gradi? cu cine va sta ranjita?

Licuuuuuuuuuu vreau un semn de la voi, doar ca sunteti bine si atat.

Lumi intr-un fel te inteleg ca "ti-a fost mila" de constructori, insa eu nu cred ca i-as fi iertat asa usor. avand in vedere ca majoritatea sunt neseriosi, eu i-as fi taxat cat de cat, poate pe viitor vor fi mai atenti cu dorintele clientilor, la o adica ei ii platesc, nu?
spun doar ca asa as fi facut eu, nu ca asa ar fi trebuit sa faceti voi.

RamoC ce mai faci? te-ai apucat de demersuri pt. prelungirea CIC-ului? eu iti doresc succes sa-ti iasa cum vrei, insa nu stiu daca imbolnavirile astea repetate inseamna "handicap". oricum se merita sa incerci si poate intre timp apare si "pispirica" si o sa mai stai acasa vreo 3 ani.
dupa aia sa te vad eu cum te vei intoarce la munca... cred ca cu cat stai acasa mai mult, cu atat nu-ti mai arde sa te intorci...

dymomo voi cum mai sunteti? ai mai rezolvat ceva cu serviciul? poti sa-ti prelungesti concediul? Danut ce face?

Lili pe fata ta n-o cheama Maria? o cheama si Lila sau n-am inteles eu bine? mai suge, nu? cat de des? de coque mai stii ceva?

Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lumi_Richard

Deci stiti si numele,imi place foarte mult cum suna si,mai ales,ca se potriveste cu Cezara! Bafta!

Era o gluma cu Augusta. Am nume si pt fata si pt baiat. DAca numele de Cezara vine si Kaiser, adica nume nemtesc, de data asta, daca e fata, o sa aiba un nume unguresc. Noi avem 2 nume de familie, unul nemtesc si unul unguresc. Numele este destul de simplu si nu o sa se uite la mine 2-3 copii cand o strig pe ea.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

niste poze.

Vai ce mare s-a facut si ce seamana cu tine!

Mergi la inceput

Pinky la ferma animalelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
Pirelia nu cred ca e vorba de curaj. adica eu nu ma simt curajoasa ca alaptez. e pur si simplu mersul normal al lucrurilor. am vrut sa merg pe principiul ca Sandra sa suga pana cand vrea ea. sper sa-mi si iasa asa...

rares - clipe in spirala norocului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Citat:
citat din mesajul lui dankutza

Pinky la ferma animalelor

Alex a plecat cu capacul de la cusca

si Neata!

Lavi, ma bucur ca ai reparut! ne lipsea ua de la tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Despre alaptat, cum spune si Ramonika, nici eu nu simt ca e curaj. Alaptatul face parte din viata noastra in modul cel mai firesc, natural. Nu e cu planuri, cu limite. Pur si simplu ne e bine asa

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Permiteti-ma, va rog, sa fac cateva urari in avans, pentru ca voi fi plecata de miercuri si nu as vrea sa le ratez si pe acestea, destul am absentata la altele , iar maine si poimaine singur nu voi apuca sa va scriu ceva...
Asadar:

Dienutze

Cory_B

[pufulete][pufulete][pufulete] Andre [pufulete][pufulete][pufulete]

Va ez pe toata va si doresc tot binele din lume!

P.S: Sa pastrati si pentru mine ceva cinsteala

Pup toate fetele si fulgusorii si extra pup pe burtica "bortzosheniilor" !

Sa ne recitim cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Avem nume, cred.... . I(nca nu e sigur... dar oricum

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 33+ cu Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

lyly

Mergi la inceput